- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Canim niye öyle diyosun menülerin cok güzeldi bu hafta sorunun be bilmiyorum ama inş hallolur bizi bırakma lutfenDükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Kendini nasıl daha iyi hissedersen canım. Hakkında hayırlı ve güzel şeyler olsun inşallahDükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Afiyet olsun canım .dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta peynir zeytin bir bardak süt
öğlen yarım kase nohut 3-4 kaşık pilav
akşam 4 dilim etliekmek 1 bardak ayran
su 2 litre
afiyet olsun canım menü süperAblama gidiyorum kızlar menümü vereyim sabah buharda haşlanmış brokoli,peynir,zeytin,nar iki tane kuru incir ,çiğ fıstık öğlen kuru börülce yemeği ,turşu akşam taze fasulye ,ciğer sote ,turşu,salata
afiyet olsun canımKizlar bugunku menum
Kahvalti
2 haslama yumurta taze soganli / kk peynir 2 dlm ekmek/1 tatli kasigi recel /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma /2 kare cikolata
Aksam 1 pors yumurtali ispanak/ 1 tk labne /1 tk domates sosu/2 dlm ekmek
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kuru
2 litre su
1 saat zumba/ yarim saat yuruyus
afiyet olsun canımMenüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve
Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı
Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 2 h.yumurta zeytin peynir yoğurt 1 çatal Kızartma yarım dilim ekmek
Ara 1 adet kremali bisküvi
Aşkım 6 da 1 kase mercimek çorbası 1 tabak lahana sarması biraz yoğurt
Şuan açım ama uyuyacağım sabah inş güzel birseyler görürüm tartida
afiyet olsun canım akşamki yemeğin 1 porsiyon olsaymış daha güzel olurmuşİyi geceler hanımlar benim telefon işi yakın zamanda hallolmayacak gibiBi süre böyle devam etmem gerekecek.Dün giremedim ama menülerimi aksatmadan yazacağım.Bu arada arkadaşlar şu kahvaltı konusunda biraz rahatsızım. Aynı kahvaltıdan sıkıldım ne kadar aç da olsam sabah kalkınca o kahvaltıyı yapmak istemiyorum. Midem bulanıyor Bu konuda bana öneri de bulunmak isteyen olur mu acaba. Neyse ben menümü yazayım
Pazartesi
Sabah : 2 yumurtalı soğanlı omlet, 5 zeytin, salatalık, domates,2 ceviz
Akşam : 3 kepçe tarhana , 1 porsiyon kıymalı yumurta , acı biber turşusu
Salı
Sabah : 2 kepçe kıymalı peynirli tarhana
Akşam : 1 kepçe tarhana , 1,5 porsiyon ince bulgurlu ıspanak yemeği,salata
Su oranım her zaman ki gibi. Dün 45 dk yürüyüş ve 100 ip atlama yaptım. Bugün maalesef spor yok. Nedense yaklaşık 2 haftadır diz kapaklarımda müthiş bir ağrı oluyo. İp atladıktan sonra oluyor daha çok.Yürümem dahi zorlaşıyo. O yüzden ip atlamaya ara verip başka yöntemler denemeye karar verdim .Bakalım hayırlısı.
Bu hafta fazla kilo veremedim galiba.Adetim de geliyo zaten.
Aksam ne yedin canım afiyet olsun
tebrikler canım
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım .
Canim altına üstüne bisküvi kırıntısı arada da muhallebi oluyor ya ondan. Bisküviler i temizleyip sadece muhallebiyi yedimÇok güzel akşam az diyecektim rahatsız missin susuyorum o yüzden afiyet olsun canım
Aksam ne yedin canım afiyet olsun
Kuzum seni menu hep kusursuz zaten afiyet olsun
Afiyet olsun ekmek dilimini biraz düşürebilirsen dah iyi olur canım
Afiyet olsun canim guzel menüde ben bu sütlü tatlıyi merak ettim acaba neydi tatlım
Afiyet olsun canım güzel menu.Menüm
Sabah 2 h.yumurta zeytin peynir yoğurt 1 çatal Kızartma yarım dilim ekmek
Ara 1 adet kremali bisküvi
Aşkım 6 da 1 kase mercimek çorbası 1 tabak lahana sarması biraz yoğurt
Şuan açım ama uyuyacağım sabah inş güzel birseyler görürüm tartida
Netten giremedim kkya bi türlü onunicin foto koyamiyorum
Geçen hafta 68.8 bu hafta 69.6
Fark 800 gram
Vücudum sis niye böyle oldubilmiyorum
@puantiyeli_kelebek
64 ler kapıda maşallah tebrik ediyorum
Afiyet olsun bende sıkıldım bu kahvaltilardan kendi adımaİyi geceler hanımlar benim telefon işi yakın zamanda hallolmayacak gibiBi süre böyle devam etmem gerekecek.Dün giremedim ama menülerimi aksatmadan yazacağım.Bu arada arkadaşlar şu kahvaltı konusunda biraz rahatsızım. Aynı kahvaltıdan sıkıldım ne kadar aç da olsam sabah kalkınca o kahvaltıyı yapmak istemiyorum. Midem bulanıyor Bu konuda bana öneri de bulunmak isteyen olur mu acaba. Neyse ben menümü yazayım
Pazartesi
Sabah : 2 yumurtalı soğanlı omlet, 5 zeytin, salatalık, domates,2 ceviz
Akşam : 3 kepçe tarhana , 1 porsiyon kıymalı yumurta , acı biber turşusu
Salı
Sabah : 2 kepçe kıymalı peynirli tarhana
Akşam : 1 kepçe tarhana , 1,5 porsiyon ince bulgurlu ıspanak yemeği,salata
Su oranım her zaman ki gibi. Dün 45 dk yürüyüş ve 100 ip atlama yaptım. Bugün maalesef spor yok. Nedense yaklaşık 2 haftadır diz kapaklarımda müthiş bir ağrı oluyo. İp atladıktan sonra oluyor daha çok.Yürümem dahi zorlaşıyo. O yüzden ip atlamaya ara verip başka yöntemler denemeye karar verdim .Bakalım hayırlısı.
Bu hafta fazla kilo veremedim galiba.Adetim de geliyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?