Yok kuzum dilim olarak yedim cok yiyemedim.icimden gelmedicanım sen de dün benim gibi çok az yemişsin,iştah bırakmadılar ki
5 adet patates bütün olarak mı canım bu arada?
Harika olur hemde saglikli4 -5 adet domates Can'ım ,2 yeşil biber acı istersen acı olsun 2 diş sarımsak tuz,kekik ,yağı ısıtıp kızınca biberleri koyuyorsun yumuşağımda içine sarımsak ve soyulmuş doğranmış domatesleri koyuyorsun sote yapıyorsun sonra tuz ve kekiği ilave ediyorsun
Bu hafta cuma iste cnmSende Can'ım haftaya değil mi düğün aman dikkat bu hafta çok iyi beslenmelisin
Bu hafta cuma iste cnmSende Can'ım haftaya değil mi düğün aman dikkat bu hafta çok iyi beslenmelisin
çok az yemişsin o zaman canım bütün günYok kuzum dilim olarak yedim cok yiyemedim.icimden gelmedi
Bende bugun daha iyiyim kuzumçok az yemişsin o zaman canım bütün günama ben de öyleydim anlıyorum seni.bugün azıcık toparladım ama
Kuzum senin boyun kaç?çok az yemişsin o zaman canım bütün günama ben de öyleydim anlıyorum seni.bugün azıcık toparladım ama
aynen canım ben de böyleyim tam olarakBende bugun daha iyiyim kuzum
Simdi kabak yemegi yedim yoğurt yedim
Bide regli olucam onun halsizligide var
Tam motive oluyorum beni uzucrk seyler oluyor ama inatla direniyorum saglikli olmak icin kuzum
boyum 1.60Kuzum senin boyun kaç?
Olsun canım sağlıklı bir şekilde Verde başka düğünlerde fit olursun merak etme ama yeter ki devam etBu hafta cuma iste cnm
Menün güzel keşke akşam ekmek yemeseydin Can'ım afiyet olsunBugün ku menum
Saat 11:30
2 haşlanmış yumurta
5zeytin
Biraz peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
Şekersiz çay
12:30
5 tane ceviz 5 tane fındık
1bardak tarçınlı süt
13:30
Dondurma
16:30
Müsli ve 1cay bardağı süt
17:00 yeşil çay
18: 30
1kepce gok fasulye ve 1 dilim karpuz
1dilim tam bugday ekmeği
1,5 lt
30 dk yürüyüş
Ay sorma baklava yedi sonra Alpella kutusuna çubuk krakerleri bandıra bandıra yedi bugünde dondurma ile yer eminin yedin afiyet olsunoff sendeki eş de yani kimsede yokkadınlar daha düşkün olur benim bildiğim tatlıya,iyi tatlıları gömüyor
Ekmek cok mu olmuş bi kaç liste inceledim tam buğday ekmeği 3 dilime kadar tüketilebilir diyorlar genelde aslında yemeyecektim ama fasulye yi ekmeksiz yiyemiyorum dikkat ederimMenün güzel keşke akşam ekmek yemeseydin Can'ım afiyet olsun
Akşamları yeme Can'ım sabahları 1 dilim yiyebilirsinEkmek cok mu olmuş bi kaç liste inceledim tam buğday ekmeği 3 dilime kadar tüketilebilir diyorlar genelde aslında yemeyecektim ama fasulye yi ekmeksiz yiymiyorum dikkat ederim
sadece bu kadar miBugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,1 çay bardağı çiğ badem ,zeytin ,domates,salatalık,semizotu peynir ve şekersiz çay akşam zeytinyağlı taze börülce ve salata 2 tanede sade madensuyu içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?