Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İnşallah sıkıntıların tez zamanda biter
Amin canım şimdi doktordan çıktım ağlama krizinden yeni yazıyorum malesef saçlarımı kaybettim stres yüzünden erkek tipi dökülmeden olmuş kızlar ve saçlarım çıkmayacakmış doktorum kalan saçlarını kurtarabiliriz dediallahdan eşim geldi zor sakinleştirdi şimdi yürüyüşe çıktık avm moralimin düzelmesi için

Canım gerçekten çok üzüldüm.
Sen şimdi doktorun önerdiği tedaviye odaklan ve dökülmenin durmasına odaklan.

Sonrasında dökülenlerin yerine çıkması için neler yapılabilir , hep birlikte araştırırız.
Bu tarz durumlarda moral ve inanç çok önemli.
Biliyorum zor oluyor, Bu konuyu şuan düşünmemeye çalış. Eşinle keyifli vakit geçirmeye bak.

İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer

Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam

Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam
Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum ama tıpın çare bulamadığı bişey kalmadı dur bakalım olur belki olmasa bile şimdi çeşit çeşit birbirinden güzel ve sahici peruklar var allah ölüm vermesin her şeye alışılır canm

Canim ne diyimki kadınlar için saç çok önemli biliyorum ama yinede daha kötü hastaliklar var bunları aklına getirsen belki bi nevi unutursun kapanma durumun olsa fazla takmazdin ama açık olunca insan daha bi saça önem veriyor umarım düzelir canım çok takmamaya çalış

Miyav_su yıllar önce yani çok rahat 5 yıl oldu doktora gittiğimde bana da erkek tipi saç dökülmesi var demişti bi karışım vermişti ama hamile kaldığım için kullanamamistim. Eczanede hazırlanmıştı karışım muhtemelen kalan saçların daha gür ve sağlıklı olması içindi. He şu anki durumum ne dersen saçlarım o kadar az ki bagladigimda minicik kalıyor ama onemsemiyktum kendi adıma. Allah başka dert vermesin kuzum sen de öyle düşün saçlarını başka hastalıklar yüzünden kaybedenleri düşün rahatlamaya çalış... çok geçmiş olsun eşinin gelmesine sevindim canım

Kızlar kusura bakmayın ben gruptan ayriliykrum. Ben buraya bir çok şeyden fedakarlık ederek yazıyorum iki çocuk çalışma hayatı ev işleri... bahaneM yoğunluğum değil maalesef herkesin aynı özeni göstermemesi.. ben yaptığım harcadığım zamanın herkes tarafından yapılmadığını görüyorum. Özendik takım kurduk iki gün oldu ne sonuç var ortada ne liste. O yüzden lafın kısası benden yana hakkım helal olsun sizler de helal edin.. herkes hedefine ulaşır umarım. Sağlıkla kalın canlarımm...

Haklısın canım @puantiyeli_kelebek instagramda resim paylaşıyor ama buraya girmiyor ama vardır bir bildiği elbet gitmeni istemem ama bende sıkıldım iki gündür kimse yok olanda iki satır menü yazıp gidiyo

Kızlar buraya yazamayacağımı
Dünden beri bildiremedim kusura bakmayın bende kendimi dinlemeye çalıştım çünkü kendi kendime devam etmeye karar verdim herkese başarılar diliyorum Allah a emanet olun

Afiyet olsun canım biraz geç ama yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…