- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Amin canım şimdi doktordan çıktım ağlama krizinden yeni yazıyorum malesef saçlarımı kaybettim stres yüzünden erkek tipi dökülmeden olmuş kızlar ve saçlarım çıkmayacakmış doktorum kalan saçlarını kurtarabiliriz dediİnşallah sıkıntıların tez zamanda biter
Canım işlerim çok kötü iş için evimi arabamı sattım ve malesef işlerim düzelmedi bu yüzden eşim başka bir yerde çalışıyorYa canim cok ozel degilse bizimle paylasmak istermisin istemezsen zorlamayiz ;(
Amin canım şimdi doktordan çıktım ağlama krizinden yeni yazıyorum malesef saçlarımı kaybettim stres yüzünden erkek tipi dökülmeden olmuş kızlar ve saçlarım çıkmayacakmış doktorum kalan saçlarını kurtarabiliriz dediallahdan eşim geldi zor sakinleştirdi şimdi yürüyüşe çıktık avm moralimin düzelmesi için
Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamamCanım gerçekten çok üzüldüm.
Sen şimdi doktorun önerdiği tedaviye odaklan ve dökülmenin durmasına odaklan.
Sonrasında dökülenlerin yerine çıkması için neler yapılabilir , hep birlikte araştırırız.
Bu tarz durumlarda moral ve inanç çok önemli.
Biliyorum zor oluyor, Bu konuyu şuan düşünmemeye çalış. Eşinle keyifli vakit geçirmeye bak.
İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer
Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam
Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum ama tıpın çare bulamadığı bişey kalmadı dur bakalım olur belki olmasa bile şimdi çeşit çeşit birbirinden güzel ve sahici peruklar var allah ölüm vermesin her şeye alışılır canmCanım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam
Canim ne diyimki kadınlar için saç çok önemli biliyorum ama yinede daha kötü hastaliklar var bunları aklına getirsen belki bi nevi unutursun kapanma durumun olsa fazla takmazdin ama açık olunca insan daha bi saça önem veriyor umarım düzelir canım çok takmamaya çalışAmin canım şimdi doktordan çıktım ağlama krizinden yeni yazıyorum malesef saçlarımı kaybettim stres yüzünden erkek tipi dökülmeden olmuş kızlar ve saçlarım çıkmayacakmış doktorum kalan saçlarını kurtarabiliriz dediallahdan eşim geldi zor sakinleştirdi şimdi yürüyüşe çıktık avm moralimin düzelmesi için
Haklısın canım @puantiyeli_kelebek instagramda resim paylaşıyor ama buraya girmiyor ama vardır bir bildiği elbet gitmeni istemem ama bende sıkıldım iki gündür kimse yok olanda iki satır menü yazıp gidiyoKızlar kusura bakmayın ben gruptan ayriliykrum. Ben buraya bir çok şeyden fedakarlık ederek yazıyorum iki çocuk çalışma hayatı ev işleri... bahaneM yoğunluğum değil maalesef herkesin aynı özeni göstermemesi.. ben yaptığım harcadığım zamanın herkes tarafından yapılmadığını görüyorum. Özendik takım kurduk iki gün oldu ne sonuç var ortada ne liste. O yüzden lafın kısası benden yana hakkım helal olsun sizler de helal edin.. herkes hedefine ulaşır umarım. Sağlıkla kalın canlarımm...
Eşinin gelmesi iyi olmuş canım sıkıntılarını en kisa zamanda atlatirsin inşCanım İnan çok kötüyümburaya Bile zor yazıyorum hiç mi keyfim Yok şuan eşimi bekliyorum kötü olduğum için geliyor
Canim biraz tuvalet problemim var onu atlatinca kalmaz gider 63 u görürüm inş bu haftaÇok bir artın yok canım senin meto onu bir günde eritirbenimki 2 3 haftada
Tebrikler canımgünyadın hanımlarrr.. 113 olarak başladığım yolculukta an itibari ile 99.100 çıkmaktayım
darısı hepimizeeeee.
Teşekkür ederim canımCanim afiyet olsun biraz karbonlu ama bunyen yakar diye dusunuyorum birde bugun dengelemen kaydi ile afiyet olsun diyelim
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için aynı şeyler senin içinde geçerliGünaydın Kızlar. Nasılsınız bakalım... Her yeni gün yeni umutlara gebeymiş bunu unutmayın tamammı kızlar. Hepinize Önce sağlık daha sonra umut ve mutluluk diliyorum öpüldünüz
Afiyet olsun canım biraz geç ama yeterli benceeşim şehir dışında 2 gündür
bu akşam arkadaşları topluycam akşam yemeği yerine kısır istediler benden kısır partisi yapacağız
yanına incirli tatlı ve hindistan cevizli kurabiye yaptım. a101dende hazır böreklerden alıcam yeter değilmi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?