Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim afiyet olsun biraz karbonlu ama bunyen yakar diye dusunuyorum birde bugun dengelemen kaydi ile afiyet olsun diyelim

afiyet olsun canım

Menun iyiymis afiyet olsun Dilim ne kadar tam anlayamadim ama cok degil gibi sanirim..
bir porsiyon canım hemen hemen

afiyet olsun cnaım kola olmamış

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

eşim şehir dışında 2 gündür
bu akşam arkadaşları topluycam akşam yemeği yerine kısır istediler benden kısır partisi yapacağız
yanına incirli tatlı ve hindistan cevizli kurabiye yaptım. a101dende hazır böreklerden alıcam yeter değilmi kızlar?

günaydın
dünkü menüm
sabah çeyrek tost 1 metro
öğlen 5-6 ev yapımı etsiz çiğköfte marulla ve turşuyla yedim
akşam bir avuç kuruyemiş bir mandalina
su 2 buçuk litre
Aksam neden yok canım gerisi güzel afiyet olsun.
4 çeşit oluyor bence yeterli.

Menu iyi canim afiyet olsun simdiden Aklima sey geldi hemen esin surpriz yapmak istiyormus sana eve bi geliyoki kisir misir

Günaydın kızlar,

gripten dolayı pek giremiyorum foruma. umarım herkes iyidir.
Menümü yazayım;

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle : Salata
Ara: Trabzon hurması
Akşam: Ispanak kavurma, Çorba

Canim sıkkın diyordün canım onunla mi ilgili
evet sayılır canım
Menu iyi canim afiyet olsun simdiden Aklima sey geldi hemen esin surpriz yapmak istiyormus sana eve bi geliyoki kisir misir
teşekkür ederim. yok canım gelemez sabaha doğru gelecek gittiği yer baya uzak

Menu iyi canim aksam yemegi yerine yemissin ama nasil dayandin acikmadin mi?
yok canım acıkmadım

Sabah uyanınca ılık limonlu su (300ml), 2 yumurtadan yapılmış omlet (tavaya fırça yardımıyla yarım çay kaşığı kadar zeyintağı). 2 kaşık ev yapımı yoğurt. 10 dal kadar maydanoz. 2 adet kuru kayısı. 5 çiğ badem. 1 bardak su. 1 bardak çay (şekeresiz).
09.00'da sek quark
10:00'da bir adet çengelköy salatalık.
13.00 (öğlen) 3 yumruk kadar brokoli (yağsız, tuzsuz), 1 salatalık 1 domates söğüş, 150 gr et döner (ne pilav ne patates ne pide sadece et),
2 litre suyuda bu saate kadar bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…