Çok kararlisin canım seni diğer topikten biliyorum ben. O yüzden eminim sadece sabır ve irade. is önce nefsine sonra dışarıya Hayır demekte bitiyorCok guzel tebrik ederim insallah bizde bu rakamlari goruruz ya ;(
Afiyet olsun canım menulerinde lütfen kola gormeyelimKizlar bugun carsiya gittim kendime biseyler baktim bi kaban aldim haki yesili yarin yine gidecegim canta falan bakacagim evden2 de ciktim sonra esimle bulusup 8 de eve geldik hemde yuruyerekcunku disarda iskender yedim;( ama erimistir 6 saattir disardaydim toplam 2 saat sirf yurudum Anliycaniz yorgunum menumu yazip kacacagim
Menumu yazayim hemen
Sabah: 2 has.yum/2 dlm salam/2 dlm tb ekmek /kk peynir /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 abuc leblebiyle karisik kuru uzum (disari cikarken yanima almistim)
Aksam 1 pors iskender /cola
2 saat yuruyus /2 litre su
Senin börekleri napacaz peki zuzu hanimİskender de sorun yokta cola olmamış canım iskender bende severim dibindeki ekmeği de yemem güzel ve sağlıklı bence colayı ben hayatımdan çıkardım baya oldu çok canm istese belki fanta o da çok az
Inanki ayda 1 -2 bardak iciyorum cok canim isterse yani ;(Çok kararlisin canım seni diğer topikten biliyorum ben. O yüzden eminim sadece sabır ve irade. is önce nefsine sonra dışarıya Hayır demekte bitiyor
Afiyet olsun canım menulerinde lütfen kola gormeyelim
Senin börekleri napacaz peki zuzu hanim
Evet iste bende oyleyim ayda 1-2 kerecik zararli biliyorum ama can istiyor iste kor olasica ;(İskender de sorun yokta cola olmamış canım iskender bende severim dibindeki ekmeği de yemem güzel ve sağlıklı bence colayı ben hayatımdan çıkardım baya oldu çok canm istese belki fanta o da çok az
Anladım canım yani kilo aldirdigindan demedim ben. Zararindan birde alkol varmış içinde ondan dedim. Yoksa ben de kilo andıran şeyleri yedim bugünInanki ayda 1 -2 bardak iciyorum cok canim isterse yani ;(
Canim buralardan gitme sen bizim motivasyon kaynağımızsin sen olmayınca bi yanimiz eksik kalıyor...Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
:)Çok kararlisin canım seni diğer topikten biliyorum ben. O yüzden eminim sadece sabır ve irade. is önce nefsine sonra dışarıya Hayır demekte bitiyor
Afiyet olsun canım menulerinde lütfen kola gormeyelim
Senin börekleri napacaz peki zuzu hanim
Canım İnan çok kötüyümCanim buralardan gitme sen bizim motivasyon kaynağımızsin sen olmayınca bi yanimiz eksik kalıyor...
sıkıntılarını en kisa zamanda asarsin ons canım dualarimiz seninle ama lütfen gitme
Çok bir artın yok canım senin meto onu bir günde eritir
Ooo Supersin hadi bakalım bu kararaliliga yansın yağlargünyadın hanımlarrr.. 113 olarak başladığım yolculukta an itibari ile 99.100 çıkmaktayım
darısı hepimizeeeee.
Tebrik ederim masalllah...birde insallahgünyadın hanımlarrr.. 113 olarak başladığım yolculukta an itibari ile 99.100 çıkmaktayım
darısı hepimizeeeee.
Canim ya bunye kaldirmaz diye soylediler herhalde..Bugün kan verirken boy kiloyu sordular kan ölçümü yaptılar aldılar benden.
Ama kızımın öğretmeni ve eşimin kuzeni biri 165 boya 48 kilo, kuzende 170 boya 56 kilo. Onlara siz çok zayifsiniz sizden kan alamam dedi. Ne yalan söyleyeyim kıskandım keşke bana da soyleseydi dedim
Menu iyi gayet afiyet olsunSabah 12.00 : 1,5 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 1 zeytin,salatalık,turp,bir avuç çiğ badem
Akşam 18.30 : 10 adet çiğ lahana sarması ( kıyması fazla bulguru az). Lahana sararken dayanamadım zaten çok severim.Öyle olunca ben de akşam yemeği yemedim.
2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?