Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok guzel tebrik ederim insallah bizde bu rakamlari goruruz ya ;(
Çok kararlisin canım seni diğer topikten biliyorum ben. O yüzden eminim sadece sabır ve irade. is önce nefsine sonra dışarıya Hayır demekte bitiyor
Afiyet olsun canım menulerinde lütfen kola gormeyelim
İskender de sorun yokta cola olmamış canım iskender bende severim dibindeki ekmeği de yemem güzel ve sağlıklı bence colayı ben hayatımdan çıkardım baya oldu çok canm istese belki fanta o da çok az
Senin börekleri napacaz peki zuzu hanim

Inanki ayda 1 -2 bardak iciyorum cok canim isterse yani ;(

İskender de sorun yokta cola olmamış canım iskender bende severim dibindeki ekmeği de yemem güzel ve sağlıklı bence colayı ben hayatımdan çıkardım baya oldu çok canm istese belki fanta o da çok az
Evet iste bende oyleyim ayda 1-2 kerecik zararli biliyorum ama can istiyor iste kor olasica ;(

Bugün kan verirken boy kiloyu sordular kan ölçümü yaptılar aldılar benden.
Ama kızımın öğretmeni ve eşimin kuzeni biri 165 boya 48 kilo, kuzende 170 boya 56 kilo. Onlara siz çok zayifsiniz sizden kan alamam dedi. Ne yalan söyleyeyim kıskandım keşke bana da soyleseydi dedim

Canim buralardan gitme sen bizim motivasyon kaynağımızsin sen olmayınca bi yanimiz eksik kalıyor...
sıkıntılarını en kisa zamanda asarsin ons canım dualarimiz seninle ama lütfen gitme

Menum
Sabah kursa geç kaldım oyüzden kahvaltı yok saat 11 gibi kızımın beslenmesinden 2 lokma ekmek biraz peynir yarım mandalina
1 de 4 adet pişi zeytin peynir yoğurt
6 da eltimdeydim yine 1 Gofret 3 cizi 1 sultani
9 da yarım nar çeyrek ayva
11 de 1 avuç badem

Canim buralardan gitme sen bizim motivasyon kaynağımızsin sen olmayınca bi yanimiz eksik kalıyor...
sıkıntılarını en kisa zamanda asarsin ons canım dualarimiz seninle ama lütfen gitme
Canım İnan çok kötüyüm buraya Bile zor yazıyorum hiç mi keyfim Yok şuan eşimi bekliyorum kötü olduğum için geliyor

Mislisse Hayır aslında kahvaltı en sevdiğim öğün diyebilirim. Yumurtayı da çok severim normalde kahvaltıda patatese ekmeğe sucuğa kırar yerim. Şimdi böyle sürekli aynı şeyleri hergün yeyince zorla hazırlayıp zorla yiyiyorum. Konfleks evet olabilir. Ben de yoğurda kuru meyve ve çiğ kuruyemiş katıp yese m diye düşünüyordum. Yaaa evet ip atlamayı çok sevdim çok da istiyorum.Ama çok zorladı ya. Hamlıktan oluyordur diye düşündüm umursamadım atladım.Daha fena oldu.Yürüyüşü de düzenli yapamıyorum oğlumdan dolayı.Ama leslie zumba plates yapmayı düşünüyorum.

Sabah 12.00 : 1,5 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 1 zeytin,salatalık,turp,bir avuç çiğ badem
Akşam 18.30 : 10 adet çiğ lahana sarması ( kıyması fazla bulguru az). Lahana sararken dayanamadım zaten çok severim.Öyle olunca ben de akşam yemeği yemedim.
2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su

Canim ya bunye kaldirmaz diye soylediler herhalde..

Menu iyi gayet afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…