Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam

canım benim üzülme ölümden başka herşeyin çaresi vardır. dua ediyorum senin için. bi kapı kapatan Allah başka kapılar açar umudunu yitirme tatlım. Allah büyük. hepimiz başka başka imtihanlar içindeyiz malesef.

Günaydın kızlar!! Hayallarimizdeki ince bele, sıkı bacaklara kavusmamız için pes etmeyelim bugünde. Allah dağına göre kar veriyorsa tek sebebi bizim azmimizi görmesidir :)
bugün ödem atmışım sanırım. dn 99,100düm. bugün 98,800. aşırı mutlu oldum. 113ten buraları görmek inanılmaz :)

hepimize sabırlar diliyorum. azmeden yapar

Ne olmuş grubumuza böyle ya başkan sendemi terkettin herkes gitmiş puantiyelide gittigine göre bu grup dağılır artık neyse bi gün İnş bi grup daha açıp bulusuruz belli mi olurbenim hakkimda helal olsun kendinize iyi bakin kizlar

Canim nereye gidiyosun dur hele kimsenin biraktigi falan yok sadece biraz yogun herkes sanirim birde puantiyelinin interneti yok miyavsu bu aralar kendini iyi hissetmiyo benimde biraz yogunlugum vardi sende hemen gidiyosun olmazki ama daha burdayiz verilmesi gereken bunca kglalarimiz varken hele gitmek yakisirmi bize

Masallah tebrik ederim sabrin ve azmin sonu selamettir iste

Afiyet olsun menu iyi canim

Canim heralde geçmişi okumuyosun puantiyeli veda etmiş bıraktı burayı son 5 sayfayı oku istersen

Yine de terketmememiz lazım bence. Bir kişi bile dursa ben dururum. Fazla aktif olamıyorum ama üzüldüm şahsen ayrılanlar için. Aramızda başkanlık yapabilecek bi arkadaş bulur devam ederiz.Başkan bıraktı diye dağılmamız gerekmiyo

Sabah : kk peynirli ve 4 cevizli salata, 2 küçük çiğ köfte,1 kurabiye
Akşam: 2kepçe yoğurtlu çorba,5 lahana sarması,5 kaşık ıspanak yemeği,1 kaşık didiklenmiş tavuk.
2 lt su + 1 lt tarçınlı su
30 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…