- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Başka Dr git canım oda mi aynı şeyi söylüyor üzülme dökülme yi durdur sonra olmadı saç ektirirsin ilerdeCanım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam
Amin canım şimdi doktordan çıktım ağlama krizinden yeni yazıyorum malesef saçlarımı kaybettim stres yüzünden erkek tipi dökülmeden olmuş kızlar ve saçlarım çıkmayacakmış doktorum kalan saçlarını kurtarabiliriz dediallahdan eşim geldi zor sakinleştirdi şimdi yürüyüşe çıktık avm moralimin düzelmesi için
Canım işlerim çok kötü iş için evimi arabamı sattım ve malesef işlerim düzelmedi bu yüzden eşim başka bir yerde çalışıyorben bunları kimsenin yardımı olmadan yaptım dişimle tırnağımla
Canım doktor dökülenlerin geriye çıkmayacağını söyledi kesin ve net çok kötüyüm anlatamam
Canim nereye gidiyosun dur hele kimsenin biraktigi falan yok sadece biraz yogun herkes sanirim birde puantiyelinin interneti yok miyavsu bu aralar kendini iyi hissetmiyo benimde biraz yogunlugum vardi sende hemen gidiyosun olmazki amaNe olmuş grubumuza böyle ya başkan sendemi terkettinherkes gitmiş puantiyelide gittigine göre bu grup dağılır artık neyse bi gün İnş bi grup daha açıp bulusuruz belli mi olur benim hakkimda helal olsun kendinize iyi bakin kizlar
Masallah tebrik ederim sabrin ve azmin sonu selamettir isteGünaydın kızlar!! Hayallarimizdeki ince bele, sıkı bacaklara kavusmamız için pes etmeyelim bugünde. Allah dağına göre kar veriyorsa tek sebebi bizim azmimizi görmesidir :)
bugün ödem atmışım sanırım. dn 99,100düm. bugün 98,800. aşırı mutlu oldum. 113ten buraları görmek inanılmaz :)
hepimize sabırlar diliyorum. azmeden yapar
Afiyet olsun aksam yemk yememissin iyi benceMenümü gireyim
sabah çeyrek tost bir bardak süt
öğlen yarım kase makarna salatası
akşam bir kase kısır bir dilim tatlı
su 1,5 litre çok cıslı bir gün oldu
kim nereye gidiyo ben anlamadim ki ;(yolunuz açık olsun kızlar
Afiyet olsun menu iyi canimSabah iki kuru kayısı bir ceviz bir nescafe
Öğlen 12:30 bir haşlanmış yumurta bir dilim kıymalı börek bir kibrit kutusundan az peynir domates
Ara iki ısırık çikolata
Akşam 18:00 hindi kavurma yarım kase mercimek çorbası bir tabak bol sebzeli patates salatası ve sos
Canim heralde geçmişi okumuyosun puantiyeli veda etmiş bıraktı burayı son 5 sayfayı oku istersenCanim nereye gidiyosun dur hele kimsenin biraktigi falan yok sadece biraz yogun herkes sanirim birde puantiyelinin interneti yok miyavsu bu aralar kendini iyi hissetmiyo benimde biraz yogunlugum vardi sende hemen gidiyosun olmazki amadaha burdayiz verilmesi gereken bunca kglalarimiz varken hele gitmek yakisirmi bize
Okudum canm ben sondan basliyodum okumaya neyse kismet olsun bakalim hayirlisi ...Canim heralde geçmişi okumuyosun puantiyeli veda etmiş bıraktı burayı son 5 sayfayı oku istersen
Valla zamanında beni kibarca kovdular burdan66 kiloydum 3 ay önce 58 im şu an 53 olucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?