Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben meyve ve yogurt yiyemiyorum :/sade maden suyu almış eşim ic iyi hissedirir cola ve tatlı istegi gider diye icemedim icemiyorum
Sade sodanın içine limon sık Can'ım çok Faydalı gerçekten ben günde 2 tane içiyorum ya maden suyu yada sade Türk Kahvesi onu bile hazır almam Kahveci'de taze taze çektiririm

Ay sorma baklava yedi sonra Alpella kutusuna çubuk krakerleri bandıra bandıra yedi bugünde dondurma ile yer eminin yedin afiyet olsun şurada 5 ay sonra fit olayımda görür o bay tombalak
ahahah şeker koması resmen
Akşamları yeme Can'ım sabahları 1 dilim yiyebilirsin
aynen
Bugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,1 çay bardağı çiğ badem ,zeytin ,domates,salatalık,semizotu peynir ve şekersiz çay akşam zeytinyağlı taze börülce ve salata 2 tanede sade madensuyu içtim
afiyet olsun canım

Woto.com="miyav_su, post: 47301745, member: 373666"]Karatay'da kalori hesabı yok Can'ım onlar fake bir site var woto.com olmalı burada da Karatay beslenme sayfası var bir bak ben kitaplarını okudum[/QUOTE]
Woto.com a mi bakacağım canım

ahahah sen de fenasın
ya zaten bu erkeklere sinir oluyorum ben yiyorlar yiyorlar bir şey olmuyor,of!

Hersey i nerden buluyorsun paket siz olmayan urun cok az
Açıktan alıyorum mesale kuru fasulye ,mercimek nohut açıktan köylü insanlardan alırım yazdan yerli domatesleri eritip buzluğuma atarım kışın yeriz eşimle biber patlıcan bamya kuruturum kırmızı biber kurutup onları toz haline getiririm şu mevsimde nane alıyorum kurutuyorum kavonaza koyuyorum

Oh ne guzel Kurutma Makinesi nasil canim nemli bırakıyor diyorlar o yuzden suphede kaldım
Keskeeee ne rahat olurdu

Oh ne guzel Kurutma Makinesi nasil canim nemli bırakıyor diyorlar o yuzden suphede kaldım
Keskeeee ne rahat olurdu
Yok Can'ım ben en son modelini aldım Bosch montaja gelen eleman denizlide bir tek size taktım bu cihazı demişti toplamda 3500 TL Can'ım nemliyi sen ayarlıyorsun ütü modu oluyor Can'ım

Sabah guzel
Ara guzel sonraki dondurma hangi dondurma??
Hadi onu öğle yemeği diye sayalim aradaki musli de bir öğün kuru fasulyenin yaninda ekmek de cok karpuz da salata yada yogurt ayran tercih etmeliydin
Meyveyi de gun icinde ye canim aksama birakma

Aynen gece yenen meyve bizlere şeker olarak dönüyor Karatay ve dukan bu konuda her fikirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…