Evet Can'ım zaten geç kahvaltı yaptım saat 11 de aradan 5-6 saat gecince akşam yemeğimi yedim leptinin çalışması için ben Karatay yapıyorum erken kahvaltı yaparsam saat 8 gibi o Zaman ögle yemeğide yiyorumsadece bu kadar mi
Sade sodanın içine limon sık Can'ım çok Faydalı gerçekten ben günde 2 tane içiyorum ya maden suyu yada sade Türk Kahvesi onu bile hazır almam Kahveci'de taze taze çektiririmBen meyve ve yogurt yiyemiyorum :/sade maden suyu almış eşim ic iyi hissedirir cola ve tatlı istegi gider diye icemedim icemiyorum
ahahah şeker koması resmenAy sorma baklava yedi sonra Alpella kutusuna çubuk krakerleri bandıra bandıra yedi bugünde dondurma ile yer eminin yedin afiyet olsunşurada 5 ay sonra fit olayımda görür o bay tombalak
aynenAkşamları yeme Can'ım sabahları 1 dilim yiyebilirsin
afiyet olsun canımBugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,1 çay bardağı çiğ badem ,zeytin ,domates,salatalık,semizotu peynir ve şekersiz çay akşam zeytinyağlı taze börülce ve salata 2 tanede sade madensuyu içtim
Bende kahveyi cektirerek alirim limonlu deneyim birSade sodanın içine limon sık Can'ım çok Faydalı gerçekten ben günde 2 tane içiyorum ya maden suyu yada sade Türk Kahvesi onu bile hazır almam Kahveci'de taze taze çektiririm
Karatay'da kalori hesabı yok Can'ım onlar fake bir site var woto.com olmalı burada da Karatay beslenme sayfası var bir bak ben kitaplarını okudumKaratay diyet diye araştırma yaptım ama bir cok liste çıktı kafam karıştı benim günlük 1300 kalori alaraj kilo vermem gerekiyormuş
Aynen paketli ürünlerin içine neler girdiğini bir ara tesadüfen öğrenmiştim o Zaman'dan bu yana çekirdeği taze taze çektiririmBende kahveyi cektirerek alirim limonlu deneyim bir
Hersey i nerden buluyorsun paket siz olmayan urun cok azAynen paketli ürünlerin içine neler girdiğini bir ara tesadüfen öğrenmiştim o Zaman'dan bu yana çekirdeği taze taze çektiririm
Sagol Balım Can'ım özellikle şekerine baktırdım gayet sağlıklı çıktı biliyor musun hayret ettim erkeklerin metabolizması hızlı bay tombalak göbeği hafif erimişti şimdi tekrar çıktıahahah şeker koması resmen
aynen
afiyet olsun canım
ahahah sen de fenasınSagol Balım Can'ım özellikle şekerine baktırdım gayet sağlıklı çıktı biliyor musun hayret ettim erkeklerin metabolizması hızlı bay tombalak göbeği hafif erimişti şimdi tekrar çıktıbende çıkmasını istiyorum
Açıktan alıyorum mesale kuru fasulye ,mercimek nohut açıktan köylü insanlardan alırım yazdan yerli domatesleri eritip buzluğuma atarım kışın yeriz eşimle biber patlıcan bamya kuruturum kırmızı biber kurutup onları toz haline getiririm şu mevsimde nane alıyorum kurutuyorum kavonaza koyuyorumHersey i nerden buluyorsun paket siz olmayan urun cok az
Ben çok severim çamaşır yıkamayı evi komple temizle deseler yaparım ama ütü aynı kabusum nefret ediyorumbenim kurutma makinem var asma derdim olmuyor keşke bunun ütü yapanında yapsalarda keşke at yıkat sonra kurut sonrada ütü yapsan gel keyfim gel
Fena olucam görür o bay tombalakahahah sen de fenasın
ya zaten bu erkeklere sinir oluyorum ben yiyorlar yiyorlar bir şey olmuyor,of!
1 ekim
Fena olucam görür o bay tombalakyaşasın kötülük süpürgeme bindim Artık alsın savunmasını
Yok Can'ım ben en son modelini aldım Bosch montaja gelen eleman denizlide bir tek size taktım bu cihazı demişti toplamda 3500 TL Can'ım nemliyi sen ayarlıyorsun ütü modu oluyor Can'ımOh ne guzel Kurutma Makinesi nasil canim nemli bırakıyor diyorlar o yuzden suphede kaldım
Keskeeee ne rahat olurdu
Aynen 1 ekim ve bu hızla gidersem aralık ayında 48 kg görücem inşallah görür o bay tombalak1 ekim
Sabah guzelBugün ku menum
Saat 11:30
2 haşlanmış yumurta
5zeytin
Biraz peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
Şekersiz çay
12:30
5 tane ceviz 5 tane fındık
1bardak tarçınlı süt
13:30
Dondurma
16:30
Müsli ve 1cay bardağı süt
17:00 yeşil çay
18: 30
1kepce gok fasulye ve 1 dilim karpuz
1dilim tam bugday ekmeği
1,5 lt
30 dk yürüyüş
Aynen gece yenen meyve bizlere şeker olarak dönüyor Karatay ve dukan bu konuda her fikirlerSabah guzel
Ara guzel sonraki dondurma hangi dondurma??
Hadi onu öğle yemeği diye sayalim aradaki musli de bir öğün kuru fasulyenin yaninda ekmek de cok karpuz da salata yada yogurt ayran tercih etmeliydin
Meyveyi de gun icinde ye canim aksama birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?