Ekmek cok mu olmuş bi kaç liste inceledim tam buğday ekmeği 3 dilime kadar tüketilebilir diyorlar genelde aslında yemeyecektim ama fasulye yi ekmeksiz yiyemiyorum dikkat ederim
Bende bakliyat i açık aliyirum burda bir dükkan dan köyden alabileceğim kimse yok buzdolabım nonfrost degil birsey atamiyorumAçıktan alıyorum mesale kuru fasulye ,mercimek nohut açıktan köylü insanlardan alırım yazdan yerli domatesleri eritip buzluğuma atarım kışın yeriz eşimle biber patlıcan bamya kuruturum kırmızı biber kurutup onları toz haline getiririm şu mevsimde nane alıyorum kurutuyorum kavonaza koyuyorum
Ay sorma baklava yedi sonra Alpella kutusuna çubuk krakerleri bandıra bandıra yedi bugünde dondurma ile yer eminin yedin afiyet olsunşurada 5 ay sonra fit olayımda görür o bay tombalak
Kuru fasulyenin yaninda ekmek cok olmuş tatlim. Mesela 2 kasik musli de 2 dilim ekmek yapar oyle hesapla
Sade dondurma sadece 1kulah aksam da yeşil yani gokfasulye yedim salatalik malzeme yoktu ayranida icim almadıSabah guzel
Ara guzel sonraki dondurma hangi dondurma??
Hadi onu öğle yemeği diye sayalim aradaki musli de bir öğün kuru fasulyenin yaninda ekmek de cok karpuz da salata yada yogurt ayran tercih etmeliydin
Meyveyi de gun icinde ye canim aksama birakma
Bugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,1 çay bardağı çiğ badem ,zeytin ,domates,salatalık,semizotu peynir ve şekersiz çay akşam zeytinyağlı taze börülce ve salata 2 tanede sade madensuyu içtim
Aynen benimdeBenimkide gorucek fena gomucem onu tanimazliktan gelicem fena fikirlerim var
Aynen gece yenen meyve bizlere şeker olarak dönüyor Karatay ve dukan bu konuda her fikirler
Bizim burada köylü pazarı oluyor Can'ım oradan alıyorum no frost olmasına gerek yok tatlım normal dolabın buzluk kısmına olur diye biliyorum ama @puantiyeli_kelebek canım doğru değil mi ben mi yanlış biliyorumBende bakliyat i açık aliyirum burda bir dükkan dan köyden alabileceğim kimse yok buzdolabım nonfrost degil birsey atamiyorum
Yok Can'ım ben en son modelini aldım Bosch montaja gelen eleman denizlide bir tek size taktım bu cihazı demişti toplamda 3500 TL Can'ım nemliyi sen ayarlıyorsun ütü modu oluyor Can'ım
Bizde verilince günde 1 tane gündüz yada sabahdan var bende yumurtadan bıktımDukan da gündüz de meyve yok
Bizim burada köylü pazarı oluyor Can'ım oradan alıyorum no frost olmasına gerek yok tatlım normal dolabın buzluk kısmına olur diye biliyorum ama @puantiyeli_kelebek canım doğru değil mi ben mi yanlış biliyorum
Hayır sadece kurutma makinesi Can'ım mecburdum eşim dışarıya serdirmiyor ondan gizli sersem üst komşum afedersin çok pis çamaşır yıkatmıyor kocasının,Kendisinin oğlunun ,oğluda 40 yaşında bekar iç çamaşırı olmak üzere hepsini silkeliyorToplamda derken çamaşır makinesi ile birlikte dimi canim
S Sargoz canım bak sende koyabilirsin buzluğuna Can'ım Pazar'dan alır eritir hop dolaba ben çok seviyorum yazdan hazırlayıp kışın yemeğe insan kışın ne yapacağına şaşırıyorDogru canim ben buzluga koyuyorum 2 buzdolabi var evdr ikisininde buzluk kısmına koyuyorum kutu bakliyatlar 4 5 ay kaldigi oldu simdiye kadar bisey olmuyor
Aynen benimdeo fikirleri birbirimize söyleyelim Can'ım
Hayır sadece kurutma makinesi Can'ım mecburdum eşim dışarıya serdirmiyor ondan gizli sersem üst komşum afedersin çok pis çamaşır yıkatmıyor kocasının,Kendisinin oğlunun ,oğluda 40 yaşında bekar iç çamaşırı olmak üzere hepsini silkeliyorki hepside vücut kılı kıvrık kıvrık Balkon perdemi bile açmıyor bıktım kıllardan 9 kg Bosch
Kız sen saf mısınBenimki 1 ayda 8.5 kilo verdiğim halde kilomla dalga geçti dun aksam cok sinirliyim ona
Hizlica kilomu verip onu hiç takmicam zayiflatacam diyordum vazgectim dombili kalsin
Sagol Can'ım evet artık bende bıktım eşim Sağolsun araştır alalım dedi aldık çok memnunum elektriğe 10 TL olarak yansıdı hoş genelde gece çalıştırıyorumMidem bulandi :) ayy cokmus ya benim baktıklarım 1000 tlydi en fazla gule Güle kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?