@puantiyeli_kelebek canım kurutma makinesi her eve şart kışın evin içinde olmuyor bende alerji var düşün evimde sadece koridor ve salonda halım var çocuk odası yatak odası mutfakda halı bile kullanmıyorum kalabalıksanız imkanın varsa al derim
Kız sen saf mısınbırak Tombik kalsın bize baksın millet onlar tolas tombalak kalsınlar
Ben mi kabuklarını soyuyorum hafif sote yapıp soğutuyorum sonra poşetleyip hop dolaba Can'ım ben yerli domates alıyorum çiftçiden burada honaz diye bir ilçe var domates salçası yapıyorlar oradan alıyoruz eşimle 5-6 kasa onunla yapıyorum odun Ateş'inde sonra o közler ile patlıcan biber közlüyor onlarıda atıyorum dolabıma 500 TL ayırıyorum kışlık için eylül ayında başlıyorum yapmaya bakalım bu sene zor gibi ya hayırlısı olsunDomatesi ben doğrayıp attim ama esim tadı iyi değil diye yemedisen nasıl yapıyorsun
Canim başlangıçlarimiz ayni sayilir bemim boyunda 162 ayni sayilirz kilo kaderimiz ayni 69 kilo olduğunda ben normal duruyodum benimde hedefim 75le 70 arasi 6laro gormek cok istiyorum 5lerde gozum yok 69ken ben 65 gibi duruyorum diyetisyen demisti kuzum sporlada alaka olur 69 olursakta 65 dururuz kaderdasimaynen canım ben de böyleyim tam olarak
afiyet olsun tatlım bu arada.
boyum 1.60
Safmisim da gözümü acti sağolsunaynen canim
Pudra sür Can'ım yada pişik kremi iç çamaşırının üstüne kısa şortlardan giy ki etek giyerken sürtme engel olurKizlar benim bacaklarim birbirine surtdugu için pişik ve yara oldu ne yapabilirim
Bende yapayım inşallah odun ateş i bulamam ama yapacağım bişeyBen mi kabuklarını soyuyorum hafif sote yapıp soğutuyorum sonra poşetleyip hop dolaba Can'ım ben yerli domates alıyorum çiftçiden burada honaz diye bir ilçe var domates salçası yapıyorlar oradan alıyoruz eşimle 5-6 kasa onunla yapıyorum odun Ateş'inde sonra o közler ile patlıcan biber közlüyor onlarıda atıyorum dolabıma 500 TL ayırıyorum kışlık için eylül ayında başlıyorum yapmaya bakalım bu sene zor gibi ya hayırlısı olsun
Alayim bir krem canim her yaz ayni sıkıntı 53 kiloyken bile yasadim bu sorunuPudra sür Can'ım yada pişik kremi iç çamaşırının üstüne kısa şortlardan giy ki etek giyerken sürtme engel olur
Aynen bilmeyiz mi o kokuyu beni tıkıyor işte kurutma makinesini iyi araştır ve yazın al ben öyle yaptım fiyatları düşüyor Arçelik'lerde iyi siemenslerde ,öyle evine Vestel -Aristo'n -hotpoint asla sokmaBencede sart canim 4 kisilik aileyiz ama kışın agrida dışarı sermem mumkun değil doğal gaz hala gelmedi kurumasını gec igrenc kokuyor aksamlari
Normal ocakta olur Can'ım benim annenin ve ablamın evi müstakil ben çok seviyorum odun Ateş'inde pişen herşeyi tadı farklı oluyor bakalım benimde bu sene işlerim sakat param olursa yaparım olmazsa yapıcak birşey yok sağlık olsunBende yapayım inşallah odun ateş i bulamam ama yapacağım bişey
Süpersin Can'ım aman dikkat regli Zaman'ı insan kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor herşeyeMenü
Kahvaltımda
Peynir
Domates
Ac biber
2dilim ekmek
Öğlen
Semizotu Yoğurtlu salata
Aksam
2 kase Kabak yemeği
1 baedak ayran
Ara öğün
2 kuru kayisi
Sade Türk kahvesi
Spor yok canlar agrim cok fazla regli olcam
Can'ım şöyle yap imkanın olursa kasım-aralık aylarında indireme girer beyaz eşyalar yenileri çıkacağı için o Zaman alırsınBirsey cikmazsa bulasik makinesi almayi düşünüyoruz ama cok pahali ya gücümüz yetmez 500-600 tl lik butcemiz var
Eşim de bekleyelim diyor ama parayi harcar diye korkuyorumCan'ım şöyle yap imkanın olursa kasım-aralık aylarında indireme girer beyaz eşyalar yenileri çıkacağı için o Zaman alırsın
Can'ım bankaya at yada açılmayan kumbaralar var onun içine koy Can'ımEşim de bekleyelim diyor ama parayi harcar diye korkuyorum
Tamam eşim e söyleyeyim birsey demezse saklarimCan'ım bankaya at yada açılmayan kumbaralar var onun içine koy Can'ım
Bencede sakla para elimizin altında oldukça harcıyoruz ya bizde öyleyiz malesefTamam eşim e söyleyeyim birsey demezse saklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?