Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Allah rahmet eylesin başın sagolsun canım

Başınız Sağolsun üzüldüm rabbim rahmet eylesin cennetden bir bahçe versin

bende 2 3 aydır ara ara devam ediyor o bas agrısı tansiyon zannettim ama degilmiş şeker çıkacak diye korkumdan gitmedim dr a
Benimkisi stres Canım dünkü olaylar yüzünden bir sürü Türkiye turu iptal oldu bakalım eşim iş arayacak bende dükkanda beklerim o kadar sıkıntıdayız ki Zaman'ında yardım ettiğimiz en yakınlarımız sırtlarına döndüler çok kötü bir yıl geçiriyoruz

öyle olur canım kaynım eşimin üstüne telefon aldı ödemedi şimdide iyilik yapıyormuş gibi kredi çekti biz borcu ödeyecekmişiz sonrada ona ödeyecekmişiz eşim çaresiz kabul etti çünkü o kadar darda kaldık 2 ay eşim hiç bişey yemedi evde bende makarna yedim ama borcu kapatamadık çünkü çok daralmıştık malesef eşim o kadar iyilik yaptı ki herkese ama kimse neyiniz var demedi

Bende öyle Can'ım anlatsam ağzın açık kalır ya neyse rabbim biliyor ve görüyor en kısa zamanda evimin satılmasını istiyorum Başkada birşey istemiyorum

Bende öyle Can'ım anlatsam ağzın açık kalır ya neyse rabbim biliyor ve görüyor en kısa zamanda evimin satılmasını istiyorum Başkada birşey istemiyorum
evi degil dükkanı satın derim ben eşinde sen de çalışırsınız hiç olmazsa kendi evinizde kira ödemeden kuru yavan yer geçinirsiniz ev çok önemli biz bu eve ayda 450 veriyoruz ama kimse vermez bu kadar parayı

Dükkan ev aldırır fakat bir ev dükkan aldırmaz Can'ım biz bu evi 3 sene önce kimseden sıfır yardım ile aldık şükür sonra işi kurduk iş önemli Can'ım benim gecen yıl bir ev parası kazandım dükkandan kendi işimize alıştık bakalım bende destek alabilirsem kendi işimi kurmayı planlıyorum kosgeb den projemi hazırlayıp

birikim yapmamışmıydınız

Zaten şuanda dükkanımı satılığa çıkarsam kimse almaz turistik bölgede ki şuan turizm tepe taklak

Çok geçmiş olsun Can'ım sağ salim varmışsınız evinize Nasıl gecti tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…