iyi geceler ben burdayım daha eşim yine sokakta onu bekleyecegim kafam dagılsın diye takılırım heraldeİyi geceler kızlar ben kaçtım yarın dükkanda olucam
Allah rahmet eylesin başın sagolsun canımHayat o kadar boş geliyor ki şuan .. 17 yıllık dostum,arkadaşım, bitanemi bugün trafik kazasında kaybettik.. 17 yaşında gencecik kızdı... Gitti.. Çok kötüyüm, hala aklım almıyo..
Birkaç gün olmayabilirim kızlar.. Kusura bakmayın..
Başınız Sağolsun üzüldüm rabbim rahmet eylesin cennetden bir bahçe versinHayat o kadar boş geliyor ki şuan .. 17 yıllık dostum,arkadaşım, bitanemi bugün trafik kazasında kaybettik.. 17 yaşında gencecik kızdı... Gitti.. Çok kötüyüm, hala aklım almıyo..
Birkaç gün olmayabilirim kızlar.. Kusura bakmayın..
Benimde eşim gelmedi uyuyamadım bende Can'ım dünkü gibi yine başıma ağrı girdiiyi geceler ben burdayım daha eşim yine sokakta onu bekleyecegim kafam dagılsın diye takılırım heralde
bende 2 3 aydır ara ara devam ediyor o bas agrısı tansiyon zannettim ama degilmiş şeker çıkacak diye korkumdan gitmedim dr aBenimde eşim gelmedi uyuyamadım bende Can'ım dünkü gibi yine başıma ağrı girdi
Benimkisi stres Canım dünkü olaylar yüzünden bir sürü Türkiye turu iptal oldu bakalım eşim iş arayacak bende dükkanda beklerim o kadar sıkıntıdayız ki Zaman'ında yardım ettiğimiz en yakınlarımız sırtlarına döndüler çok kötü bir yıl geçiriyoruzbende 2 3 aydır ara ara devam ediyor o bas agrısı tansiyon zannettim ama degilmiş şeker çıkacak diye korkumdan gitmedim dr a
öyle olur canım kaynım eşimin üstüne telefon aldı ödemedi şimdide iyilik yapıyormuş gibi kredi çekti biz borcu ödeyecekmişiz sonrada ona ödeyecekmişiz eşim çaresiz kabul etti çünkü o kadar darda kaldık 2 ay eşim hiç bişey yemedi evde bende makarna yedim ama borcu kapatamadık çünkü çok daralmıştık malesef eşim o kadar iyilik yaptı ki herkese ama kimse neyiniz var demediBenimkisi stres Canım dünkü olaylar yüzünden bir sürü Türkiye turu iptal oldu bakalım eşim iş arayacak bende dükkanda beklerim o kadar sıkıntıdayız ki Zaman'ında yardım ettiğimiz en yakınlarımız sırtlarına döndüler çok kötü bir yıl geçiriyoruz
Bende öyle Can'ım anlatsam ağzın açık kalır ya neyse rabbim biliyor ve görüyor en kısa zamanda evimin satılmasını istiyorum Başkada birşey istemiyorumöyle olur canım kaynım eşimin üstüne telefon aldı ödemedi şimdide iyilik yapıyormuş gibi kredi çekti biz borcu ödeyecekmişiz sonrada ona ödeyecekmişiz eşim çaresiz kabul etti çünkü o kadar darda kaldık 2 ay eşim hiç bişey yemedi evde bende makarna yedim ama borcu kapatamadık çünkü çok daralmıştık malesef eşim o kadar iyilik yaptı ki herkese ama kimse neyiniz var demedi
evi degil dükkanı satın derim ben eşinde sen de çalışırsınız hiç olmazsa kendi evinizde kira ödemeden kuru yavan yer geçinirsiniz ev çok önemli biz bu eve ayda 450 veriyoruz ama kimse vermez bu kadar parayıBende öyle Can'ım anlatsam ağzın açık kalır ya neyse rabbim biliyor ve görüyor en kısa zamanda evimin satılmasını istiyorum Başkada birşey istemiyorum
Dükkan ev aldırır fakat bir ev dükkan aldırmaz Can'ım biz bu evi 3 sene önce kimseden sıfır yardım ile aldık şükür sonra işi kurduk iş önemli Can'ım benim gecen yıl bir ev parası kazandım dükkandan kendi işimize alıştık bakalım bende destek alabilirsem kendi işimi kurmayı planlıyorum kosgeb den projemi hazırlayıpevi degil dükkanı satın derim ben eşinde sen de çalışırsınız hiç olmazsa kendi evinizde kira ödemeden kuru yavan yer geçinirsiniz ev çok önemli biz bu eve ayda 450 veriyoruz ama kimse vermez bu kadar parayı
birikim yapmamışmıydınızDükkan ev aldırır fakat bir ev dükkan aldırmaz Can'ım biz bu evi 3 sene önce kimseden sıfır yardım ile aldık şükür sonra işi kurduk iş önemli Can'ım benim gecen yıl bir ev parası kazandım dükkandan kendi işimize alıştık bakalım bende destek alabilirsem kendi işimi kurmayı planlıyorum kosgeb den projemi hazırlayıp
İşte onu diyorum çevremdeki yiyiciler yedi ve eşim kışın il dışında çalışmaya gitti annem dışında bir Allah'ın kulu kapımı çalmadı 4 ay boyuncabirikim yapmamışmıydınız
bende de var o yiyicilerdenİşte onu diyorum çevremdeki yiyiciler yedi ve eşim kışın il dışında çalışmaya gitti annem dışında bir Allah'ın kulu kapımı çalmadı 4 ay boyunca
Şükür ben artık kurtuldum dersimide aldım umarım sende almışsındır dersini ona göre davranırsınbende de var o yiyicilerden
ben aldım da eşim almadı galibaŞükür ben artık kurtuldum dersimide aldım umarım sende almışsındır dersini ona göre davranırsın
Üzüldüm gercekleri en kısa zamanda görmesi ümidiyle eşinizinben aldım da eşim almadı galiba
Çok geçmiş olsun Can'ım sağ salim varmışsınız evinize Nasıl gecti tatilMerhaba kızlar kusura bakmayın menü paylaşımında bulunamadım bebeğim çok hasta oldu gözü mikrop kaptı tatilde birde üşüttü yavrucuğumDün dönecektik darbe nedeniyle yola çıkamadık bugün geldik nihayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?