geçmiş olsunMerhaba kızlar kusura bakmayın menü paylaşımında bulunamadım bebeğim çok hasta oldu gözü mikrop kaptı tatilde birde üşüttü yavrucuğumDün dönecektik darbe nedeniyle yola çıkamadık bugün geldik nihayet.
insallahÜzüldüm gercekleri en kısa zamanda görmesi ümidiyle eşinizin
Sağol canım başları iyiydide sonra pek iyi geçmedi ama Hamdolsun yinede sağsalim evimize geldik sen nasılsın canım nasıl gidiyorÇok geçmiş olsun Can'ım sağ salim varmışsınız evinize Nasıl gecti tatil
Aynen kuzum tatli krizlerine kuru meyve düşünüyorum siskinlil basladiSüpersin Can'ım aman dikkat regli Zaman'ı insan kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor herşeye
Cok gecmis olsun bebegine kuzumSağol canım başları iyiydide sonra pek iyi geçmedi ama Hamdolsun yinede sağsalim evimize geldik sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Gerçekten mi rabbim yardımcımız olsun Amin Can'ım inşallahMiyav_su kuzum işlerin INŞALLAH açılır en yakin zamanda bende is arıyorum iskurda elaman almiyomus sanırım artik 2017e kadar
İyi diyelim iyi olsun baksana ortalık karıştı bütün Türkiye turları iptal olduSağol canım başları iyiydide sonra pek iyi geçmedi ama Hamdolsun yinede sağsalim evimize geldik sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Aynen AMiN kuzum bakalim is durumumuz ne olcak INŞALLAH hayrlisyla bulurum issizlik cok zorGerçekten mi rabbim yardımcımız olsun Amin Can'ım inşallah
Afiyet olsun kavurma salata nasil.oluyor kuzumMenu
Sabah
Sucuklu yumurta
Light peynir
Maydanoz marul
Ogle
Haşlanmış tavuk
Aksam
Kavurma salata (malesef koyun etiydi)
Aralarda
Ayran
Yesil cay
Hayirlisi cnm ya bide elbise aldim ya aldigim bayan korse goyersen daha guzel durur dedi ama bende hamilelik suphesi var oyuzden giyip giymemekte kararsizimOlsun canım sağlıklı bir şekilde Verde başka düğünlerde fit olursun merak etme ama yeter ki devam et
Tugbisim kabak salatasini nasi yapiosun kuzum bende degiisk biisler yapmak istiyorum yarinaBugunum
Sabah omlet domates peynir salatalik kayisi cayi cerez
Oglen izgara kofte yogurtlu kabak salatasi domates peynir bir bardak sekersiz limonata
Aksam kabak salatasi limonata
Acele yazdim kizlar zaten bi menu paylasmistim aksami deistirdim sadece
Afiyet olsun kavurma salata nasil.oluyor kuzum
Hee ya bende hic duymadım diyorumKavurma ve salata demek istemistim canim:))
O zaman giyme Can'ım ne olur ne olmaz riske atmaHayirlisi cnm ya bide elbise aldim ya aldigim bayan korse goyersen daha guzel durur dedi ama bende hamilelik suphesi var oyuzden giyip giymemekte kararsizim
Vücüd direniyor Can'ım normal sakın ümitsizliğe kapılmaEvet kuzum 8.5 kilo bi ayda gitti ama carsambadan bu yana gram veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?