Neden koyun Eti'ne malesef dedin Can'ımMenu
Sabah
Sucuklu yumurta
Light peynir
Maydanoz marul
Ogle
Haşlanmış tavuk
Aksam
Kavurma salata (malesef koyun etiydi)
Aralarda
Ayran
Yesil cay
Valla acayip sinirlerim bozuldu canim ya. ABD-Turkiye arasi ucak seferleri de iptal olmus, 2 hafta sonra ucagim var gelip gelemicegim belli degil, ooof of...@Sargoz kisa bir sure hesabin pasif kaldi dimi kuzumhosgeldin kuzum
Miyav_su Allah yardimcin olsun canim. Düzelecek inşallah kendini uzme kuzum.
kremsokola yurtdisinda olanlar ulke olaylarina cok duyarlı sende ordan yiprandin kuzum geçmiş olarak kalacak kotu emellere kurban gitmeyecek bu ulke Allahin izniyle
Aynen bilmeyiz mi o kokuyu beni tıkıyor işte kurutma makinesini iyi araştır ve yazın al ben öyle yaptım fiyatları düşüyor Arçelik'lerde iyi siemenslerde ,öyle evine Vestel -Aristo'n -hotpoint asla sokma
Neden koyun Eti'ne malesef dedin Can'ım
Olsun kuzum durucaz kosucaz yurucez mutlu sona ulasicazEvet kuzum 8.5 kilo bi ayda gitti ama carsambadan bu yana gram veremedim
Valla acayip sinirlerim bozuldu canim ya. ABD-Turkiye arasi ucak seferleri de iptal olmus, 2 hafta sonra ucagim var gelip gelemicegim belli degil, ooof of...
aynen canım intikam soğuk yenirAynen 1 ekim ve bu hızla gidersem aralık ayında 48 kg görücem inşallah görür o bay tombalak
bize de söyleyinAynen benimdeo fikirleri birbirimize söyleyelim Can'ım
Olsun kuzum durucaz kosucaz yurucez mutlu sona ulasicaz
ay midem kalktı resmenHayır sadece kurutma makinesi Can'ım mecburdum eşim dışarıya serdirmiyor ondan gizli sersem üst komşum afedersin çok pis çamaşır yıkatmıyor kocasının,Kendisinin oğlunun ,oğluda 40 yaşında bekar iç çamaşırı olmak üzere hepsini silkeliyorki hepside vücut kılı kıvrık kıvrık Balkon perdemi bile açmıyor bıktım kıllardan 9 kg Bosch
Vücüd direniyor Can'ım normal sakın ümitsizliğe kapılma
Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zatenBence kendini hic sikma ucagin kalkmazsa da Allahin bir bildigi vardır deyip kaderine guveneceksin canım.. canindan kiymetli degil ulke cok karisik suan zaten
aynen canım bol bol spor yapmalıyızCanim başlangıçlarimiz ayni sayilir bemim boyunda 162 ayni sayilirz kilo kaderimiz ayni 69 kilo olduğunda ben normal duruyodum benimde hedefim 75le 70 arasi 6laro gormek cok istiyorum 5lerde gozum yok 69ken ben 65 gibi duruyorum diyetisyen demisti kuzum sporlada alaka olur 69 olursakta 65 dururuz kaderdasim
Haklisin bitanem bizde omuz omuza yurucez bu yolda kuzucumHaklisin canim insan yol uzun olunca sıkılıyor arada iste sagol bitanem
canım eczaneye git büyükler için pişik kremi al hemen aman dikkat et mantar olmasın,kendini kuru tut.her gün duşunu alKizlar benim bacaklarim birbirine surtdugu için pişik ve yara oldu ne yapabilirim
Merhaba kızlar kusura bakmayın menü paylaşımında bulunamadım bebeğim çok hasta oldu gözü mikrop kaptı tatilde birde üşüttü yavrucuğumDün dönecektik darbe nedeniyle yola çıkamadık bugün geldik nihayet.
Görücez kaderdasim hayirlisiyla sen ne guzel 10 kilo vermissin kuzum ne kaldi kiii geriyeaynen canım bol bol spor yapmalıyız6'lı rakamları görmeyeli çok oldu
canım menün çok güzelMenü
Kahvaltımda
Peynir
Domates
Ac biber
2dilim ekmek
Öğlen
Semizotu Yoğurtlu salata
Aksam
2 kase Kabak yemeği
1 baedak ayran
Ara öğün
2 kuru kayisi
Sade Türk kahvesi
Spor yok canlar agrim cok fazla regli olcam
Tartinin hic önemi yokki kuzum önemli olan görünüş tartiyi kafana takmaSagol kuzum elbiselerden anliyorum aslında 50 den 48 e dustum ama tarti moral bozuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?