Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Valla acayip sinirlerim bozuldu canim ya. ABD-Turkiye arasi ucak seferleri de iptal olmus, 2 hafta sonra ucagim var gelip gelemicegim belli degil, ooof of...

Aynen bilmeyiz mi o kokuyu beni tıkıyor işte kurutma makinesini iyi araştır ve yazın al ben öyle yaptım fiyatları düşüyor Arçelik'lerde iyi siemenslerde ,öyle evine Vestel -Aristo'n -hotpoint asla sokma

Bende büyük ihtimalle Bosch alicam canim bütün eşyalarim arcelikti Bosh buzdolabı aldım baslangici yaptım devami gelir heralde:)

Valla acayip sinirlerim bozuldu canim ya. ABD-Turkiye arasi ucak seferleri de iptal olmus, 2 hafta sonra ucagim var gelip gelemicegim belli degil, ooof of...

Bence kendini hic sikma ucagin kalkmazsa da Allahin bir bildigi vardır deyip kaderine guveneceksin canım.. canindan kiymetli degil ulke cok karisik suan zaten

ay midem kalktı resmen

Bence kendini hic sikma ucagin kalkmazsa da Allahin bir bildigi vardır deyip kaderine guveneceksin canım.. canindan kiymetli degil ulke cok karisik suan zaten
Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten

aynen canım bol bol spor yapmalıyız 6'lı rakamları görmeyeli çok oldu

Hosgeldin canım gecmis olsun neyseki evine donmussun sag salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…