Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menü

Kahvaltımda
Peynir
Domates
Ac biber
2dilim ekmek

Öğlen
Semizotu Yoğurtlu salata

Aksam
2 kase Kabak yemeği
1 baedak ayran

Ara öğün
2 kuru kayisi
Sade Türk kahvesi

Spor yok canlar agrim cok fazla regli olcam
Cok güzel sakin regl istahina kapilma emi kuzum kararli ol 3. Gun canim bisey istemicek artik

canıımm çok üzüldüm,başın sağ olsun.ne denebilir ki,çok genç gerçekten.çocuk resmen

Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten

Umarim gelirsin canim ozlem cok zorluyor insani ama her zaman her seyin hayırlısı diyeceğiz kuzum baska care varmi ki

canım geçmiş olsun çok,şu an sadece bebeğini düşün

Slm kızlar 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım be 75 kiloyum yarın diyete ve spora başlıyorum 2 ay sonra yani kurban Bayramına 65 kilo olmak istiyorum aranıza katılabilir miyim

Katilabilirsin canim bana yas Boy kilo hedef bilgini bide ozelden atar mısın?

Sagol kuzum elbiselerden anliyorum aslında 50 den 48 e dustum ama tarti moral bozuyor iste
canım tartıyı hiç takma sen yine yağ yakıyorsundur kas kütlen artıyordur,ayda bir beden ölçülerini de al derim
Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten
canıımm seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen gelme.lütfen.şimdi gelmezsen bir dahaki gelişin ne zaman olacak arada çok mu uzun süre var?
Görücez kaderdasim hayirlisiyla sen ne guzel 10 kilo vermissin kuzum ne kaldi kiii geriye
15 kg kk'ya katılmadan önce 90.500 ile başlamıştım 75.600 oldum canım

-bugünkü menüm-
08.30: 6 kaşık tam buğday unundan yapılmış,salçalı baharatlı makarna,4 kaşık soya kıyması ( gece hiç uyumadığımdan sabah kahvaltı yerine yemek yedim)
11.40: 9 üçgen dilim kavun
13.40: 1 tabak bamya yemeği,azıcık kabak çekirdeği
16.05: 4 parça ceviz,1 avuç beyaz leblebi
17.30: 2 domates,biber,4 siyah zeytin( salata yapmaya üşendim)
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat sahilde yürüme,45 dk koşu bandında yürüme

Vay canina Süpersin alkislar sana gelsin nasil tepkiler aldin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…