Cok güzel sakin regl istahina kapilma emi kuzum kararli ol 3. Gun canim bisey istemicek artikMenü
Kahvaltımda
Peynir
Domates
Ac biber
2dilim ekmek
Öğlen
Semizotu Yoğurtlu salata
Aksam
2 kase Kabak yemeği
1 baedak ayran
Ara öğün
2 kuru kayisi
Sade Türk kahvesi
Spor yok canlar agrim cok fazla regli olcam
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallarimizi oku istersenSlm kızlar 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım be 75 kiloyum yarın diyete ve spora başlıyorum 2 ay sonra yani kurban Bayramına 65 kilo olmak istiyorum aranıza katılabilir miyim
canıımm çok üzüldüm,başın sağ olsun.ne denebilir ki,çok genç gerçekten.çocuk resmenHayat o kadar boş geliyor ki şuan .. 17 yıllık dostum,arkadaşım, bitanemi bugün trafik kazasında kaybettik.. 17 yaşında gencecik kızdı... Gitti.. Çok kötüyüm, hala aklım almıyo..
Birkaç gün olmayabilirim kızlar.. Kusura bakmayın..
Tamam kuzum söz veriyorum önceden yediklerime sayıyım artik su 7ler gormem lazimCok güzel sakin regl istahina kapilma emi kuzum kararli ol 3. Gun canim bisey istemicek artik
Tesekkur ederim canimcanım menün çok güzel
Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten
canım geçmiş olsun çok,şu an sadece bebeğini düşünMerhaba kızlar kusura bakmayın menü paylaşımında bulunamadım bebeğim çok hasta oldu gözü mikrop kaptı tatilde birde üşüttü yavrucuğumDün dönecektik darbe nedeniyle yola çıkamadık bugün geldik nihayet.
Slm kızlar 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım be 75 kiloyum yarın diyete ve spora başlıyorum 2 ay sonra yani kurban Bayramına 65 kilo olmak istiyorum aranıza katılabilir miyim
Tamam kuzum söz veriyorum önceden yediklerime sayıyım artik su 7ler gormem lazim
Haklisin bitanem bizde omuz omuza yurucez bu yolda kuzucum
Tartinin hic önemi yokki kuzum önemli olan görünüş tartiyi kafana takmabende 44den 40 düşsem yeter ya kuzu 36da gozum yok
Simdiden afiyet olsun guzel fikir bende cok severim immmKizlar bugun mor lahanami kesicem kaba koyucam ordan aciktikca yicem lahana bağırsaklarıma iyi geliyor hemde tok tutyor
canım tartıyı hiç takma sen yine yağ yakıyorsundur kas kütlen artıyordur,ayda bir beden ölçülerini de al derimSagol kuzum elbiselerden anliyorum aslında 50 den 48 e dustum ama tarti moral bozuyor iste
canıımm seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen gelme.lütfen.şimdi gelmezsen bir dahaki gelişin ne zaman olacak arada çok mu uzun süre var?Ya arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten
15 kgGörücez kaderdasim hayirlisiyla sen ne guzel 10 kilo vermissin kuzum ne kaldi kiii geriye
düşüncesi bile heyecanlandırdı
Insallah 2017 de bambaşka kadınlar olacağız canim ben inanıyorum
Yaaa gerçekten 2017 bizim yilimiz olcak kizlar
Insallah 2017 de bambaşka kadınlar olacağız canim ben inanıyorum
Sagol kuzumSimdiden afiyet olsun guzel fikir bende cok severim immm
ondan sonra beraberce kilomuzu koruruz artık :))Yaaa gerçekten 2017 bizim yilimiz olcak kizlar
Vay canina Süpersin alkislar sana gelsin nasil tepkiler aldin kuzum?canım tartıyı hiç takma sen yine yağ yakıyorsundur kas kütlen artıyordur,ayda bir beden ölçülerini de al derim
canıımm seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen gelme.lütfen.şimdi gelmezsen bir dahaki gelişin ne zaman olacak arada çok mu uzun süre var?
15 kgkk'ya katılmadan önce 90.500 ile başlamıştım 75.600 oldum canım
Tabikiii fit hatunlar olarak korucazda INŞALLAHondan sonra beraberce kilomuzu koruruz artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?