-bugünkü menüm-
08.30: 6 kaşık tam buğday unundan yapılmış,salçalı baharatlı makarna,4 kaşık soya kıyması ( gece hiç uyumadığımdan sabah kahvaltı yerine yemek yedim)
11.40: 9 üçgen dilim kavun
13.40: 1 tabak bamya yemeği,azıcık kabak çekirdeği
16.05: 4 parça ceviz,1 avuç beyaz leblebi
17.30: 2 domates,biber,4 siyah zeytin( salata yapmaya üşendim)
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat sahilde yürüme,45 dk koşu bandında yürüme
annem eridiiiin eridiiin diye dolanıyorVay canina Süpersin alkislar sana gelsin nasil tepkiler aldin kuzum?
Simdi gelemezsem ancak gelecek yaz gelebilirim=( her seyimi de bu tatile gore ayarladim, psikolojik olarak yikilirim bi kere. Neyse yani ucuslar duzelmezse kendimi de yirtsam gelemem zaten, konusmanin bi anlami yokcanıımm seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen gelme.lütfen.şimdi gelmezsen bir dahaki gelişin ne zaman olacak arada çok mu uzun süre var?
Tebrik ediyorum kuzumannem eridiiiin eridiiin diye dolanıyoronun dışında sıkılaşmam gerekiyor haftaya salona yazılacağım canım :)
canım benim ya benim de abd'den gelecek arkadaşlarım vardı kasım'a erteledilerSimdi gelemezsem ancak gelecek yaz gelebilirim=( her seyimi de bu tatile gore ayarladim, psikolojik olarak yikilirim bi kere. Neyse yani ucuslar duzelmezse kendimi de yirtsam gelemem zaten, konusmanin bi anlami yok
kesinlikle canım azıcık zayıflayım pilates de yapacağımTebrik ediyorum kuzum
Ya sporla 70ken 62 63gosteren oluyor kuzu spora yazilmak isine cok yarar bence
Planlar yapildiiii yola cikildiii yolun sonu basari kuzumkesinlikle canım azıcık zayıflayım pilates de yapacağım
Kuzum carsamba gunleri tarti gunumuzOkuyacam
Tarifini verirmisin kuzum kısır benim vazgecilmezimBu arada karnibahar kisiri tek kelimeyle harikaydi kizlar aklinizda bulunsun.Miyav_su bence kesinlikle denemelisin ben cok cok sevdim gayet de kisira benziyodu hem tat hem goruntu bakimindan=)
Tabiki canim: orta boy bir karnibahari rondoda kucucuk oluncaya kadar cektim (kisirlik bulgur gibi kucuk kucuk parcalar oluyo). bi kucuk kuru sogan ve cektigim karnibaharlari 1 kasik zeytinyaginda soteledim karnibaharin kokusu cikincaya kadar. sonrasinda 1 tatli kasigi domates 2 tatli kasigi biber salcasi ekledim (salcayi kendi zevkine gore ayarlayabilirsin) ve atesten aldim. biraz soguyunca icine kucuk kucuk dogranmis 1 salatalik, 2 domates, 3 dal taze sogann, biraz maydanoz biraz da marul ekledim. uzerine de zeytinyagi, limon, nar eksisi, nane ve pul biberli sos yaptim. bulgur gibi su cekmedigi icin biraz sulu bi kisir oldu ama tek farki buydu bence. erkek arkadasim da cok severek yedi, ben sahsen bayildim. haftada 2 falan yaparim herhalde bundan sonra. internette de karnibahar kisiri diye yazarsan birsuru tarif var, benimkine bagli kalmak zorunda degilsin=)Tarifini verirmisin kuzum kısır benim vazgecilmezim
Cok tesekkur ederim zahmet oldu canimmm mutlaka yapicam okurken canimmm cektii boyle degisik seyler ilgimi çekiyor diyet zenginlesiyorTabiki canim: orta boy bir karnibahari rondoda kucucuk oluncaya kadar cektim (kisirlik bulgur gibi kucuk kucuk parcalar oluyo). bi kucuk kuru sogan ve cektigim karnibaharlari 1 kasik zeytinyaginda soteledim karnibaharin kokusu cikincaya kadar. sonrasinda 1 tatli kasigi domates 2 tatli kasigi biber salcasi ekledim (salcayi kendi zevkine gore ayarlayabilirsin) ve atesten aldim. biraz soguyunca icine kucuk kucuk dogranmis 1 salatalik, 2 domates, 3 dal taze sogann, biraz maydanoz biraz da marul ekledim. uzerine de zeytinyagi, limon, nar eksisi, nane ve pul biberli sos yaptim. bulgur gibi su cekmedigi icin biraz sulu bi kisir oldu ama tek farki buydu bence. erkek arkadasim da cok severek yedi, ben sahsen bayildim. haftada 2 falan yaparim herhalde bundan sonra. internette de karnibahar kisiri diye yazarsan birsuru tarif var, benimkine bagli kalmak zorunda degilsin=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?