Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

sporunda menunde cok guzel canim

canıımm seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen gelme.lütfen.şimdi gelmezsen bir dahaki gelişin ne zaman olacak arada çok mu uzun süre var?
Simdi gelemezsem ancak gelecek yaz gelebilirim=( her seyimi de bu tatile gore ayarladim, psikolojik olarak yikilirim bi kere. Neyse yani ucuslar duzelmezse kendimi de yirtsam gelemem zaten, konusmanin bi anlami yok

Simdi gelemezsem ancak gelecek yaz gelebilirim=( her seyimi de bu tatile gore ayarladim, psikolojik olarak yikilirim bi kere. Neyse yani ucuslar duzelmezse kendimi de yirtsam gelemem zaten, konusmanin bi anlami yok
canım benim ya benim de abd'den gelecek arkadaşlarım vardı kasım'a ertelediler çok üzüldüm 1 sene sonra yani,o zaman gelmen daha iyi olur.2 haftaya her şeyin düzeleceğini umuyorum...

Bugunku menum:
Sabah: 1.5 yumurta 50 gr sucukla sucuklu yumurta, 2 kasik lor peyniri, yarim domates, yarim avokado, 1 kasik zeytinyagi
Aksam: karnibahar kisiri, sebzeli et sote

Bu arada tatlandirici ve cekilmis bademle cupcake'ler yaptim kendime. Onumuzdeki gunlerde onlardan yemeyi dusunuyorum kahvaltilarda.

Bu arada karnibahar kisiri tek kelimeyle harikaydi kizlar aklinizda bulunsun. Miyav_su bence kesinlikle denemelisin ben cok cok sevdim gayet de kisira benziyodu hem tat hem goruntu bakimindan=)
Tarifini verirmisin kuzum kısır benim vazgecilmezim

Tarifini verirmisin kuzum kısır benim vazgecilmezim
Tabiki canim: orta boy bir karnibahari rondoda kucucuk oluncaya kadar cektim (kisirlik bulgur gibi kucuk kucuk parcalar oluyo). bi kucuk kuru sogan ve cektigim karnibaharlari 1 kasik zeytinyaginda soteledim karnibaharin kokusu cikincaya kadar. sonrasinda 1 tatli kasigi domates 2 tatli kasigi biber salcasi ekledim (salcayi kendi zevkine gore ayarlayabilirsin) ve atesten aldim. biraz soguyunca icine kucuk kucuk dogranmis 1 salatalik, 2 domates, 3 dal taze sogann, biraz maydanoz biraz da marul ekledim. uzerine de zeytinyagi, limon, nar eksisi, nane ve pul biberli sos yaptim. bulgur gibi su cekmedigi icin biraz sulu bi kisir oldu ama tek farki buydu bence. erkek arkadasim da cok severek yedi, ben sahsen bayildim. haftada 2 falan yaparim herhalde bundan sonra. internette de karnibahar kisiri diye yazarsan birsuru tarif var, benimkine bagli kalmak zorunda degilsin=)

Cok tesekkur ederim zahmet oldu canimmm mutlaka yapicam okurken canimmm cektii boyle degisik seyler ilgimi çekiyor diyet zenginlesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…