- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Ne demek hic zahmet olmadi=) Dene dene bence de ben denedigime cok memnunum. Kisira bayilirim, bu da beni hic hayal kirikligina ugratmadi=)Cok tesekkur ederim zahmet oldu canimmm mutlaka yapicam okurken canimmm cektii boyle degisik seyler ilgimi çekiyor diyet zenginlesiyor
Bugun karnabahar aliyim yarin oglene yapiyimNe demek hic zahmet olmadi=) Dene dene bence de ben denedigime cok memnunum. Kisira bayilirim, bu da beni hic hayal kirikligina ugratmadi=)
Ben hic karbonhidrat yemiyorum canim ama sen yiyorsan uygun olabilir. Zaten patatesi soguk tuketince glisemik indeksi daha dusuk oluyomus, daha iyi yani salata olarak tuketmek. Bol yesillik az patates yaparsan bisey olmaz bence, afiyet olsun=)Bugun karnabahar aliyim yarin oglene yapiyim
Ya patates haslamistim patates salatasi 1 patatesten sence diyete uygun mu öğlen için?
Tamam tatlım bi dusuniyim ona gore oglene yaparim tesekkur ederimBen hic karbonhidrat yemiyorum canim ama sen yiyorsan uygun olabilir. Zaten patatesi soguk tuketince glisemik indeksi daha dusuk oluyomus, daha iyi yani salata olarak tuketmek. Bol yesillik az patates yaparsan bisey olmaz bence, afiyet olsun=)
En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ımBu arada karnibahar kisiri tek kelimeyle harikaydi kizlar aklinizda bulunsun.Miyav_su bence kesinlikle denemelisin ben cok cok sevdim gayet de kisira benziyodu hem tat hem goruntu bakimindan=)
Evet dolapdan 1 gün soğuttum öyle tüketmek lazımmış birde yanında yogurt yemekBen hic karbonhidrat yemiyorum canim ama sen yiyorsan uygun olabilir. Zaten patatesi soguk tuketince glisemik indeksi daha dusuk oluyomus, daha iyi yani salata olarak tuketmek. Bol yesillik az patates yaparsan bisey olmaz bence, afiyet olsun=)
Ben pilates yapmıyorum fakat skınny jean diye bir pilatesi varmış bir ara herkes çok memnunduKizlar bugun spor olarak 100 squat challenge ve ebru salli'nin 2 haftada 2 beden videosunu yaptim. Temposunu sevdim yavas degildi, ama cok zorlamadi gibi geldi beni. Var mi baska ebru salli videolari yapan? En etkilisi/zoru hangisi sizce?
Üzerine ev yapımı sirke ve zeytinyağlıda koy ve tüket kışın ben öyle tüketiyordumKizlar bugun mor lahanami kesicem kaba koyucam ordan aciktikca yicem lahana bağırsaklarıma iyi geliyor hemde tok tutyor
Doğrudur Can'ım Allah yardımcımız olsunValla acayip sinirlerim bozuldu canim ya. ABD-Turkiye arasi ucak seferleri de iptal olmus, 2 hafta sonra ucagim var gelip gelemicegim belli degil, ooof of...
Hadi inşallah Can'ım memunun kalırsın ben çok memnunumBende büyük ihtimalle Bosch alicam canim bütün eşyalarim arcelikti Bosh buzdolabı aldım baslangici yaptım devami gelir heralde:)
Hadi ya neyse Canım bugün telafi edersin merak etmeKoyun eti dukanda yasak canim misafirler.vardi onlarla yedim mecburen
Yulaf kepegiyle yaparsan olur bence. Ben kizartmak yerine borcamda firinda yapiyodum icine de un yerine yulaf ezmesi koyuyodum. Peynir de ekliyodum hatta, cok guzel oluyodu. Aklima getirdin ben de yapayim=))En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım
Bu iki haftada iki beden dedigim o skinny jeans dvd'siymis zaten sanirim. Youtube'da oyle yaziyodu ben de oyle dedim=)Ben pilates yapmıyorum fakat skınny jean diye bir pilatesi varmış bir ara herkes çok memnundu
Çok iyi senin bedenin 50 miydi canım senin fazlan yok o zaman hemen düşersin ben 56 beden pantolon giyordum şuan 40 oluyor 38 sıkıyor asla pes etme ümitsizliğe kapılmaSagol kuzum elbiselerden anliyorum aslında 50 den 48 e dustum ama tarti moral bozuyor iste
Bende kızartmam Can'ım peyniri bende koyıyorum birde pırasa koyuyorum ben babam bahçeye pırasada ekmiş oda var birazdan spora gideceğim spor sonrası yapmayı planlıyorum yulaf kepeği bir bakayım markette var mı yulaf kepeği aklıma gelmemişti sagol CanımYulaf kepegiyle yaparsan olur bence. Ben kizartmak yerine borcamda firinda yapiyodum icine de un yerine yulaf ezmesi koyuyodum. Peynir de ekliyodum hatta, cok guzel oluyodu. Aklima getirdin ben de yapayim=))
PardonBu iki haftada iki beden dedigim o skinny jeans dvd'siymis zaten sanirim. Youtube'da oyle yaziyodu ben de oyle dedim=)
Bende öyle diyordum 56 beden 40 düşsem diye şimdi gözüm 36 beden hatta 34 bedene doğruyu mecburen kaydıTartinin hic önemi yokki kuzum önemli olan görünüş tartiyi kafana takmabende 44den 40 düşsem yeter ya kuzu 36da gozum yok
Can'ım ya bizler bile korkuyoruz sokağa çıkmayaYa arkadaslarim da "gelme bosver, ortalik cok karisik" diyolar ama o kadar ozledim ki hicbir sey umrumda degil... Gelemezsem harap olurum, dusuncesi bile moralimi yerle bir ediyo zaten
Dukan yapanlar cok kullaniyo yulaf kepegini, sadece malzemeleri bir arada tutucak kadar kullanirsan karbonhidrati dusuk lif bakimindan da zengin olur=)Bende kızartmam Can'ım peyniri bende koyıyorum birde pırasa koyuyorum ben babam bahçeye pırasada ekmiş oda var birazdan spora gideceğim spor sonrası yapmayı planlıyorum yulaf kepeği bir bakayım markette var mı yulaf kepeği aklıma gelmemişti sagol Canım
Bende öyle yapıcam hoş Karatay'da yulafı kepeği yasak siz at mısınız diyorduDukan yapanlar cok kullaniyo yulaf kepegini, sadece malzemeleri bir arada tutucak kadar kullanirsan karbonhidrati dusuk lif bakimindan da zengin olur=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?