Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok tesekkur ederim zahmet oldu canimmm mutlaka yapicam okurken canimmm cektii boyle degisik seyler ilgimi çekiyor diyet zenginlesiyor
Ne demek hic zahmet olmadi=) Dene dene bence de ben denedigime cok memnunum. Kisira bayilirim, bu da beni hic hayal kirikligina ugratmadi=)

Ne demek hic zahmet olmadi=) Dene dene bence de ben denedigime cok memnunum. Kisira bayilirim, bu da beni hic hayal kirikligina ugratmadi=)
Bugun karnabahar aliyim yarin oglene yapiyim
Ya patates haslamistim patates salatasi 1 patatesten sence diyete uygun mu öğlen için?

Bugun karnabahar aliyim yarin oglene yapiyim
Ya patates haslamistim patates salatasi 1 patatesten sence diyete uygun mu öğlen için?
Ben hic karbonhidrat yemiyorum canim ama sen yiyorsan uygun olabilir. Zaten patatesi soguk tuketince glisemik indeksi daha dusuk oluyomus, daha iyi yani salata olarak tuketmek. Bol yesillik az patates yaparsan bisey olmaz bence, afiyet olsun=)

Ben hic karbonhidrat yemiyorum canim ama sen yiyorsan uygun olabilir. Zaten patatesi soguk tuketince glisemik indeksi daha dusuk oluyomus, daha iyi yani salata olarak tuketmek. Bol yesillik az patates yaparsan bisey olmaz bence, afiyet olsun=)
Tamam tatlım bi dusuniyim ona gore oglene yaparim tesekkur ederim

Bu arada karnibahar kisiri tek kelimeyle harikaydi kizlar aklinizda bulunsun. Miyav_su bence kesinlikle denemelisin ben cok cok sevdim gayet de kisira benziyodu hem tat hem goruntu bakimindan=)
En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım

Evet dolapdan 1 gün soğuttum öyle tüketmek lazımmış birde yanında yogurt yemek

Son düzenleme:
Kizlar bugun spor olarak 100 squat challenge ve ebru salli'nin 2 haftada 2 beden videosunu yaptim. Temposunu sevdim yavas degildi, ama cok zorlamadi gibi geldi beni. Var mi baska ebru salli videolari yapan? En etkilisi/zoru hangisi sizce?
Ben pilates yapmıyorum fakat skınny jean diye bir pilatesi varmış bir ara herkes çok memnundu

En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım
Yulaf kepegiyle yaparsan olur bence. Ben kizartmak yerine borcamda firinda yapiyodum icine de un yerine yulaf ezmesi koyuyodum. Peynir de ekliyodum hatta, cok guzel oluyodu. Aklima getirdin ben de yapayim=))

Yulaf kepegiyle yaparsan olur bence. Ben kizartmak yerine borcamda firinda yapiyodum icine de un yerine yulaf ezmesi koyuyodum. Peynir de ekliyodum hatta, cok guzel oluyodu. Aklima getirdin ben de yapayim=))
Bende kızartmam Can'ım peyniri bende koyıyorum birde pırasa koyuyorum ben babam bahçeye pırasada ekmiş oda var birazdan spora gideceğim spor sonrası yapmayı planlıyorum yulaf kepeği bir bakayım markette var mı yulaf kepeği aklıma gelmemişti sagol Canım

Tartinin hic önemi yokki kuzum önemli olan görünüş tartiyi kafana takma bende 44den 40 düşsem yeter ya kuzu 36da gozum yok
Bende öyle diyordum 56 beden 40 düşsem diye şimdi gözüm 36 beden hatta 34 bedene doğruyu mecburen kaydıakşam karşı apartmanda oturan abla var kilolu onun karşı komşusu bayanlarda kilolu toplammışlar çay içiyorlar eşimde dediki bak sana hepsi ağır siklet diye peki ben dedim sen dedi orta sikletsin şuan ama tüy siklet olmanı istiyorum dedibugün işe bile götürmedi kaç gündür evdesin diye şimdi bende spora gidiyorum gelinceakşam Üzeride koşu yolunda koşmayı planlıyorum kızlar

Dukan yapanlar cok kullaniyo yulaf kepegini, sadece malzemeleri bir arada tutucak kadar kullanirsan karbonhidrati dusuk lif bakimindan da zengin olur=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…