Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar, bikaç gündür giremiyorum yoğun şekilde ev salçası yapmakla meşgulüm :) bugünde mevlüd var oradaym yine yazamaya bilirim :) bu arada yasakmı değilmi söylemek bilmiyorum ama ev salçası satışımız var isteyen mesaj atabilir :) ay inşallah yasak değildir :)

ahahhaha begendim lafini=) o zaman baska bisey koyabilirsin kivam vericek, badem unu hindistancevizi unu falan. kuruyemis serbestti karatayda, onlar da serbesttir.
Bak onlarda olur fındık var evde rondodan geçireyim içine koyayım bakalım Nasıl olucak Hindistan cevizi burada bütün halde satılıyor ben kıramam şuan eşim olsaydı o yapardı

Gerçekten mi yok neden yasak olsun sen bana yapım aşamalarını foto olarak göndersene kuzum özelden bekliyorum

Bak onlarda olur fındık var evde rondodan geçireyim içine koyayım bakalım Nasıl olucak Hindistan cevizi burada bütün halde satılıyor ben kıramam şuan eşim olsaydı o yapardı
hatta bak sana internetten tarif buldum: 2 orta boy kabak, 2 dal taze sogan, 2 dolu yemek kasigi badem unu, 2 dolu yemek kasigi parmesan peyniri, 2 yumurta. kabagi rendeleyip suyunu iyice suzmus, ondan sonra hepsini karistirip kizartmis tarifi veren. badem ununu findikla, parmesan peynirini de herhangi bi peynirle degistirebilirsin bence.

valla Amerika'ya yollamak kolay olsa su an vermistim siparisi. bayilirim salcaya, her yemegim bol salcalidir=))

Ay teşekkürler Can'ım şimdi senin tarifin ekran resmini aldım deneceğim spordan gelince bakalım Nasıl olucak çok teşekkür ederim Can'ım

Ayyy benim de hedefim 34 beden 34 beden olup diz alti triko elbise modasina atilmak istiyorum=))

Belki bende oyle olcam desene 40 oluncada 36 isterim belki
Kosu super spor kuzummm haydi bakalim tüy siklet olma yolunda harika adimlar

Son düzenleme:
valla Amerika'ya yollamak kolay olsa su an vermistim siparisi. bayilirim salcaya, her yemegim bol salcalidir=))
Bende çok severm salçayı o yüzden bol bol yaparız her sene :) nede olsa YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI hahaha
Bizde ikisi de var maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…