ahahhaha begendim lafini=) o zaman baska bisey koyabilirsin kivam vericek, badem unu hindistancevizi unu falan. kuruyemis serbestti karatayda, onlar da serbesttir.Bende öyle yapıcam hoş Karatay'da yulafı kepeği yasak siz at mısınız diyordu
Bak onlarda olur fındık var evde rondodan geçireyim içine koyayım bakalım Nasıl olucakahahhaha begendim lafini=) o zaman baska bisey koyabilirsin kivam vericek, badem unu hindistancevizi unu falan. kuruyemis serbestti karatayda, onlar da serbesttir.
olur bak bence, ha badem unu ha findik unu. ama yagli olur yag koyma icine ekstradan.Bak onlarda olur fındık var evde rondodan geçireyim içine koyayım bakalım Nasıl olucakHindistan cevizi burada bütün halde satılıyor ben kıramam şuan eşim olsaydı o yapardı
Gerçekten mi yok neden yasak olsun sen bana yapım aşamalarını foto olarak göndersene kuzum özelden bekliyorumGünaydın kızlar, bikaç gündür giremiyorum yoğun şekilde ev salçası yapmakla meşgulüm :) bugünde mevlüd var oradaym yine yazamaya bilirim :) bu arada yasakmı değilmi söylemek bilmiyorum ama ev salçası satışımız var isteyen mesaj atabilir :) ay inşallah yasak değildir :)
Yok yağ koymam bakalım bugün deneyeyim ve göreyim sagol tavsiyelerin için akıl akıldan üstündürolur bak bence, ha badem unu ha findik unu. ama yagli olur yag koyma icine ekstradan.
hatta bak sana internetten tarif buldum: 2 orta boy kabak, 2 dal taze sogan, 2 dolu yemek kasigi badem unu, 2 dolu yemek kasigi parmesan peyniri, 2 yumurta. kabagi rendeleyip suyunu iyice suzmus, ondan sonra hepsini karistirip kizartmis tarifi veren. badem ununu findikla, parmesan peynirini de herhangi bi peynirle degistirebilirsin bence.Bak onlarda olur fındık var evde rondodan geçireyim içine koyayım bakalım Nasıl olucakHindistan cevizi burada bütün halde satılıyor ben kıramam şuan eşim olsaydı o yapardı
Unun yerine yulaf kepegi koyulabilur kuzumEn kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım
valla Amerika'ya yollamak kolay olsa su an vermistim siparisi. bayilirim salcaya, her yemegim bol salcalidir=))Günaydın kızlar, bikaç gündür giremiyorum yoğun şekilde ev salçası yapmakla meşgulüm :) bugünde mevlüd var oradaym yine yazamaya bilirim :) bu arada yasakmı değilmi söylemek bilmiyorum ama ev salçası satışımız var isteyen mesaj atabilir :) ay inşallah yasak değildir :)
Ay teşekkürler Can'ım şimdi senin tarifin ekran resmini aldım deneceğim spordan gelince bakalım Nasıl olucakhatta bak sana internetten tarif buldum: 2 orta boy kabak, 2 dal taze sogan, 2 dolu yemek kasigi badem unu, 2 dolu yemek kasigi parmesan peyniri, 2 yumurta. kabagi rendeleyip suyunu iyice suzmus, ondan sonra hepsini karistirip kizartmis tarifi veren. badem ununu findikla, parmesan peynirini de herhangi bi peynirle degistirebilirsin bence.
Yulaf kepeği Karatay'da yasak Can'ımUnun yerine yulaf kepegi koyulabilur kuzum
Ayyy benim de hedefim 34 bedenBende öyle diyordum 56 beden 40 düşsem diye şimdi gözüm 36 beden hatta 34 bedene doğruyu mecburen kaydıakşam karşı apartmanda oturan abla var kilolu onun karşı komşusu bayanlarda kilolu toplammışlar çay içiyorlar eşimde dediki bak sana hepsi ağır siklet diye peki ben dedim sen dedi orta sikletsin şuan ama tüy siklet olmanı istiyorum dedi bugün işe bile götürmedi kaç gündür evdesin diye şimdi bende spora gidiyorum gelince akşam Üzeride koşu yolunda koşmayı planlıyorum kızlar
Bende dar bacalı kot gitmek istiyorumAyyy benim de hedefim 34 beden34 beden olup diz alti triko elbise modasina atilmak istiyorum=))
Belki bende oyle olcam deseneBende öyle diyordum 56 beden 40 düşsem diye şimdi gözüm 36 beden hatta 34 bedene doğruyu mecburen kaydıakşam karşı apartmanda oturan abla var kilolu onun karşı komşusu bayanlarda kilolu toplammışlar çay içiyorlar eşimde dediki bak sana hepsi ağır siklet diye peki ben dedim sen dedi orta sikletsin şuan ama tüy siklet olmanı istiyorum dedi bugün işe bile götürmedi kaç gündür evdesin diye şimdi bende spora gidiyorum gelince akşam Üzeride koşu yolunda koşmayı planlıyorum kızlar
biseycik degil canim ben de internetten buldum turkce'ye cevirdim sadece=)Ay teşekkürler Can'ım şimdi senin tarifin ekran resmini aldım deneceğim spordan gelince bakalım Nasıl olucakçok teşekkür ederim Can'ım
Sende evde yapmayı unuttum Can'ım hadi bakalım Çarşamba'ya ne kaldı şu +700 kurtulmalıyım yoksa @blackswannina94 beni geçerBelii bende oyle olcam desene40 oluncada 36 isterim belki
Kosu super spor kuzummm haydi bakalim tüy siklet olma yolunda harika adimlar
Çok sagol Can'ım ben kaçıyorum spora sende uyu bakalımbiseycik degil canim ben de internetten buldum turkce'ye cevirdim sadece=)
Bende çok severm salçayı o yüzden bol bol yaparız her sene :) nede olsa YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI hahahavalla Amerika'ya yollamak kolay olsa su an vermistim siparisi. bayilirim salcaya, her yemegim bol salcalidir=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?