Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok iyi senin bedenin 50 miydi canım senin fazlan yok o zaman hemen düşersin ben 56 beden pantolon giyordum şuan 40 oluyor 38 sıkıyor asla pes etme ümitsizliğe kapılma
canım sen 98 ile başlamışsın nasıl 56 beden giyiyordun ben 90 kiloda 46 beden giyiyordum,şimdi 76'da 42-44 giyiyorum,sen benle aynısın ama 40 giyiyorsun canım maşallah,spor işte

canım sen 98 ile başlamışsın nasıl 56 beden giyiyordun ben 90 kiloda 46 beden giyiyordum,şimdi 76'da 42-44 giyiyorum,sen benle aynısın ama 40 giyiyorsun canım maşallah,spor işte
Can'ım benim leğen gibi popom Noel baba gibi Göbişim vardıgenital bölgemi göremiyordum 46 beden olmak bir hayaldi taki eşim beni red edinceye kadar ertesi günde minibüsçü inmek. İsteğim yerden çok daha uzak yerde indirmişti bende neden burada demiştim oda gülerek yürüde azıcık zayıfla demişti birden doktora gittim şeker hastalığımın olduğu tip 2 diyabet ve insülin direncimin zor kilo vereceğimin ve bırakırsam hemen kilo alacağımı öğrenmiş oldum

off canım sen neler yaşamışsın ya neden böyle hırslandığını daha iyi anlıyorum,bize de laf sokan oldu ama oha yani o minibüsçünün de allah belasını versin yani,terbiyesiz herif.

off canım sen neler yaşamışsın ya neden böyle hırslandığını daha iyi anlıyorum,bize de laf sokan oldu ama oha yani o minibüsçünün de allah belasını versin yani,terbiyesiz herif.
Evet eşim şöförler odasına şikayet etti onu çok ağladım 1 hafta çalışmadı durakta ekmek parasından oldu hiç acımıyorum beter olsun pislik şöförüde tanıyorum karısını aldatıyordu eski evimde arka komşumdu

zaten pislik bir insanmış,tavrıyla belli etti salak.
az bile olmuş ceza,1 ay çalışmasa yeridir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…