@puantiyeli_kelebek camim.ben carsamvadan sonra menu veriyoruz sanmıştım bugunden itibaren veririm
gercekten fazla yedigimde cok rahatsiz oluyorum ..bi sahurda cehidim cok ogunum azdi o sahurda resmen cok sistim su bile icemedim diyebilirim ama butun gun saat 7ye kadr acikmadim sut yumurta vardi ogunumde cunkiAz yiyorsun gerçekten dedigin gibi hamur isi gibi sagliksiz seyleri cikarsan epey kilo gidecek zaten duraksama olursada spora yogunluk verirsin sorun olacağını sanmam
ay sunu bende yapicam yaaa ama bende poset cay olarak nane limonlu var fark edermi etmez sanirim
Protein çok tok tutuyor gerçekten ben "bile" bütün gün tok olabiliyor aksam yemegini zorla yiyorsam düşün artık. Yulaf kepegi de midede sisip tokluk hissi veriyor uzun süregercekten fazla yedigimde cok rahatsiz oluyorum ..bi sahurda cehidim cok ogunum azdi o sahurda resmen cok sistim su bile icemedim diyebilirim ama butun gun saat 7ye kadr acikmadim sut yumurta vardi ogunumde cunki
tarifleri alirim senden
ay sunu bende yapicam yaaa ama bende poset cay olarak nane limonlu var fark edermi etmez sanirim
himm anladim cnm ama yumurta sut yogurt uclusu super birde karpuzda yemistim bir iki yudumda olsa . ama o aksam azicik tuz atmistim yemeklerime ve o tuz beni yakti resmen ya butun gun susadimProtein çok tok tutuyor gerçekten ben "bile" bütün gün tok olabiliyor aksam yemegini zorla yiyorsam düşün artık. Yulaf kepegi de midede sisip tokluk hissi veriyor uzun süre
tadlandirici vucuda cok zararli bence kullanma derim onun yerine bal recel yada esmer seker kullan en azindan saglikli ol kilo vericem derken sagligindan olma derimBende tarif cok simdi cezaliyim diye boyle usturuplu seyler yiyorum yulafla az kek islak kek pogaca pide yapip yemedim :))
Birkac gune dukan lavasla lahmacun yapicam mesela tatlandırıcı da olunca seker tatli ihtiyacimi kalorisiZ karsilamis oluyorum
evet cnm nane limonlu cay kis aylarinda hasta oldugumda yada gunde bir kere ictigimden ole almistim kutuda son kalanlari tuketiyorum iste hergun ama bitince sadece yesil cay alicamYesil cay nane limonlu dimi
onu nerden bulucam cnm aktarda varmisdir yulaf kepegi sorarken onuda bi sorayimOdem attirdigi icin memnun kalacaksin tatlim Yesil cay nane limonlu dimi yesil cay olsunda neli olursa olsun ben de poset cay yerine demleme yesil cay kullanıyorum. Tadını sevdigim icin
himm anladim cnm ama yumurta sut yogurt uclusu super birde karpuzda yemistim bir iki yudumda olsa . ama o aksam azicik tuz atmistim yemeklerime ve o tuz beni yakti resmen ya butun gun susadim
bende baharatlari seviyorum iste o gece canim istedi normalde tuz kullanmiyorum zaten artik yaniTuzu azaltmak benim icin mumkun degildi sanıyordum onun icin dukanin tavsiye ettigi gii baharati arttirdim karabiber pul biber nane kekik beni doyuma ulaştırdıgı tat duygusunu tatmin ettigi icin tuzu cok cok azalttım aklinda bulunsun canim kilo vermek bu küçük tuyolarla daha kolay oluyor
onu nerden bulucam cnm aktarda varmisdir yulaf kepegi sorarken onuda bi sorayim
bende baharatlari seviyorum iste o gece canim istedi normalde tuz kullanmiyorum zaten artik yani
bende alayim madem bizim burda migrosta yok cnm migros olan yere gittigimde bir iki paket temin ederim artik napimYulaf kepegini ben butun buyuk marketlerde ve aktarlardan sordum bulamadim canim sadece migrosta ve internetten buldum gel diye bir site var ordan bulabiliyorum diger urunlerde var dukan icin tulaf kepegi karisimi bugday guluteni falan.. yesil cay aktardan en fazla 5 liralik alip bitince tekrar aliyorum canim
bende alayim madem bizim burda migrosta yok cnm migros olan yere gittigimde bir iki paket temin ederim artik napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?