bugun kendime siskinlik indirici cay yaptim
bir cay kasigi sinamaki ve yaninda 5bi yerde poset cay attim demlige demledim bi bardak ictim rahatladim hem direk bagirsaklara zarar vemio aliskanlik ta yapmio
yok ben internetten alisveris yapmiyorum cnm yakin zaten bu hafta yada diger hafta gidicem migros olan yere ordan alirimBahsettigim siteden temin etmek daha kolay ama sen bilirsin canim 60 tl üzerine kargo parasi yok bide kapina kadar geliyor yesil cay mistik falan çoğu sey var.
gecti cnm sistim baktim kabiza gidiyo olay hemde onlem olsun dedimIshalin gectimi canim arttirabilir çünkü sinameki
gecti cnm sistim baktim kabiza gidiyo olay hemde onlem olsun dedim
Hanımlar merhaba bugün tahin helvası yedim çok pişmanım ama pek sütüm yoktu iyi süt yapıyor o ondan yedim akşam çopçok hafif besleneceğim ondan:))
Bebeğim çok gazlı canım bulgur çok gaz yapıyor bulgur pilavı yaptımıştım 2 gün durmadan ağladı 5.ayın içinıde bebeğim ama gaz sorunu hala bitmedi.Tahin helvası çok çabuk ve bol süt yaptığından 3 küçük küpçük hüplettim ama telafi etcem :))Bulgurlu salata yapsan da sutun aratardi bebegim bilinmi
Bebeğim çok gazlı canım bulgur çok gaz yapıyor bulgur pilavı yaptımıştım 2 gün durmadan ağladı 5.ayın içinıde bebeğim ama gaz sorunu hala bitmedi.Tahin helvası çok çabuk ve bol süt yaptığından 3 küçük küpçük hüplettim ama telafi etcem :))
Aslına koşu bandım falan var kangoo jump ta alcam ama inanın bebeğimden fırsat bulamıyorum uzun süre uyumaz uyanıkkende hep yanında olmamı istiyor lavaboya bile gitsem ağlıyor zar zor iş yapıyoru eşimin işleri çok yoğun akşam çok yorgun geliyor bebekte yorucu bakta yürüyeyim diyemiyorum.bayramda 2haftalık tatile çıkıyoruz döndüğümde kız kardeşim gelcek yanıma yaklaşık 1.5ay kalcak işte o zaman sıkı bir şekilde spor yapcam.şimdi ancak bir kaç pilates hareketi mekik falan onuda çok verimli yapamıyoruAnladım küçük kuplerse sorun yok cok kısıtlama spor.yapma sansin var mi hareketle yak emziriyorsun sonucta dengeli beslenmen lazim
pisman olma cnm sole dusun bebegin var onu besliosun onu beslerken bazi seyleri elbette tuketmelisin oyuzden uzulme elinden geldigince kendini cok kisitlamadan yap diyetiniHanımlar merhaba bugün tahin helvası yedim çok pişmanım ama pek sütüm yoktu iyi süt yapıyor o ondan yedim akşam çopçok hafif besleneceğim ondan:))
sutu artiran bi diger urun arpa dir cnm anne sutunu artirici icecek var arpadan yapilanBebeğim çok gazlı canım bulgur çok gaz yapıyor bulgur pilavı yaptımıştım 2 gün durmadan ağladı 5.ayın içinıde bebeğim ama gaz sorunu hala bitmedi.Tahin helvası çok çabuk ve bol süt yaptığından 3 küçük küpçük hüplettim ama telafi etcem :))
sworkite basla cnm alet gerktirmeyen bi spor 5 dakika falan yapsan gunde yeter simdilik orda kardiyo yoga pilates ve esnem seklinde sporlar varAslına koşu bandım falan var kangoo jump ta alcam ama inanın bebeğimden fırsat bulamıyorum uzun süre uyumaz uyanıkkende hep yanında olmamı istiyor lavaboya bile gitsem ağlıyor zar zor iş yapıyoru eşimin işleri çok yoğun akşam çok yorgun geliyor bebekte yorucu bakta yürüyeyim diyemiyorum.bayramda 2haftalık tatile çıkıyoruz döndüğümde kız kardeşim gelcek yanıma yaklaşık 1.5ay kalcak işte o zaman sıkı bir şekilde spor yapcam.şimdi ancak bir kaç pilates hareketi mekik falan onuda çok verimli yapamıyoru
saol kuzumIyi yapmışsın tatlım sifa olsun
Aslına koşu bandım falan var kangoo jump ta alcam ama inanın bebeğimden fırsat bulamıyorum uzun süre uyumaz uyanıkkende hep yanında olmamı istiyor lavaboya bile gitsem ağlıyor zar zor iş yapıyoru eşimin işleri çok yoğun akşam çok yorgun geliyor bebekte yorucu bakta yürüyeyim diyemiyorum.bayramda 2haftalık tatile çıkıyoruz döndüğümde kız kardeşim gelcek yanıma yaklaşık 1.5ay kalcak işte o zaman sıkı bir şekilde spor yapcam.şimdi ancak bir kaç pilates hareketi mekik falan onuda çok verimli yapamıyoru
Malt içeceklerden bahsediyorsun sanırım canım denedim hiç ama bir kaç kişi daha dedi denryeyim en kısa zamanda teşekkür ederim tavsiyen içinsutu artiran bi diger urun arpa dir cnm anne sutunu artirici icecek var arpadan yapilan
Bazen yapıyorum canım gece uykumu alsığım zamanlarda hatta bir kere açtım dans ediyordum saçma sapan masıl hareketler yaptıysam oğlum bir ağlamaya başladı tey tey tey şappi şappi yarım kaldıAnladım canim normal beslendigin zaman zaten yakarsin emzirmeden dolayi çok avantajlisin biraz fazla yediğini dusundugundeal bebegini kucagina tempolu bir muzikle danseder gibi yürü koridorda istersen halay çek fazla biseye ihtiyacın yok :)
evet o urun adi aklima tam gelmedigi icin yazamadim ben cocuk gelisimi okudugum icin biliyorum. birde rezene icebilirsinMalt içeceklerden bahsediyorsun sanırım canım denedim hiç ama bir kaç kişi daha dedi denryeyim en kısa zamanda teşekkür ederim tavsiyen için
Bazen yapıyorum canım gece uykumu alsığım zamanlarda hatta bir kere açtım dans ediyordum saçma sapan masıl hareketler yaptıysam oğlum bir ağlamaya başladı tey tey tey şappi şappi yarım kaldı
Rezenede kullanıyorum.ayy ne güzel bundan sonra sana danışcam hep bebişimle alajalı tabi müsaade edersenevet o urun adi aklima tam gelmedigi icin yazamadim ben cocuk gelisimi okudugum icin biliyorum. birde rezene icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?