Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

bugun kendime siskinlik indirici cay yaptim
bir cay kasigi sinamaki ve yaninda 5bi yerde poset cay attim demlige demledim bi bardak ictim rahatladim hem direk bagirsaklara zarar vemio aliskanlik ta yapmio

Ishalin gectimi canim arttirabilir çünkü sinameki

Bulgurlu salata yapsan da sutun aratardi bebegim bilinmi
Bebeğim çok gazlı canım bulgur çok gaz yapıyor bulgur pilavı yaptımıştım 2 gün durmadan ağladı 5.ayın içinıde bebeğim ama gaz sorunu hala bitmedi.Tahin helvası çok çabuk ve bol süt yaptığından 3 küçük küpçük hüplettim ama telafi etcem :))

Anladım küçük kuplerse sorun yok cok kısıtlama spor.yapma sansin var mi hareketle yak emziriyorsun sonucta dengeli beslenmen lazim

Anladım küçük kuplerse sorun yok cok kısıtlama spor.yapma sansin var mi hareketle yak emziriyorsun sonucta dengeli beslenmen lazim
Aslına koşu bandım falan var kangoo jump ta alcam ama inanın bebeğimden fırsat bulamıyorum uzun süre uyumaz uyanıkkende hep yanında olmamı istiyor lavaboya bile gitsem ağlıyor zar zor iş yapıyoru eşimin işleri çok yoğun akşam çok yorgun geliyor bebekte yorucu bakta yürüyeyim diyemiyorum.bayramda 2haftalık tatile çıkıyoruz döndüğümde kız kardeşim gelcek yanıma yaklaşık 1.5ay kalcak işte o zaman sıkı bir şekilde spor yapcam.şimdi ancak bir kaç pilates hareketi mekik falan onuda çok verimli yapamıyoru

Hanımlar merhaba bugün tahin helvası yedim çok pişmanım ama pek sütüm yoktu iyi süt yapıyor o ondan yedim akşam çopçok hafif besleneceğim ondan:))
pisman olma cnm sole dusun bebegin var onu besliosun onu beslerken bazi seyleri elbette tuketmelisin oyuzden uzulme elinden geldigince kendini cok kisitlamadan yap diyetini

sutu artiran bi diger urun arpa dir cnm anne sutunu artirici icecek var arpadan yapilan

sworkite basla cnm alet gerktirmeyen bi spor 5 dakika falan yapsan gunde yeter simdilik orda kardiyo yoga pilates ve esnem seklinde sporlar var

Anladım canim normal beslendigin zaman zaten yakarsin emzirmeden dolayi çok avantajlisin biraz fazla yediğini dusundugundeal bebegini kucagina tempolu bir muzikle danseder gibi yürü koridorda istersen halay çek fazla biseye ihtiyacın yok :)

Bazen yapıyorum canım gece uykumu alsığım zamanlarda hatta bir kere açtım dans ediyordum saçma sapan masıl hareketler yaptıysam oğlum bir ağlamaya başladı tey tey tey şappi şappi yarım kaldı

Bazen yapıyorum canım gece uykumu alsığım zamanlarda hatta bir kere açtım dans ediyordum saçma sapan masıl hareketler yaptıysam oğlum bir ağlamaya başladı tey tey tey şappi şappi yarım kaldı

Nasıl güldüm buna ilahi çok hossun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…