Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aramizda bir hemsire fantastikaaa birde çocuk gelişimi okumus arkadaşımız var @_Dusler_Akedemisi var ne guzel cocuklar icin danisabilecegimiz arkadaşlarımız var ne güzel :))

Aramizda bir hemsire fantastikaaa birde çocuk gelişimi okumus arkadaşımız var @_Dusler_Akedemisi var ne guzel cocuklar icin danisabilecegimiz arkadaşlarımız var ne güzel :))
:) guzel evet cnm biz okusakta okumasakta deneyimlerimizi tecrubelrimizi danisiyoruz bizbirimize bu daha guzel dostluk arkadaslik

tabi danisabilirsin cnm arkadas bulgur yazinca bebekte gaz yapar yazicaktim sen gazli deyince geri cekildim :)
Çok fena yapıyor hemde ilk doğduğunda ne domates ne soğan bişey yiyemiyordum şimdi nispeten daha iyi ama sanırım ek gıdaya geçince gaz sorunu daha iyi olur ben de daha dengeli beslenebilirim

Çok fena yapıyor hemde ilk doğduğunda ne domates ne soğan bişey yiyemiyordum şimdi nispeten daha iyi ama sanırım ek gıdaya geçince gaz sorunu daha iyi olur ben de daha dengeli beslenebilirim
evet ek gidada azalicaktir birde biberon falan kullaniyorsaniz dr braun nun biberonu iyi . sanirim kolik bir bebek cok gaz sorunu oldugunu dusunursek hava kabarciklarindan dolayi olabiluo yerken icerken gibi ... yiyeceklerinde kimyon kullaniyormusun cnm?

gaz sorunu yoktu ozmn cnm ama bulgur gercekten gaz yapr ozellikle kolik bebeginiz varsa kullanmayinderim kolik bebeklerde gaz sorunu coktur

Oglum 8 yasinda simdi:) artik direk kendisi yiyor iki oglumda pek gaz problemi yasatmadi bana.. bazi bebekler gercekten cok gazli oluyor haklisin

Kolik değil canım anne sütüyle besliyorum doktorum sütümden olduğunu söyledi anne sütünn fazla geliyor çok önsüt alıyor ondan gazlanıyor dedi

buda bi oneri cnm
tam olcusunu hatirlayamadim internetten baktim
Bebeklere verirken mutlaka anne sütü veya kaynamış su ile çay kaşığının ucunda bir çimdik karıştırarak veriniz...Bebek 1 aylık olduktan sonra başlayınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…