tabi danisabilirsin cnm arkadas bulgur yazinca bebekte gaz yapar yazicaktim sen gazli deyince geri cekildim :)Rezenede kullanıyorum.ayy ne güzel bundan sonra sana danışcam hep bebişimle alajalı tabi müsaade edersen
tabi danisabilirsin cnm arkadas bulgur yazinca bebekte gaz yapar yazicaktim sen gazli deyince geri cekildim :)
:) guzel evet cnm biz okusakta okumasakta deneyimlerimizi tecrubelrimizi danisiyoruz bizbirimize bu daha guzel dostluk arkadaslikAramizda bir hemsirefantastikaaa birde çocuk gelişimi okumus arkadaşımız var @_Dusler_Akedemisi var ne guzel cocuklar icin danisabilecegimiz arkadaşlarımız var ne güzel :))
Çok fena yapıyor hemde ilk doğduğunda ne domates ne soğan bişey yiyemiyordum şimdi nispeten daha iyi ama sanırım ek gıdaya geçince gaz sorunu daha iyi olur ben de daha dengeli beslenebilirimtabi danisabilirsin cnm arkadas bulgur yazinca bebekte gaz yapar yazicaktim sen gazli deyince geri cekildim :)
gaz sorunu yoktu ozmn cnm ama bulgur gercekten gaz yapr ozellikle kolik bebeginiz varsa kullanmayinderim kolik bebeklerde gaz sorunu cokturBenim oglum da acaip sut yapardi bulgur kayinvalidemden ozel isterdim memnun kaldıkca hic aglamazdi belkide benim oglusum cok usluydu bilemem:))
evet ek gidada azalicaktir birde biberon falan kullaniyorsaniz dr braun nun biberonu iyi . sanirim kolik bir bebek cok gaz sorunu oldugunu dusunursek hava kabarciklarindan dolayi olabiluo yerken icerken gibi ... yiyeceklerinde kimyon kullaniyormusun cnm?Çok fena yapıyor hemde ilk doğduğunda ne domates ne soğan bişey yiyemiyordum şimdi nispeten daha iyi ama sanırım ek gıdaya geçince gaz sorunu daha iyi olur ben de daha dengeli beslenebilirim
gaz sorunu yoktu ozmn cnm ama bulgur gercekten gaz yapr ozellikle kolik bebeginiz varsa kullanmayinderim kolik bebeklerde gaz sorunu coktur
Kolik değil canım anne sütüyle besliyorum doktorum sütümden olduğunu söyledi anne sütünn fazla geliyor çok önsüt alıyor ondan gazlanıyor dedievet ek gidada azalicaktir birde biberon falan kullaniyorsaniz dr braun nun biberonu iyi . sanirim kolik bir bebek cok gaz sorunu oldugunu dusunursek hava kabarciklarindan dolayi olabiluo yerken icerken gibi ... yiyeceklerinde kimyon kullaniyormusun cnm?
buda bi oneri cnmÇok fena yapıyor hemde ilk doğduğunda ne domates ne soğan bişey yiyemiyordum şimdi nispeten daha iyi ama sanırım ek gıdaya geçince gaz sorunu daha iyi olur ben de daha dengeli beslenebilirim
himm anladim ozmn sen kimyon kullan yiyeceklerinde yada bebegee ver dedigim sekildeKolik değil canım anne sütüyle besliyorum doktorum sütümden olduğunu söyledi anne sütünn fazla geliyor çok önsüt alıyor ondan gazlanıyor dedi
ole cnm ya sutten yada kolik oldugundan kaynaklaniyorOglum 8 yasinda simdi:) artik direk kendisi yiyor iki oglumda pek gaz problemi yasatmadi bana.. bazi bebekler gercekten cok gazli oluyor haklisin
bebegede ver cnm bir aylik olduktan sonra-Lavinia kimyon kullanıyorum canım
Önerilerin için çok sağol canım.deneyeceğim.bebegede ver cnm bir aylik olduktan sonra
Bebeklere verirken mutlaka anne sütü veya kaynamış su ile çay kaşığının ucunda bir çimdik karıştırarak veriniz...Bebek 1 aylık olduktan sonra başlayınız...
dene cnm kimyon gayet guzel bi baharattirÖnerilerin için çok sağol canım.deneyeceğim.
aksama ne yiceniz soleyin bakem :) ben pirinc lapasi yapacam nasil yiyeceksem artik yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?