Ne yaparsın
Kendisi sanki sıfır beden hatunda konuşuyorSizi tontikler sizii
Iyiki geldinnn@puantiyeli_kelebek benim buraya gelmem kotu olduben cok konusuyorum yaa ben yoksam gelmiosam polisi arayin
Bana bak kiskanc cekil surdanKendisi sanki sıfır beden hatunda konuşuyorsanki naomi campell
Tırmalarım niye tokat atıyorsun fit bayanBana bak kiskanc cekil surdan
HahahahahahaahahhahahahahahahahaahajajBaşladı hava atmaya
Tırmalarım niye tokat atıyorsun fit bayan
Baaaak sen tehdittttt beni gaza getirennnnnnn rakipler lazim.Ekimde gor sen bizi
Burdan ulkedeki sapiklar hakkinda ultimatom yazarimda parmaklarima yazikSorma ya özellikle cinsellik bölümünde çok denk geldim
Çok karşıma geldi kuzum ne yaparsın insan artık şüpheleniyor cinsellik hamilelik bölümünde bile denk geldim
Sende beni sobeledin kuzummm
Aa 69 muşsun simdi tebrikleer takipteyimAaa eski kilom
Kızlar pişman olucaksınız aslında o Homili gırtlak yiyen birisi hepimizi şişmanlatacak
Gordugun gibi havalandim sende hemen kiskanip olman lazim bende 5lere dusenleri kiskandimmi bu is tamamdirBurdan ulkedeki sapiklar hakkinda ultimatom yazarimda parmaklarima yazik
Sobeeeeya sen baskasin ayniyiz resmen
Aa 69 muşsun simdi tebrikleer takipteyim
Allahim sen durumu biliyosun duphaneke amin
HahahahahahahahahaahahhahKızlar pişman olucaksınız aslında o Homili gırtlak yiyen birisi hepimizi şişmanlatacak
Hosgeldin eftelya, nickine bayildim=)Ben eftelya guzel ve fit kadinlar/anneler
Ya bu arada soylemeden edemicem ama kendimi kirlenmis hissettim erkek miyim diye suphrlendiniz ya boyle kendimi aklama ihtiyaci duydum delideli
Bizz cok iyi rakiplerizzz hele bi 7li rakamlar olayım herkesi gececemmm huhha hayin planlarım varBaaaak sen tehdittttt beni gaza getirennnnnnn rakipler lazim.
Gevezeyim demiyor da kibarca çok konuşuyorum diyor sıfır beden bayan@puantiyeli_kelebek benim buraya gelmem kotu olduben cok konusuyorum yaa ben yoksam gelmiosam polisi arayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?