Bırak gitsin kız başımıza bela etme o papağanıSeni birakmicazzzz
Sen benim ikizimsin ayni anda 6lari goruruz hemcecik INŞALLAHBurdan ulkedeki sapiklar hakkinda ultimatom yazarimda parmaklarima yazik
Sobeeeeya sen baskasin ayniyiz resmen
Aa 69 muşsun simdi tebrikleer takipteyim
Allahim sen durumu biliyosun duphaneke amin
Ayyyyyyy keske dusteeee planlarini severizBizz cok iyi rakiplerizzz hele bi 7li rakamlar olayım herkesi gececemmm huhha hayin planlarım var
sormaaaaa donlarimm dusuyoGevezeyim demiyor da kibarca çok konuşuyorum diyor sıfır beden bayangevezeğim çenem düşük desene
Oyy kiyamam kizzzBırak gitsin kız başımıza bela etme o papağanı
pişman olucaksın Can'ım gevezegi bırakın gitsin mit gibi bizleri buldu korkuyorum ondan mit mi ajan mı belli değilIyiki geldinnn
Goruyomsnn neler diyo beni gorunce costuOyy kiyamam kizzz
Göremez çünkü ben sıfır beden olucamEkimde gor sen bizi
Ben çok kırıldım lütfen burayı terk eder misin ajan mısın nesinAyyyy bazen alinganlik yapan oluyioooo siskotolar dedim diye kirilan olmaz insllah
Hdi bakalim insallahSen benim ikizimsin ayni anda 6lari goruruz hemcecik INŞALLAH
Bana göre fitsin allahım şimdi de mütavizi numarası yapıyor hatunofoffff keske fit olsam
Seni gozetim altina aliyorum bu bir DUYURUDURRRRSen benim ikizimsin ayni anda 6lari goruruz hemcecik INŞALLAH
SenmiiiiiiiiBen çok kırıldım lütfen burayı terk eder misin ajan mısın nesin
Bana iltifat et hep bak tmmi litfenHdi bakalim insallah
Miyav_su . Ay bende guzel guzel yaxiyorum herseyden habersiz iltifatlar @ParteMoralll e
Ne canli ortam sanki asiklar atisiyor
Bana göre fitsin allahım şimdi de mütavizi numarası yapıyor hatunnumaralara bak sen
Kuşum @ParteMoralll dikkat et ya mossad yada mit olabilirgeldiiiimspor yapıyordum
Aaaa ne numarasi
ahahhaah tamamKuşum @ParteMoralll dikkat et ya mossad yada mit olabilir
güzel sporlar canım ben yeni döndümİyi geceler kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?