Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-bugünkü menüm-
09.40: yulaflı kahvaltım(2 kaşık yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,ceviz,badem,tarçın)
12.40: 1 tabak soya yemeği
16.00: 3 tabak salata,1 avuç kabak çekirdeği
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 50 dk koşu bandında yürüme,100 dk sahilde yürüme : 150 dk

Afiyet olsın Can'ım @ParteMoralll gelir gelmez bu kızda sana benzedi ne yulafımış arkadas be

Bende aynı hamilelik de 10 kilo aldım doğumdan çıktığımda 65 dim 8.9 kilo aldım o da çok yemekten ( pis bogazliliktan)

Bi diyetisyen le gorusebilirsin canim emzirme döneminde daha dikkatli olmak gerekiyor
Ilk kizimdan sonra 68 olmuştum 59 kilo ya kadar düştüm 2 ay içinde yine yapabilirim yapamazsam giderim bu arada kızıma herseyi yediriyorum ama yine de anne sütünü aksatmamak lazim

Ilk kizimdan sonra 68 olmuştum 59 kilo ya kadar düştüm 2 ay içinde yine yapabilirim yapamazsam giderim bu arada kızıma herseyi yediriyorum ama yine de anne sütünü aksatmamak lazim
ben 24 ay emzirdim canım aksatma tabi ama aç dursanda Allah o çocugun nasaibi olan sütü veriyor
dr um dediğini aynen söyleyeyim çok yemek = çok süt degildir saglıklı az ve dengeli besleme = süt ve annenin kilo kaybı herhangi bir saglık sorunun yoksa ekmegi kes yada yemek +pilav+ ekmek degilde yemek +pilav yapabilirsin oda haftada 1

Kızların pilavı çok severek yiyor 2 güne 1 yapıyorum bende ama daha az ve ekmeksiz yemeye çalışacağım

ay canım başladığın kilondan,boyundan hayat hikayene kadar aynı durumdayız valla
ben de tartıda en son 90.500 rakamını gördüm.kk'da gruplara katılmadan önce 87.400'düm.senin başladığın kiloda yani,şimdi 76 kiloyum.50 gün falan oldu başlayalı çok azimliyim artık ben de hanım hanımcık çıtı pıtı olmak istiyorum

Mukemmelsinnnn yağlar ucup gidicek eminim kuzucum

3üz olduk

Afiyet olsın Can'ım @ParteMoralll gelir gelmez bu kızda sana benzedi ne yulafımış arkadas be
yulaf kampanyalari baslaticammm ama arkds ezmesini kullaniyo bizimki farkli
Bak sana neler yaptın

Bende aynı hamilelik de 10 kilo aldım doğumdan çıktığımda 65 dim 8.9 kilo aldım o da çok yemekten ( pis bogazliliktan)
Yasasin pis bogazlik
Ona goreeee heeee
Netim gitti canlar ya güzelim sohbete gelemedimmm bianda düstüm@ParteMoralll Miyav_su neşe kaynagisiniz
bende dedim nereye kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…