Afiyet olsın Can'ım @ParteMoralll gelir gelmez bu kızda sana benzedi ne yulafımış arkadas be-bugünkü menüm-
09.40: yulaflı kahvaltım(2 kaşık yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,ceviz,badem,tarçın)
12.40: 1 tabak soya yemeği
16.00: 3 tabak salata,1 avuç kabak çekirdeği
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 50 dk koşu bandında yürüme,100 dk sahilde yürüme : 150 dk
Bak sana neler yaptınAaaa ne numarasibende bende
ahahah yok yok ben hep yulaf yerim aslındaAfiyet olsın Can'ım @ParteMoralll gelir gelmez bu kızda sana benzedi ne yulafımış arkadas be
Bende aynı hamilelik de 10 kilo aldım doğumdan çıktığımda 65 dim 8.9 kilo aldım o da çok yemekten ( pis bogazliliktan)Cnm acimasiz elestirdim biliyormmmm..
Bende cok severm yemek yapmaayaaa yemegee bayilirimmmmm hatta kendimepis bogaz diyorm hersyi yermm vok svermmakarnaaa delisiyimm oo bayilirim makarna pilav borek corek mantilar sarmalar etler ooohhh olsada yesek ama biraz sabirla -19gtti 10-11 kaldi... bu arada bende emziriom kizimvar.. herkrs emzirince verir ben dogumda 9.5kgla dogurdum verdm emzirirken geri aldim 88 oldm bana hic yaramadi emzirmek suan 69.5.69 gidip geliyo..
Ilk kizimdan sonra 68 olmuştum 59 kilo ya kadar düştüm 2 ay içinde yine yapabilirim yapamazsam giderim bu arada kızıma herseyi yediriyorum ama yine de anne sütünü aksatmamak lazimBi diyetisyen le gorusebilirsin canim emzirme döneminde daha dikkatli olmak gerekiyor
ben 24 ay emzirdim canım aksatma tabi ama aç dursanda Allah o çocugun nasaibi olan sütü veriyorIlk kizimdan sonra 68 olmuştum 59 kilo ya kadar düştüm 2 ay içinde yine yapabilirim yapamazsam giderim bu arada kızıma herseyi yediriyorum ama yine de anne sütünü aksatmamak lazim
offf gece gece canımı istettinizBizde de serbest ev yapımı olmak kaydıyla benim de sadece biber turşum kaldı ben çok severim turşuyu
Kızların pilavı çok severek yiyor 2 güne 1 yapıyorum bende ama daha az ve ekmeksiz yemeye çalışacağımben 24 ay emzirdim canım aksatma tabi ama aç dursanda Allah o çocugun nasaibi olan sütü veriyor
dr um dediğini aynen söyleyeyim çok yemek = çok süt degildir saglıklı az ve dengeli besleme = süt ve annenin kilo kaybı herhangi bir saglık sorunun yoksa ekmegi kes yada yemek +pilav+ ekmek degilde yemek +pilav yapabilirsin oda haftada 1
Hu huuuSeni gozetim altina aliyorum bu bir DUYURUDURRRR
ay canım başladığın kilondan,boyundan hayat hikayene kadar aynı durumdayız vallaBoyum:160
Kilom: 87.8
Yasim 20 uni ogrencisiyim
13 temmuzda diyetisyene basvurdumahanda boyle.
Biraz hikayemden bahsedeyim. Ben kendimi hep kilolu saniyordum. Ama simdi eski fotolarima bakiyorumda cocukken gayet normalmisim kiymetini bilemedim
Ergenlik doneminden sonra kilom katlanarak devam etti ve tartida 90ı gordum. Hemde citi piti bir genc kiz olma zamaniykenefkar mod n
Ama tarti yanlismis
Kostum diyetisyene 87.8 sanki 90andan vok farkliymis gibi sevindim
Iste boyle kizlar. Bundan sonra cok kararliyim. Diyetisyenimin cısss dedigi hic biseyi yemedim suan 5.gunum bitti.
En basta kendime olan saygimi kazanmak icin daha sonra sevdigim beycik icin kilolara kis kissd
Mukemmelsinnnn yağlar ucup gidicek eminim kuzucum-bugünkü menüm-
09.40: yulaflı kahvaltım(2 kaşık yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,ceviz,badem,tarçın)
12.40: 1 tabak soya yemeği
16.00: 3 tabak salata,1 avuç kabak çekirdeği
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 50 dk koşu bandında yürüme,100 dk sahilde yürüme : 150 dk
teşekkür ederim bi'tanem sende durumlar nasıl,konuşamadık hiç?Mukemmelsinnnn yağlar ucup gidicek eminim kuzucum
3üz oldukay canım başladığın kilondan,boyundan hayat hikayene kadar aynı durumdayız valla
ben de tartıda en son 90.500 rakamını gördüm.kk'da gruplara katılmadan önce 87.400'düm.senin başladığın kiloda yani,şimdi 76 kiloyum.50 gün falan oldu başlayalıçok azimliyim artık ben de hanım hanımcık çıtı pıtı olmak istiyorum
Kuzum bende 30 dk yürüyüş yaptım sporu cogaltmam lazim ama diyete yeniden ayak uydurdum kuzum ya hafif migde nekadar guzelmis kuzummm ya hu rahatim örnek seni aliyorumteşekkür ederim bi'tanem sende durumlar nasıl,konuşamadık hiç?
Afiyet olsın Can'ım @ParteMoralll gelir gelmez bu kızda sana benzedi ne yulafımış arkadas be
Bak sana neler yaptın
Yasasin pis bogazlikBende aynı hamilelik de 10 kilo aldım doğumdan çıktığımda 65 dim 8.9 kilo aldım o da çok yemekten ( pis bogazliliktan)
Ona goreeee heeeeHu huuu
bende dedim nereye kaybolduNetim gitti canlar ya güzelim sohbete gelemedimmm bianda düstüm@ParteMoralllMiyav_su neşe kaynagisiniz
Gitmem basiniza bela olucamyulaf kampanyalari baslaticammm ama arkds ezmesini kullaniyo bizimki farkli
Yasasin pis bogazlik
Ona goreeee heeee
bende dedim nereye kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?