aynen valla semizotu yemenin dayanılmaz hafifliğiKuzum bende 30 dk yürüyüş yaptım sporu cogaltmam lazim ama diyete yeniden ayak uydurdum kuzum ya hafif migde nekadar guzelmis kuzummm ya hu rahatim örnek seni aliyorum
Kuzum bende 93den dustum 88e insan verdikçe diz agrilari yok oluyor yaa bende semiz otu yapiyim yarin Yoğurtlu mu yapiyosun canimcimaynen valla semizotu yemenin dayanılmaz hafifliği
canım ben spora ilk başladığımda 15dk yürüyebilmiştim ancak,yavaş yavaş arttırdım,sen de öyle yap
evet cnm yulaf kepegi karisimi kullaniyorm )Gitmem basiniza bela olucam
Canim.sende yulaf kepegi kullaniyosun degilmi
canım valla azmine hayran kaldım,bravo sanaInan hepimiz yemek yemege bayilan insanlariz yoksa burda olmaz hepimiz zaten fit olurduk az az keserim veririm mantığı islemiyor katı kurallarin olmali ekmek 2 dilimi gecmeyecek 4 kasik pilav yersem ekmek olmayacak gibi.. evdekilere neler neler yapiyorum bir bilsen pastalar pogacalar börekler sarmalar ucusuyor evde ama ucundan bile yemiyorum 12 senedir bu yuzden kiloluyum ve bir.sure yemezsem olmem diyorum kendime. Cipse bayilirim dun oglumun elindeki cipsi kokladim ucundan yesene anne diyor dilimi bile surmem çünkü bu kiloyla yasanmaz artik
Ezmede faydalimi alsak mi kepek yeterli mievet cnm yulaf kepegi karisimi kullaniyorm )
canım ben veganım ya yoğurt tüketmiyorum,semizotunu salata yemiştim akşam ona kattım :)Kuzum bende 93den dustum 88e insan verdikçe diz agrilari yok oluyor yaa bende semiz otu yapiyim yarin Yoğurtlu mu yapiyosun canimcim
güzel soru ben de merak ediyorum bunuuEzmede faydalimi alsak mi kepek yeterli mi
Vegan ne kuzumcanım ben veganım ya yoğurt tüketmiyorum,semizotunu salata yemiştim akşam ona kattım :)
hayvansal ürün kullanmıyorum canım sebzeci ve meyveciyim kısacaVegan ne kuzum
Aa bilmiyodumm kuzumhayvansal ürün kullanmıyorum canım sebzeci ve meyveciyim kısaca
Buradan vazgecemiyoruzzzz uykudan tatli bu grupOooo bu saatte buralar pek canli ne guzel=) gerci hani erken yatip erken kalkiyodunuz artik=))
Bi tabakta bana yollayiver bence guzel gorunuyor yemeğe hazırımEki Görüntüle 1859591
Salatamin icler acisi hali... Resimdeki salatada tavugu bulunuz, ben bulamadim
Doyursa bi de pek guzel olucak=)Bi tabakta bana yollayiver bence guzel gorunuyor yemeğe hazırım
Doyarizzz yaaa mı acabaDoyursa bi de pek guzel olucak=)
Valla bu bugun ikinci salatam, doymazsam yandim=)Doyarizzz yaaa mı acaba
Allahım bıktım şu kepekte ya bu ne arkadaş mantar gibi hepimiz türedinizGitmem basiniza bela olucam
Canim.sende yulaf kepegi kullaniyosun degilmi
Ya hic sorma yaa bu ne kepekmis öyleAllahım bıktım şu kepekte ya bu ne arkadaş mantar gibi hepimiz türediniz
Afiyet olsunn canimmm salata guzelde yapmasi yorucuValla bu bugun ikinci salatam, doymazsam yandim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?