evet cnm yulaf kepegi karisimi kullaniyorm )
Kocamla aramı açtı Adam sinirden yattı bende sinirden Mısır yedim yaYa hic sorma yaa bu ne kepekmis öyle
ay cok sekercık oldukkk yaaaben begendımdurun size isimde buldum minik tombiş yulafçıklar oldu mu kızlar
Can'ım sorma @ParteMoralll diye birisi geldi hangi topiğe gitsek yakalıyorOooo bu saatte buralar pek canli ne guzel=) gerci hani erken yatip erken kalkiyodunuz artik=))
yarın gonlunu alırsınnnnn kuzucummmKocamla aramı açtı Adam sinirden yattı bende sinirden Mısır yedim ya
evet canım ben yiyorum,hem sapları her zaman daha faydalıdır sebzelerin doğra kesinlikleAa bilmiyodumm kuzum
Afiyet olsun salatasıda guzel olur tabi semiz otun sap kisimlarida yeniliyor mu kuzu orasinida dograsammi ki
Tabi kocam küstü diyemiyorsun böyle kandırıyorsun bakıyorumda @ParteMoralll gibi olmuşsunBuradan vazgecemiyoruzzzz uykudan tatli bu grup
canım sen akademi mi yapıyorsun acaba:) bir de bölümü merak ettim :)Oooo bu saatte buralar pek canli ne guzel=) gerci hani erken yatip erken kalkiyodunuz artik=))
Hayır haşlanmış 2 tane yedim 1 tanesi yetim kaldıyarın gonlunu alırsınnnnn kuzucummmmısır patlamıs mı
bu arada ben bu salatanın 5 katını yiyorumEki Görüntüle 1859591
Salatamin icler acisi hali... Resimdeki salatada tavugu bulunuz, ben bulamadim
Hergün salataya doğruyorum bugün annem 1 poşet daha verdi balıktan sonra omegası çok yüksek olan bir gıda kızlarevet canım ben yiyorum,hem sapları her zaman daha faydalıdır sebzelerin doğra kesinlikle
Benim de doymadi 2 tane aldim o yuzden=)) bence de bu nee insafsiz restoran satti bunu bana=(bu arada ben bu salatanın 5 katını yiyorumtavuksuz tabii ama bu ne dişimin kavuğu doymaz valla
Valla iyi tahmin ettin canim=)) evet doktora yapiyorum elektrik-elektronik muhendisligi bolumum decanım sen akademi mi yapıyorsun acaba:) bir de bölümü merak ettim :)
hayıııııırrrrrrHayır haşlanmış 2 tane yedim 1 tanesi yetim kaldıonu da mı yesem karar veremedim
ay canım ben seni buldum özelden bir dürteyimValla iyi tahmin ettin canim=)) evet doktora yapiyorum elektrik-elektronik muhendisligi bolumum de
Bende öyle yapmıştım bir artırırdım sorma günde 4 saat yürüyordum artıkaynen valla semizotu yemenin dayanılmaz hafifliği
canım ben spora ilk başladığımda 15dk yürüyebilmiştim ancak,yavaş yavaş arttırdım,sen de öyle yap
ay mesaj atılmıyor sen bana bir atabilir misin canımValla iyi tahmin ettin canim=)) evet doktora yapiyorum elektrik-elektronik muhendisligi bolumum de
hayıııııırrrrrrbugün de mi yedin,o tartı çarşamba günü + çıksın valla sana yapacağımı bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?