ahahahah inanırımBende öyle yapmıştım bir artırırdım sorma günde 4 saat yürüyordum artıkbelki inanmazsınız ama bahar ayında dükkana giderken arkadaşların arabasını sollamışım millet uzun Zaman ağzında sakız yapmıştı
Allahım her 3 sohbetten biri bu yulafEzmede faydalimi alsak mi kepek yeterli mi
Kocam desen pilates seti almalar ,yüzmeye yazdırmalar zaten spor salonuna gidiyordum Adam beni olimpiyatlara hazırladıahahahah inanırım
mısırları götürmüyoruz en azındanAllahım her 3 sohbetten biri bu yulaf
tamam kuzum yarın corba yapıcam yanunada semız otu super aksam menum hazır old tesesekkur ederım canımcımevet canım ben yiyorum,hem sapları her zaman daha faydalıdır sebzelerin doğra kesinlikle
Kız sen yemedin mi aç gözlüBi tabakta bana yollayiver bence guzel gorunuyor yemeğe hazırım
Allahım havaya bak kırk yılda bir yedikmısırları götürmüyoruz en azından
ah bız senle aynı gruptaydıkkk ne oldu aamıza kara kedı mı gırdıTabi kocam küstü diyemiyorsun böyle kandırıyorsun bakıyorumda @ParteMoralll gibi olmuşsun
Kız gece oldu halen daha Boğaz düşünüyorsuntamam kuzum yarın corba yapıcam yanunada semız otu super aksam menum hazır old tesesekkur ederım canımcım
1 haftanın içinde 3 tane birden yedin amaAllahım havaya bak kırk yılda bir yedik
kız canım cektıııııı bı tabak yapıp yollayıver kardesıneKız sen yemedin mi aç gözlümilletin salatasına sulanma
@ParteMoralll olmayınca size saldırıyorumah bız senle aynı gruptaydıkkk ne oldu aamıza kara kedı mı gırdı
1 haftanın içinde 3 tane birden yedin ama
burnundan getireceğim bu gidişleçarşamba ne yapıyorsun ediyorsun artıda çıkmıyorsun,ben bilmem.
bir gün önceden hazırlamak çok iyi oluyor canımtamam kuzum yarın corba yapıcam yanunada semız otu super aksam menum hazır old tesesekkur ederım canımcım
UyuduuuKız gece oldu halen daha Boğaz düşünüyorsunyemekle ilgilendiğin kadar kocanla ilgilensene cadı
Ay Can'ım her zaman içeriğe okumaya dikkat etYa salatamin sosunda da kesin seker varmis sinirim bozuldu, sen o kadar dikkat et git sonra sekerli salata sosunu gotur=((
Hıhı eminim öyledir ufak at da civcivler yesinUyuduuubende yarını menuyu dusunuyorum hersey kocam ıcın
Resmen adamlara makas atmışım sonra eşime anlattılar uzun bir süre sakız oldum milleteahahahah inanırım
Tatlı yok mu şekerim aa çok ayıptamam kuzum yarın corba yapıcam yanunada semız otu super aksam menum hazır old tesesekkur ederım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?