aslında sakız olunmayacak gibi de değil yaniResmen adamlara makas atmışım sonra eşime anlattılar uzun bir süre sakız oldum millete
senden gelen her söz bana baldan tatlıı
tatlı sensınnnTatlı yok mu şekerim aa çok ayıp
Sinirliyim şu yulaf denilen yiyeceğe asabımı bozdu korkuyorum gece rüyalarıma girecek
at gibin oldukSinirliyim şu yulaf denilen yiyeceğe asabımı bozdu korkuyorum gece rüyalarıma girecek
Yalancı kocişin küsmeseydi ona derdin seni gidi Adamcağıza ne yaptıntatlı sensınnn
ya paketli bisey de degil ki kendileri yapmislar... uff napiyim artik bugunluk karbonhidratim biraz fazla olmus olsun, 2 kasik biseydi zaten.Ay Can'ım her zaman içeriğe okumaya dikkat et
erken uyumuyorum diye kızıyorYalancı kocişin küsmeseydi ona derdin seni gidi Adamcağıza ne yaptın
Ama yüz ifadeleri dehşetti ya arabadan bana bakışlarıaslında sakız olunmayacak gibi de değil yaniben olsam ben de şokta olarak anlatırdım
Bol bol su iç ve sporun fazladan yap Can'ımya paketli bisey de degil ki kendileri yapmislar... uff napiyim artik bugunluk karbonhidratim biraz fazla olmus olsun, 2 kasik biseydi zaten.
fırtınalar estırıyosun arabayla kuzucummAma yüz ifadeleri dehşetti ya arabadan bana bakışlarıgülmekten altıma edecektim
Adam haklı paso burdadın 7/24 Boğaz derdindesinerken uyumuyorum diye kızıyor
oyle yapicam aynen, sabah yaptim bi de aksam yaparim=)Bol bol su iç ve sporun fazladan yap Can'ım
Dogru söze ne denir dayaklıyım benAdam haklı paso burdadın 7/24 Boğaz derdindesinyalan mı götürüyorsunuz yulafları Ada'm gelince yine burdasın
Yanlız iyi güldük iyi geldi umarım başıma kötü bir iş gelmez otelde çalışırken şefimiz vardı çok despot agresif insan dışardan görünce bile negatif enerji alırdı Birgün bizim belboy abimiz 3 kaldık yemek hanede en son biz almışız neyse şefim limon sosu almaya gitti bizim belboy parmaklarını onun çorbasına soktu ama biz bir gülme gülme kadın geldi zor yedik oda oh diye diye çorbayı içti ama çok güldük anlatamam sonra ben 3 gün kör kaldım gerçektenfırtınalar estırıyosun arabayla kuzucumm
Artık bende hızlandırdım sabah salon gece yürüyüş eşim dükkanda olunca kendime spora verdimoyle yapicam aynen, sabah yaptim bi de aksam yaparim=)
voow olaya bakkkYanlız iyi güldük iyi geldi umarım başıma kötü bir iş gelmez otelde çalışırken şefimiz vardı çok despot agresif insan dışardan görünce bile negatif enerji alırdı Birgün bizim belboy abimiz 3 kaldık yemek hanede en son biz almışız neyse şefim limon sosu almaya gitti bizim belboy parmaklarını onun çorbasına soktu ama biz bir gülme gülme kadın geldi zor yedik oda oh diye diye çorbayı içti ama çok güldük anlatamam sonra ben 3 gün kör kaldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?