Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Can'ım sen kendin kendine dalga geçmişsin Ada'mda görmüş bu takmıyor takılayım demiş suç senin ne olursa olsun eşinin yanında kendinden kiloluyum çirkinim deme onlarda hemen destekliyorlar

Can'ım sen kendin kendine dalga geçmişsin Ada'mda görmüş bu takmıyor takılayım demiş suç senin ne olursa olsun eşinin yanında kendinden kiloluyum çirkinim deme onlarda hemen destekliyorlar
oyle kuzum haklısın ekısden cok zayıftım yaaaa o gunler gelsede kus kadar hafıf olsam

yok kuzu ben kadına guldum sen gerceken mı kor oldunnn
Gerçekten kör oldum o gün yüz için lazere gitmiştim iş çıkışı salak kız göz korma gözlüğü taktırmadı gerek yok diye gözbebeğimi sıyırmış geçmiş kabus gibi devlet hastanesi kör raporu verdi ağlayarak özele koştum zor sakinleştirdiler beni sonra dediler verilmiş sadakan varmış rabbim korudu

ayy kuzummm ben saka yaptın sandım ksura bakmaaa cok gecmıs olsunnnnn

Anladım zaten saka yaptığımı sandığını ne Zaman böyle çok gülsem korkuyorum bu tamamen psikolojik oldu bende içimde sıkıntı giriyor aslında kötü birşey olmuyor ama işte
Yok kuzum kötü düsünme INSALLAH hersey senın gonlun kadar guzel olsun hayatında

ayy kuzummm ben saka yaptın sandım ksura bakmaaa cok gecmıs olsunnnnn
Türk filmlerinde hep dalga gecerdik ya bir anda kör oldu diye burada bir bayanın akrabası aniden kör oldu bir yer tavsiye ettim umarım yurtdışından gelirlerde ona tedavi olur bayan daha bana yazmadılar dur ben bir yazayım sonuç ne oldu aslında kiloyu dert ediyoruzda ne hastalıklar var rabbim şifa versin

Tabi kuzum bin şükür halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…