Bol bol dinlen ve su iç canimtskkur ederim cnm saol sanirim olebel agrisindan oluyorum ztn hizli calistinida surdan anladim dun ishal oldum her adetten once oluyorum millet kabiz olur ben ishal oldum :)
Genelde en genç oluyorum zatenTamam canım topigin en genci sensin bu arada fıstık
Bende kofte yapmayi dusunuyorum fırındaBen de ızgara köfte bamya çorbası ve salata yatmadan da yoğurt yemeyi düşünüyorum
saol cnmBol bol dinlen ve su iç canimGeçmiş olsun
O da hafif olur afiyet olsun şimdiden canım :)Bende kofte yapmayi dusunuyorum fırında
Sagol tatlim sizede cok afiyet olsunO da hafif olur afiyet olsun şimdiden canım :)
Evet cnm yardimci olurum sizlere.Aramizda bir hemsirefantastikaaa birde çocuk gelişimi okumus arkadaşımız var @_Dusler_Akedemisi var ne guzel cocuklar icin danisabilecegimiz arkadaşlarımız var ne güzel :))
16 günde 6 kilomu verdin kuzum süpersin...Evet dukan yapıyorum canim bugun 900 gr daha gitti 102.4 cok mutluyum:)
Sagol tatlim
olur cnm keske olabilseVerdiginiz kilolari bana yollayin
adresi yolluyorum :)
Can'ım ben katılmaktan vazgeçtim herkese bol eksilerZelGN
@Rrrukiyecik
fantastikaaa
@boncuk anne
Miyav_su
@chiLL @adagide
Menuler nerde kizlar ? Nasıl başlarsak oyle gider disiplini elden birakmayalim
Evet Can'ım verdim şu aralar sorunlar ile başedeiyorun malesef çözememiyırum hayatım alt üst olduMiyav_su seni spor topiginden hatirliyorum ne guzel kilo vermissin=)
afiyet olsun cnm dier menunde cok guzel :)Merhabalar herkese, ben dunku menume aksam yemegi disinda harfiyen uydum aksam da kirmizi et yerine tavuk kanat yedim farkli olarak. Spor olarak da yarim saat masa tenisi oynadim, 20 dk da zumba yaptim. Bugunku menumu de su sekilde planladim:
Oglen: Izgara et, haslanmis brokoli, 1 tk tereyagi, 15 gr civari peynir
Aksam: tereyagli karides (220 gr), haslanmis kuskonmaz
923 kalori etti, sanirim ara ogun olarak fistik yerim bir avuc. Aksam da 40 dk zumba yapma planim var, sabah erken kalkabilsem ofise gelmeden yapicaktim ama nerdee=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?