Sen o baklavalardan yeme sorun yokŞimdi ben onun yanında uyuyamam yayarın mı desene baklava alıcaz beye yarın telefonu elime almam o gelince
Avakado kimMarket yakındaysa avakodo tüketebilirsin Can'ım cevizli güzel oluyor
Ben sırf meraktan aldim tanesi 5tl ydi sonuc yiyemedim cok kötüydüAvakado kim
Cnm avakadoyu hayatimda yemedim canli da gormedim bizim bulundugumuz bolgedee yok malesef
Hadiya ben bulsam alicams rahim seklinde oldugu icin rahime iyi geliyormusBen sırf meraktan aldim tanesi 5tl ydi sonuc yiyemedim cok kötüydü
Ben yiyemedim ama cok severek yiyenler varHadiya ben bulsam alicams rahim seklinde oldugu icin rahime iyi geliyormus
Can'ım zeytinyağlı limon sıkınca tatı güzel oluyor bizim burda tanesi 8 TLBen sırf meraktan aldim tanesi 5tl ydi sonuc yiyemedim cok kötüydü
Rahime iyi geldiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum hatta watsonslara yağı geldi saçlara iyi geliyorHadiya ben bulsam alicams rahim seklinde oldugu icin rahime iyi geliyormus
Günaydın CanımGünaydın kizlar
Ben yemem zaten o konuda için rahat olsun şuan evde var zatenSen o baklavalardan yeme sorun yok
Sen bilirsin cnm yulaf kepegi yulaf tanesini saran kabuk kısmıdır. Yulafın öğütülmüş hali değildir, buğday kepeğinden farkli. Ve vok faydali yani ben oyle zayifladm :)Ezmede faydalimi alsak mi kepek yeterli mi
Ya hic sorma yaa bu ne kepekmis öyle
Oluuuuurrrr rahatsizmi oldunuz hanimefendiSen bence yulaf kepeği diye başka bir topik açın bence hem birbirinize tarif verirsiniz
Dahaa neee grubu canlandirdim isteeeCan'ım sorma @ParteMoralll diye birisi geldi hangi topiğe gitsek yakalıyorBurayada dadandı herkesi büyüledi bir mütevazi görsen birde meşhur yulafı var herkese ondan bahsediyor ne yulafmış arkadaş
Tabi kocam küstü diyemiyorsun böyle kandırıyorsun bakıyorumda @ParteMoralll gibi olmuşsun
Iyiki gitmisimmmmmm arkamdan konusmusss
kızlar bugun aksam hava bıraz serını ruzgarlıydı bende esıme dedıkı benı tutmassam ucucam dedım ruzgardan saka yaptım oda guldu kotu nıyetlı degıldı ama bana dedıkı kasırga gerek dedı gulduk esprı fala ama zoruma gıttı
Tunaydin cnmGünaydın:)
:) yüzüm sivilce doldu ceviz ve fındıktan olabilir mi dün de biraz gerildim zatenTunaydin cnm
ne kadar zeytin yagı ve limonCan'ım zeytinyağlı limon sıkınca tatı güzel oluyor bizim burda tanesi 8 TL
aynen benim eşim de diyet de yaparmış bu dedi böyle gülerek sonrada kilo ver zaten böyle olmuyor dedi önceden kilo ma bişey demezdiCan'ım sen kendin kendine dalga geçmişsin Ada'mda görmüş bu takmıyor takılayım demiş suç senin ne olursa olsun eşinin yanında kendinden kiloluyum çirkinim deme onlarda hemen destekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?