Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ezmede faydalimi alsak mi kepek yeterli mi
Sen bilirsin cnm yulaf kepegi yulaf tanesini saran kabuk kısmıdır. Yulafın öğütülmüş hali değildir, buğday kepeğinden farkli. Ve vok faydali yani ben oyle zayifladm :)
Ya hic sorma yaa bu ne kepekmis öyle

Sen bence yulaf kepeği diye başka bir topik açın bence hem birbirinize tarif verirsiniz
Oluuuuurrrr rahatsizmi oldunuz hanimefendi
Can'ım sorma @ParteMoralll diye birisi geldi hangi topiğe gitsek yakalıyor Burayada dadandı herkesi büyüledi bir mütevazi görsen birde meşhur yulafı var herkese ondan bahsediyor ne yulafmış arkadaş
Dahaa neee grubu canlandirdim isteee
Tabi kocam küstü diyemiyorsun böyle kandırıyorsun bakıyorumda @ParteMoralll gibi olmuşsun

Iyiki gitmisimmmmmm arkamdan konusmusss
@ParteMoralll ninen duymasın o bayılırım hayat kaynağı

hahahahahaha sakaaa yapmis kixxx

Can'ım sen kendin kendine dalga geçmişsin Ada'mda görmüş bu takmıyor takılayım demiş suç senin ne olursa olsun eşinin yanında kendinden kiloluyum çirkinim deme onlarda hemen destekliyorlar
aynen benim eşim de diyet de yaparmış bu dedi böyle gülerek sonrada kilo ver zaten böyle olmuyor dedi önceden kilo ma bişey demezdi

Gunaydin kizlar, ben de bugun biraz fazla yememin acisini aksam 50 dk kosarak cikardim. 6.1 km kosmusum, bi dusuk bi yuksek tempo yaparak kostum, bileklerimde de 1.5'ar kiloluk agirliklar vardi. Ter icinde geldim eve, zaten gun icinde 3 litreye yakin su icmistim, spordan sonra da bi 2 litre civari ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…