Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ben azıcık spor yapsam romatizmamı tetikliyor dr yüz dedi nerde yüzeceksem

Bu arada avocado meksika mutfaginda cok kullaniliyor, burda da cok meksika restorani oldugu icin cok yiyorum ben. Sizin aldiginiz avocado daha tam olmamis miydi sert miydi? Iyice yumusak olmasi lazim, sertse bir iki gun oda sicakliginda bekletin iyice yumusar. Sonra onu bi kasede catalla ezip icine 4-5 tane cherry domates, bir kucuk soganin ceyregi kadar incecik kiyilmis sogan, taze kisnis ve bol limonla salatasi yapiliyor. Ben bayiliyorum tek kelimeyle, cips bagimlisi olmamin bi nedeni de bu sos, bana bana yiyorum

evet sertti zaten bir daha gelmedi manava

Yok mu yakinlarda havuz falan hic kayit olabilecegin bi de doktor yuzme disinda baska hicbi spor yapamazsin mi dedi? Belki sporda zorluyosundur romatizma yerine? Yavas yavas baslasan spora?
var canımda çok uzakta üstelik kapalı olanlarda kadın erkek karışık mış bide çocuk olunca çıkamıyorum spor yapma demişti dr um

Boyle benimle ayni seyleri yasayip kararlilikla yola cikanlari gormek bana guc veriyor @blackswannina94 S Succesful ve topikteki tum guzel kadinlaaar

günaydın hanımlar
sabahki kahvaltım iki dilim ekmek arasına tost yaptım yarısını yiyememiştim şimdi yedim. Canım bişey istemiyor bi kaç gündür zor yiyorum inşallah hep böyle devam eder

var canımda çok uzakta üstelik kapalı olanlarda kadın erkek karışık mış bide çocuk olunca çıkamıyorum spor yapma demişti dr um
Hmm anladim canim. Ilginc geldi aslinda doktorlar spor yapma demek yerine genelde sana uygun sporlari siralarlar, bi tek yuzme demesi cok kisitlayici senin icin. Miyav_su nun doktoru gibi pilates yapma falan dese anlarim mesela, ya da yuzmeyi onersin tamam da bi tek yuzme?? Oturmadi kafama...

Ben sert alıyorum Can'ım birkaç ğin dışarda bekletip yumuşatıyorum sonra onu suda beklettiğim ceviz ile salata yapıyorum şekerde iyi geliyor bende şekerde var ya seni tarifinide beğendim denemek lazım

Disari gidemiyorsaniz evinizde bir kac fikir verebilirim kendimce. Leslie videolari var youtubede bol sayida ve seviye seviye. Disarda yuruyus gibi hatta performandi daha da iyidir.
Birde @SucceSSstorY nin topiginde kimin paylastigini hatirlamiyorum maalesef
Sporkit kisisel antronor uygulamasi var benim cok hosuma gitti belki yardimi dokunur

Bende sasırdım bana sadece pilates yasak ağırlık bile yapıyorum ben fıtık olduğu halde bana uygun bir program oluşturdu doktorum ve spor hocam ona göre yapıyorum hatta iyileşme bile var yüzme de olsa tamamen ortadan kalkacak

devlete gittim eh işte o kadar ilgili bir dr değildi dogrusu bilmiyorum ama gercekten yıgılıp kalıyorum misal ogün çok yoruldumsa 2 3 gün agrı çekiyorum dr umun dediği şey herkes 10 dk da odayı süpürüyorsa sen 20 dk da dinlenerek yapacaksın dedi mesela bana yürüme dedi anneanneme yürü demiş romatizmanın çeşitleri oluyor

Ben paylasmistim sworkit seve seve kullaniyorum :)

Canım imkanın elverirse üniversite hocalarına muayene ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…