Günaydın fit bayanSen bilirsin cnm yulaf kepegi yulaf tanesini saran kabuk kısmıdır. Yulafın öğütülmüş hali değildir, buğday kepeğinden farkli. Ve vok faydali yani ben oyle zayifladm :)
Oluuuuurrrr rahatsizmi oldunuz hanimefendi
Dahaa neee grubu canlandirdim isteee
Iyiki gitmisimmmmmm arkamdan konusmusss
hahahahahaha sakaaa yapmis kixxx
Göz kararı ben bol ekşili zeytinyağlı severimne kadar zeytin yagı ve limon
var tatlımda nasıl gidecegim kaynana ya çocugu bıraktıgına pişman olursun bırakır bırakmaz daha 1 saat olmadan aramaya başlar hemde defalarca bırakmasan göndermesen bu seferde çocugu esirgiyor derKonya'da bayanlara özel yerler var diye biliyorum ben halamın gelinleri gidiyordu
Maşallah Can'ımGunaydin kizlar, ben de bugun biraz fazla yememin acisini aksam 50 dk kosarak cikardim. 6.1 km kosmusum, bi dusuk bi yuksek tempo yaparak kostum, bileklerimde de 1.5'ar kiloluk agirliklar vardi. Ter icinde geldim eve, zaten gun icinde 3 litreye yakin su icmistim, spordan sonra da bi 2 litre civari ictim
üniverste hocalarıCanım imkanın elverirse üniversite hocalarına muayene ol
Sert alıyorum 4-5 gün dışarda yumuşayınca süper oluyor Can'ım omlete bile konuluyorSert olunca biseye benzemiyo zaten ben de bi kere o hatayi yapmistim:) begenmemen cok normal yani:)
Evet ben doçent muayene oldumüniverste hocaları
Sorma efkarlandım Çarşamba öncesiKiz gece gece Efkar mi bastı umit besenler falan hayırdır:)
yarın demiSorma efkarlandım Çarşamba öncesi
ben hiç tartılmadım çarşamba dan beri evimde tartı yok saglık ocagına gitmem lazımBen +dayım zaten
canım çok geçmiş olsun,inanamadımGerçekten kör oldum o gün yüz için lazere gitmiştim iş çıkışı salak kız göz korma gözlüğü taktırmadı gerek yok diye gözbebeğimi sıyırmış geçmiş kabus gibi devlet hastanesi kör raporu verdi ağlayarak özele koştum zor sakinleştirdiler beni sonra dediler verilmiş sadakan varmış rabbim korudu
ooouuv canım maşallah süpersinGunaydin kizlar, ben de bugun biraz fazla yememin acisini aksam 50 dk kosarak cikardim. 6.1 km kosmusum, bi dusuk bi yuksek tempo yaparak kostum, bileklerimde de 1.5'ar kiloluk agirliklar vardi. Ter icinde geldim eve, zaten gun icinde 3 litreye yakin su icmistim, spordan sonra da bi 2 litre civari ictim
canım yarın tartı günü:)Bugün tartı günüymüşş
Beni affedin bildirim yapamayacagim cunku evdeki supersonikultratelnolojik tartim bozukyarin diyetisyenle tartilacagim. Diger haftalarda normala girer bu tarti sorunum. 13 temmuz carsamba kilom 87.8
Ah doktorcum demisti ki persembe anca baslarsin demeyeydi iyiydi
Hayır Can'ım yüz için epilasyon yaptırıyordum düğün öncesi olmuştu şimdi onun korkusundan göz lazeri olamıyorum yüzümdeki et benini 5 dk alacakken doktor yarım saatte aldı çok etkilendim şuan Kaş'larımı zor aldırıyorum bayılıyorum düşün bütün hayatımı alt üst etticanım çok geçmiş olsun,inanamadım
lazerle gözlerini mi çizdiriyordun nasıl oldu?
canım nasıl etkilenmeyesin ki,hayatımızdaki en önemli organlarından birini kaybediyormuşsun allah korusun.Hayır Can'ım yüz için epilasyon yaptırıyordum düğün öncesi olmuştu şimdi onun korkusundan göz lazeri olamıyorum yüzümdeki et benini 5 dk alacakken doktor yarım saatte aldı çok etkilendim şuan Kaş'larımı zor aldırıyorum bayılıyorum düşün bütün hayatımı alt üst etti
O yüzden bu tarz işlerimi hastaneden yaptırmak en iyisi Canımcanım nasıl etkilenmeyesin ki,hayatımızdaki en önemli organlarından birini kaybediyormuşsun allah korusun.
yeniden çok geçmiş olsun,ben bile kötü oldum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?