Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın fit bayan

Konya'da bayanlara özel yerler var diye biliyorum ben halamın gelinleri gidiyordu
var tatlımda nasıl gidecegim kaynana ya çocugu bıraktıgına pişman olursun bırakır bırakmaz daha 1 saat olmadan aramaya başlar hemde defalarca bırakmasan göndermesen bu seferde çocugu esirgiyor der şaşırdım inan paralı oluyor birde kapalıyım ben haşema vs almak lazım düznli gitmek lazım
geçn az fazla iş yaptım diye agaç devriliyor gibi yıkıldım evin içinde bu sürekli oluyor şaşırdım artık çare bulamadım son 3 yıldır tedaviyi de bıraktım çünkü ilaçlar kilo ve hormon bozuklugundan başka bişey yapmadı

Maşallah Can'ım

canım çok geçmiş olsun,inanamadım
lazerle gözlerini mi çizdiriyordun nasıl oldu?

ooouuv canım maşallah süpersin

Bugün tartı günüymüşş
Beni affedin bildirim yapamayacagim cunku evdeki supersonikultratelnolojik tartim bozuk yarin diyetisyenle tartilacagim. Diger haftalarda normala girer bu tarti sorunum. 13 temmuz carsamba kilom 87.8

Ah doktorcum demisti ki persembe anca baslarsin demeyeydi iyiydi

canım yarın tartı günü:)

canım çok geçmiş olsun,inanamadım
lazerle gözlerini mi çizdiriyordun nasıl oldu?
Hayır Can'ım yüz için epilasyon yaptırıyordum düğün öncesi olmuştu şimdi onun korkusundan göz lazeri olamıyorum yüzümdeki et benini 5 dk alacakken doktor yarım saatte aldı çok etkilendim şuan Kaş'larımı zor aldırıyorum bayılıyorum düşün bütün hayatımı alt üst etti

canım nasıl etkilenmeyesin ki,hayatımızdaki en önemli organlarından birini kaybediyormuşsun allah korusun.
yeniden çok geçmiş olsun,ben bile kötü oldum burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…