Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Pilav ha canan hanima söylesek BÖYLE kovalar seni

b
Dun asıl ven kafayi yiyordum. Size baktim ama yazamadım telefonu elime aldıkca beyimiz laf atti bende biraktim usulca telefon hic elimden düşmüyormus
enim eşimde şikayetçi kk dan bıktım diyor dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) bi tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim ogluma dogaramk için dolaba koymuştum akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı bende yardım edyim dedi zannettim ki dograycak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim ama acayip gerildim çocugun çikolatası nı da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdei ben dışardayken eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim eşimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar

kızlar semiz otu derotu maydonoz ve taze nane aldım hiç yeşillik kullanmam neler yapabilirim bunlarla

Tarti günümüz yarin canim carsamba gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…