maşallah :)Kızlar 1 saat Kardio yaptım +2 saat ağırlık yaptım akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum en az 2 saatherkes kendisine iyi baksın
Ve menüm kahvaltıda stresden sadece muz ve maden suyu içtim spora gittim 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım eve gelince dünden kalma taze börülce ,sade Türk Kahvesi içtim akşam arkadaşım geldi kavurma 4 kaşık pilav yedimarkasından sade soda ve Türk Kahvesi içtim atladım 15 kadar çişim geldi
Yok canım bugün başladım daha
Kızlar 1 saat Kardio yaptım +2 saat ağırlık yaptım akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum en az 2 saatherkes kendisine iyi baksın
Bu topigi gorup her seferinde geciyorum. Sebebiyse baslikta fit anneler oldugu icin ben gelemem sanmamdiay meger orda kadin da yaziyorrrrrmuuuuus
Tamam canım hoşgeldin bana boy kilo hedef yas bilgini atar mısın ozelden
@puantiyeli_kelebek benim buraya gelmem kotu olduben cok konusuyorum yaa ben yoksam gelmiosam polisi arayin
Allahım buradan çıkamıyorum hem yürüyor hem yazıyorum kocam kafayı yedi
@puantiyeli_kelebek fistigimmm Nerelerdesin
Aa bilmiyodumm kuzum
Afiyet olsun salatasıda guzel olur tabi semiz otun sap kisimlarida yeniliyor mu kuzu orasinida dograsammi ki
Allahım bıktım şu kepekte ya bu ne arkadaş mantar gibi hepimiz türediniz
enim eşimde şikayetçi kk dan bıktım diyorDun asıl ven kafayi yiyordum. Size baktim ama yazamadım telefonu elime aldıkca beyimiz laf atti bende biraktim usulcatelefon hic elimden düşmüyormus
Benim de doymadi 2 tane aldim o yuzden=)) bence de bu nee insafsiz restoran satti bunu bana=(
Saplarıda dogruyorsun dimi canim?Hergün salataya doğruyorum bugün annem 1 poşet daha verdi balıktan sonra omegası çok yüksek olan bir gıda kızlar
Bugün tartı günüymüşş
Beni affedin bildirim yapamayacagim cunku evdeki supersonikultratelnolojik tartim bozukyarin diyetisyenle tartilacagim. Diger haftalarda normala girer bu tarti sorunum. 13 temmuz carsamba kilom 87.8
Ah doktorcum demisti ki persembe anca baslarsin demeyeydi iyiydi
canım salata yap güzelce,bol bol ye.çoban salatası gibi yapıp içine bunlardan koyabilirsinkızlar semiz otu derotu maydonoz ve taze nane aldım hiç yeşillik kullanmam neler yapabilirim bunlarla
Yapacam yapmassam sen beni DöversinnnGünaydın Canımbugün spor yapıyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?