- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ben cok konuşanları severim canim no problem
Ayyygg ayni apartmandamisin... bende hic svmem buzdolbnin aclmasini nefret ederm.yaaa..b
enim eşimde şikayetçi kk dan bıktım diyordün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) bi tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim ogluma dogaramk için dolaba koymuştum akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı bende yardım edyim dedi zannettim ki dograycak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim ama acayip gerildim çocugun çikolatası nı da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdei ben dışardayken eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim eşimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
cnm salata yap..kızlar semiz otu derotu maydonoz ve taze nane aldım hiç yeşillik kullanmam neler yapabilirim bunlarla
Sendemi yulafa gectnnnn :) kepekmi kullaniosn..@ParteMoralll yulaf kepegiyle omlet yapıyorum ve inanilmaz tok tutuyor cok dogru bi seçim
Miyav_su beni kepekten dolayi kesecek
Semiz otundan yemek yapabilirdin ben coook sverm.. yads yogurtlu salata yapablrsn vnmkızlar semiz otu derotu maydonoz ve taze nane aldım hiç yeşillik kullanmam neler yapabilirim bunlarla
Hayır Can'ım yüz için epilasyon yaptırıyordum düğün öncesi olmuştu şimdi onun korkusundan göz lazeri olamıyorum yüzümdeki et benini 5 dk alacakken doktor yarım saatte aldı çok etkilendim şuan Kaş'larımı zor aldırıyorum bayılıyorum düşün bütün hayatımı alt üst etti
b
enim eşimde şikayetçi kk dan bıktım diyordün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) bi tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim ogluma dogaramk için dolaba koymuştum akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı bende yardım edyim dedi zannettim ki dograycak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim ama acayip gerildim çocugun çikolatası nı da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdei ben dışardayken eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim eşimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
Sen gecenin yarısı yuruyus yapip ustune mısır mi yedin canim
Pilav ha canan hanima söylesekBÖYLE kovalar seni
Sen mi yedin ne kadar ayıp birde bizim şefimiz olacaksın merak etme kimseye söylememPardon yaMiyav_su icin yazdım yanlis mesaji alintiladim canim
Bende çok seviyorum bol yeşillikli salatayı
Ayyygg ayni apartmandamisin... bende hic svmem buzdolbnin aclmasini nefret ederm.yaaa..
cnm salata yap..
Ben kivircik,nane,dereotu,roka ve tavuk ile salata yapiorm cook severmustune acucick zeytnyag acucuk balzamk sos atiom oohhh cnm cektii
Yulaf kepegini kullaniyorum kuzum cok tok tutuyor mesala kahvaltida bi omlet yapıyorum beni 5 saat tok tutuyorSendemi yulafa gectnnnn :) kepekmi kullaniosn..
Aynen banada demişlerdi sonuç ortada sagol Can'ım şükür geçti gittiCok zor bi durum atlatmissin bende yuzume lazer epilasyon yaptirdim ve gözlüğe gerek yok demişlerdi cok sinirlendim şuan.. cok gecmis olsun
Yine mi yulafYulaf kepegini kullaniyorum kuzum cok tok tutuyor mesala kahvaltida bi omlet yapıyorum beni 5 saat tok tutuyor
Seni karatayci seniiiYine mi yulafallahım ölmek istiyorum
Evet Can'ım kendim olunca doğruyorum misafir olunca ayırıyorum atmıyor kendim kullanıyorumSaplarıda dogruyorsun dimi canim?
Salataya koy , naneyi, dereotu,semizotunu yoğurda koyabilirsinkızlar semiz otu derotu maydonoz ve taze nane aldım hiç yeşillik kullanmam neler yapabilirim bunlarla
Tabiki dövicem kız o dil bana mı sopa geliyorYapacam yapmassam sen beni Döversinnn
Kuzu ya ben 2 koca demek nane aldim bende yogurda koyayim ye ye bitmiyor fazla olmusSalataya koy , naneyi, dereotu,semizotunu yoğurda koyabilirsin
Kızlar yürüyüş zamanıııı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?