- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Hmmmmm bilmiodm cnm senin kullandigini ben karisim kullaniyorum ekmekvik yapiom arasina peynir koyiyorm bazn kiyma.. yoksa ekmek yapiodm kocaman kek fln filan manti bile denedim o kepekle ama en cok bu yaptklarmi swvdm onu yiorm cok seviorm..Yulaf kepegini kullaniyorum kuzum cok tok tutuyor mesala kahvaltida bi omlet yapıyorum beni 5 saat tok tutuyor
Yoo yoo kendime o dilll spor yapmadigim içinTabiki dövicem kız o dil bana mı sopa geliyor
Can'ım kullanacağını ayır gerisini ayıkla tepsiye koy kurut ve kavanoza koy ben öyle yapıyorumKuzu ya ben 2 koca demek nane aldim bende yogurda koyayim ye ye bitmiyor fazla olmus
Kofteyede süper bi fikir denicem canimHmmmmm bilmiodm cnm senin kullandigini ben karisim kullaniyorum ekmekvik yapiom arasina peynir koyiyorm bazn kiyma.. yoksa ekmek yapiodm kocaman kek fln filan manti bile denedim o kepekle ama en cok bu yaptklarmi swvdm onu yiorm cok seviorm..
Sadece omlet degl herseye katablrsn kofte yapicagim zaman onu tercih ediorm icine ornek
@ParteMoralll yulaf kepegiyle omlet yapıyorum ve inanilmaz tok tutuyor cok dogru bi seçim
Miyav_su beni kepekten dolayi kesecek
Balkonomi koyayim peki kuzu kurumasi icin hic yapmadim ziyan olcak oyle yapayimCan'ım kullanacağını ayır gerisini ayıkla tepsiye koy kurut ve kavanoza koy ben öyle yapıyorum
Sen mi yedin ne kadar ayıp birde bizim şefimiz olacaksın merak etme kimseye söylemem
Tavuk koftesi yada normal kofte ekmek yerine onu koyarsin cok koyma amaKofteyede süper bi fikir denicem canim
Zaten yarına kurur merak etme koy kavonaza ben öyle yapıyorum maydonuzu bile fazla olunca kurutuyorumBalkonomi koyayim peki kuzu kurumasi icin hic yapmadim ziyan olcak oyle yapayim
Yemedim kiz patatese bilem agzimi surmem mısır mi yicemben seni soylerim merak etme kizlarrrr Miyav_su misir + pilav yedi sabikasi var artik
Tepsiye koyayim sonrada balkonda 1 gun bekletiyim dimi kuzu o sekil tamam yapiyim ya bende ne yapcam.cok fazla diyodum tesekkur ederimZaten yarına kurur merak etme koy kavonaza ben öyle yapıyorum maydonuzu bile fazla olunca kurutuyorum
Tamam yeterince koyarim canimmm bozmayaim.kofteyiTavuk koftesi yada normal kofte ekmek yerine onu koyarsin cok koyma amakofteyi bozar:) mucverde yapablrsn
Sen yaptıysan bi bildiğin vardirYaptım
canım yarın tartı günü:)
Allahim bu ne sapsiklikTarti günümüz yarin canim carsamba gunleri
Tamamdir gonderiyorumFit olmak isteyene kapimiz acik canim hosgeldin sende bilgilerini bana ozelden yazar mısın
Ben 2bucuk ogun yiyiorum mor lahana benim kurtaricimAyyyyy ben hep iki ogun yerimmm hic acikmammmmm sadece cnm ceker oda pis bogazlikamaa bugunnnn nedenseeeee icimde kurt var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?