Regli oldum @puantiyeli_kelebek tam tarti zamani
Bosver yesin de gorsunnnnnnn nasil sisiyoYemedim kiz patatese bilem agzimi surmem mısır mi yicemben seni soylerim merak etme kizlarrrr Miyav_su misir + pilav yedi sabikasi var artik
Evt cnmmmTamam yeterince koyarim canimmm bozmayaim.kofteyiaslinda cok buyuk yelpazesi var
ayy ben hcc ackmam kiiiii noldu banaaa yaaaBen 2bucuk ogun yiyiorum mor lahana benim kurtaricim
Yarin tartilcam kuzum artiyi görünce moralim bozulcak ama haftayi düşünüp motive olayımRegl zamani arti cikarsin sonraki hafta 2 kg birden gider canim takma kafana
Bosver yesin de gorsunnnnnnn nasil sisiyo
Evt cnmmmmantiya kdr sen dusun
ayy ben hcc ackmam kiiiii noldu banaaa yaaabugunluk
ayy ben hcc ackmam kiiiii noldu banaaa yaaabugunluk
Bizbizbizbizbizzzz :) bakalm sen kac oldunKiyamam ben ona sismesin o fit mi fit bi kadın olacak bi kerem
Bizbizbizbizbizzzz :) bakalm sen kac oldun
Belki inanmayacaksınız kızlar ama spor çıkışı ablamla ile buluştuk 92 kg,62 kg oldu 52 bedenden 44 bedene düştü kıyafet bakıcam dedi tamam dedim gittik bende elbise beğendim m beden oda aynı kabinde giyinelim dedi bende ok dedim o pantolon dedi 42 olmadı sıktı 44 oldu bende m elbise giydim agzı açık kaldı dudak büktü resmini bile çektim resmen kudurdu. O çalışıyor benim gibi spor yapamıyor fena gaza geldim @ParteMoralll hanım çatlada patla baby henüz yarın olmadıKiyamam ben ona sismesin o fit mi fit bi kadın olacak bi kerem
Bende sade Türk kahvesi iyi gelirKahve hazirlayacagim eşlik etmek isteyen?
orta şekerli alayımKahve hazirlayacagim eşlik etmek isteyen?
Bayramda olmam lazmdi olmadmmmmm halaaaaaaRegl zamani mi yaklaştı acaba
@ParteMoralll kız o grubun çete başı bende oymak başıyımÖhhöö öhö kac oldun derken? Ben topigin ağır topuyum bitenem bilmiyon mu
Ben ben benKahve hazirlayacagim eşlik etmek isteyen?
Ozman ondan olabilir canimBayramda olmam lazmdi olmadmmmmm halaaaaaa
Tmm isteee bakalm kac kg verdn merk etttimmmmmmm diyormmmmmm :) sen yilbasina kadar 75olrsunÖhhöö öhö kac oldun derken? Ben topigin ağır topuyum bitenem bilmiyon mu
Belki inanmayacaksınız kızlar ama spor çıkışı ablamla ile buluştuk 92 kg,62 kg oldu 52 bedenden 44 bedene düştü kıyafet bakıcam dedi tamam dedim gittik bende elbise beğendim m beden oda aynı kabinde giyinelim dedi bende ok dedim o pantolon dedi 42 olmadı sıktı 44 oldu bende m elbise giydim agzı açık kaldı dudak büktü resmini bile çektim resmen kudurdu. O çalışıyor benim gibi spor yapamıyor fena gaza geldim @ParteMoralll hanım çatlada patla baby henüz yarın olmadı
Kuzum ya ozaman kilonun hic onemi yok ya spor can yaBelki inanmayacaksınız kızlar ama spor çıkışı ablamla ile buluştuk 92 kg,62 kg oldu 52 bedenden 44 bedene düştü kıyafet bakıcam dedi tamam dedim gittik bende elbise beğendim m beden oda aynı kabinde giyinelim dedi bende ok dedim o pantolon dedi 42 olmadı sıktı 44 oldu bende m elbise giydim agzı açık kaldı dudak büktü resmini bile çektim resmen kudurdu. O çalışıyor benim gibi spor yapamıyor fena gaza geldim @ParteMoralll hanım çatlada patla baby henüz yarın olmadı
Sence ben kac olurum yeni yildaaaTmm isteee bakalm kac kg verdn merk etttimmmmmmm diyormmmmmm :) sen yilbasina kadar 75olrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?