- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
63 kg 44bedenmi giyiyoBelki inanmayacaksınız kızlar ama spor çıkışı ablamla ile buluştuk 92 kg,62 kg oldu 52 bedenden 44 bedene düştü kıyafet bakıcam dedi tamam dedim gittik bende elbise beğendim m beden oda aynı kabinde giyinelim dedi bende ok dedim o pantolon dedi 42 olmadı sıktı 44 oldu bende m elbise giydim agzı açık kaldı dudak büktü resmini bile çektim resmen kudurdu. O çalışıyor benim gibi spor yapamıyor fena gaza geldim @ParteMoralll hanım çatlada patla baby henüz yarın olmadı
@ParteMoralll kız o grubun çete başı bende oymak başıyım
seeeen 69-65 falan cook skarsan 60Sence ben kac olurum yeni yildaaa
Bende 88im 44 beden altim ustum 42 suan...63 kg 44bedenmi giyiyoben onu 88ken giyiyodum oda alt bedenimdi bile ust 42di
Suan ustum dar seyler M beden,salas seyler S bile oluyoo..
65-olunca Tamamen 38olur altimda diye dusunuorm
INSALLAH 60 olurummmm yaaaaa 65de olur
seeeen 69-65 falan cook skarsan 60
orta şekerli alayım
Bayramda olmam lazmdi olmadmmmmm halaaaaaa
Olmaz mı fıstığım sizlerden de bekliyorum o hırsı azmi akşama en az 2 saat yürüyüşüm var kim tutar beniBravo tatlim beni azimlendiriyorsun ha hirslandim simdi spor cok onemli gerçekten yaaaa
Spordan önce içilen Türk kahvesi yağları çabuk yakılmasını hızlandırıyor tatlımTürk kahvemi icip yollara düşücem bi lokma bitter cikilota attim kahvenin yanına regliyi bastirsin
Can'ım ablamın kalçası var zaten pantolun öyle oluyor üstü m beden63 kg 44bedenmi giyiyoben onu 88ken giyiyodum oda alt bedenimdi bile ust 42di
Suan ustum dar seyler M beden,salas seyler S bile oluyoo..
65-olunca Tamamen 38olur altimda diye dusunuorm
108 kiloyla basladim 14 haziranda şimdi 98.7 kiloyum canim saka maka 10 kg gitti heeeTmm isteee bakalm kac kg verdn merk etttimmmmmmm diyormmmmmm :) sen yilbasina kadar 75olrsun
KombooooRegl zamani arti cikarsin sonraki hafta 2 kg birden gider canim takma kafana
108 kiloyla basladim 14 haziranda şimdi 98.7 kiloyum canim saka maka 10 kg gitti heee
Sagol canim.eh iste neredeyseMasallahh nerdeyse 1 ayda 10 kilo
Evet kesinlikle öyle beni görenler inanamıyor gerçekten spora önem verin kızlarKuzum ya ozaman kilonun hic onemi yok ya spor can ya
Boyumuz aynı 1.62Bende 88im 44 beden altim ustum 42 suan...
Boyumda kisa 162
62ken 38 mi olur acaba
Suan 38 olmussundur dimi tatlim
Sagol canim.eh iste neredeysebenim kiloma göre az bile verdim az buz degil 108 kilodan bahsediyiruz
Gidecek o kilolar kelebek hanım bu arada ben kelebekleri çok severim keşke daha önce bu ismi ben alsaymışım ama olsun sanada yakışıyor zayıflarsan narin bir kelebek olucaksın Can'ım sonrada o kocişini kıskandıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?