- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Olur cnm o kgya gelde heleeee..Bende 88im 44 beden altim ustum 42 suan...
Boyumda kisa 162
62ken 38 mi olur acaba
Suan 38 olmussundur dimi tatlim
InsalllaaahhINSALLAH 60 olurummmm yaaaaa 65de olur
Bilemedmm kiiiii
108 kiloyla basladim 14 haziranda şimdi 98.7 kiloyum canim saka maka 10 kg gitti heee
Ay kızlar ben bugünbunuda yedim sezonun ilk ve son oldu gecen senede 1 tane yemiş bir daha yememiştim bu aralar çok fena oldum ablam çok ısrar etti zaten midem bulandı
Ilk dondurmanmiiiiAy kızlar ben bugünbunuda yedim sezonun ilk ve son oldu gecen senede 1 tane yemiş bir daha yememiştim bu aralar çok fena oldum ablam çok ısrar etti zaten midem bulandı
Evet Can'ım düşün birde karşımda hergün dondurma satılıyor çeşit çeşit İtalyan dondurması bile var yarın dükkanda olucam buraya foto atarımIlk dondurmanmiiii
Evet Can'ım düşün birde karşımda hergün dondurma satılıyor çeşit çeşit İtalyan dondurması bile var yarın dükkanda olucam buraya foto atarımIlk dondurmanmiiii
Ooooohooo benm sayisi yokEvet Can'ım düşün birde karşımda hergün dondurma satılıyor çeşit çeşit İtalyan dondurması bile var yarın dükkanda olucam buraya foto atarım
ayy canım sen de miRegli oldum @puantiyeli_kelebek tam tarti zamani
canım merak etme illa artıda çıkacaksın diye bir şey yok ama çok veremeyebilirsin,mesela 1 kg verecekken 500 gr gibi.ben geçen ay regl haftamda 700 vermiştim sonraki hafta 2 kg gibi bir şey gitmişti.moral bozmak yokYarin tartilcam kuzum artiyi görünce moralim bozulcak ama haftayi düşünüp motive olayım
Ciddi olamazsınOoooohooo benm sayisi yok
Reglim yaklaşıyor Can'ım 1 senedir dondurma yemiyorum düşünYok sen tarti günü oncesi bi tuhaf oldun kuzum ne oluyor sana yahu
Gece meyve yeme Can'ım gündüz tüketmeye çalışMenum kahvaltı saat 1 da 1 dilim ekmek tel peynir ve cok az yağ ile 1 patates kavurması
Ara 1 yk yoğurt
Aksam saat 5 .30 da 1 kase yayla çorbası 1 tabak Yeşil fasulye dilim ekmek 2 lt su
30 dk leslie yapıcam birazdan
Yatmaya yakın da 1 şeftali yerim
Afiyet olsun Can'ım bende arkadaş gelince yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorumSabah
Iki yumurtadan omlet
Yarim domates,salatalik
Uc zeytin
Iki Dilim fume
Oglen
Uc kucuk yulafcik
Yarim domates, 4zeytin biraz peynirle yidim.
Aksam
Bir butuk tavuk buttt
Uc kasik yogurt
2lt su
Aksam yuruyuse cikicam
Afiyet olsun CanımMenum
Sabah 08:
Omlet
6 zeytin
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
1dilim tam bugday ekmeği
Ara öğün 9:45 5 er tane ceviz ve findik 1tane küçük muz
Öğlen 14 de
Orta Boy kasede Müsli yarim cay bardağı sütle hazırladım
Aksami birazdan yiyeceğim
1tane haşlanmış baget
Zeytinyagli salata (semiz otu maydonoz domates ve marul)
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?