Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gece meyve yeme Can'ım gündüz tüketmeye çalış
kızlaar aslında akşamları meyve tüketmekten korkmamak gerekmiş. dikkat etmemiz gereken yatmadan 2 saat önce tüketmek ve meyvelerin glisemik indeksine dikkat etmemiz gerekir. örneğin armut ve şeftalinin glisemik indeksi düşüktür. birde yanında şekerini dengeleyecek ayran süt ya da yogurt tüketirsek oh dadından yinmez

Menüm;

Sabah
1 k.k peynir >
1 h.yumurta >
2 tt.ekmek > ile tost
salatalık domates söğüş
7 adt. zeytin

Öğle
2 kepçe çorba
3 adt. fırın köfte
2 y.k bulgur > bitmedi gitti
2 y.k bezelye
1 tt.ekmek

Ara

1 armut
1 bardak süt

Akşam

2 kepçe çorba
2 y.k kabak yemeği > çokşükür
3 adt fırın köfte
2 tt.ekmek
1 kase yagsız salata (marul-salatalık)

Ara
henüz yapmadım uyumadan önce armut ya da şeftali yanına da bir bardak süt ürünü tüketirim

ve bügün leslie yapacagım mutlaka

harikasın canım
afiyet olsun tatlışım
Sporum 1 saat Kardio +2 saat ağırlık birazdan 4 saat yürümeyi planlıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
canım 4 saat yürüyüş mü toplamda 7 saat spor oluyor balım ne ettin sen

Bende katılmak isterim gerçekten motivasyon olacağına inanıyorum :) bu arada boyum 160 kilom ise 85

Menun harika canim ya ne kadar guzellesti menulerin valla cok guzel kilo vericeksin

Menun harika canim ya ne kadar guzellesti menulerin valla cok guzel kilo vericeksin
inşallah sürekliliği olur canım her zaman müsli veya kuru yemiş tavuk alamıyorum ama dediğimi gibi evde olanı az az yiyerek verecegim kiloları inşallah ayda 1 kiloya bile razıyım

Canim izgara kofte cekti, gerci farkettim ki siz menunuze ne yazsaniz benim canim cekiyo

Hosgeldin evlilik teklifi benzetmen cok hos oldu evlilik kadar olmasada ciddi ve disiplinli bir yola çıkacağımiz icin sorun yok :)
10 kilodan kurtulmussun bile ne güzel. Tabiki istikrarli olup kurtuluruz kilolarimizdan inşallah..
Bu arada bende katılmak istiyorum demiştim fakat bazı bilgileri eksik vermişim yaş falanda verilmesi gerekiyormuş sanırım 17 yaşındayım 85 kiloyum boyum 160 hedef kilom ise 60 :)listeye eklerseniz çok mutlu olurum :)

inşallah sürekliliği olur canım her zaman müsli veya kuru yemiş tavuk allamıyorum ama değimi gibi evde olanı az az yiyerek verecegim kiloları inşallah ayda 1 kiloya bile razıyım
Olsun onlar olmak zorunda degil, tavuk olmaz mantar olur, musli olmaz 1 dilim ekmek olur o ara ne varsa ona gore ayarlarsin canim menunu=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…