Bu fotoya bayılıyorum her defasında kendimi görüyorum
Karnıyarık kızartma olarak mı yoksa fırında mı Can'ımSaba yarim domates yarim salatalik azicik peynir taecinli sut bir cay bardagi karisik cerez
Oglen yogurtlu kabak salatasi
Aksamada karniyari yapmayi dusunuorum
Firinda cnm ya onceden patlicanlari firinlayip buzluga atmiatim oteki turlu zaten yiyemiyorum agir gelioKarnıyarık kızartma olarak mı yoksa fırında mı Can'ım
kızlaar aslında akşamları meyve tüketmekten korkmamak gerekmiş. dikkat etmemiz gereken yatmadan 2 saat önce tüketmek ve meyvelerin glisemik indeksine dikkat etmemiz gerekir. örneğin armut ve şeftalinin glisemik indeksi düşüktür. birde yanında şekerini dengeleyecek ayran süt ya da yogurt tüketirsek oh dadından yinmezGece meyve yeme Can'ım gündüz tüketmeye çalış
harikasın canımMenum
Sabah 08:
Omlet
6 zeytin
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
1dilim tam bugday ekmeği
Ara öğün 9:45 5 er tane ceviz ve findik 1tane küçük muz
Öğlen 14 de
Orta Boy kasede Müsli yarim cay bardağı sütle hazırladım
Aksami birazdan yiyeceğim
1tane haşlanmış baget
Zeytinyagli salata (semiz otu maydonoz domates ve marul)
2 lt su
afiyet olsun tatlışımBugünkü menüm geceden Mısır yediğim için kahvaltı yapamadım spor çıkışı ızgara köfte köftenin içinde ekmek yok yanında domates,soğan söğüş ayran ,sade Türk kahvesi,akşam ise zeytinyağlı sarımsaklı dereotlu kabak yemeği yanında semizotlu yoğurt
canım 4 saat yürüyüş müSporum 1 saat Kardio +2 saat ağırlık birazdan 4 saat yürümeyi planlıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
canım bu gerçekten çok doğru.
Dondurmadan bahsediyorz dimiii :) evet cnm dedim.ya korumaya gectim mayistan itibaren ama bana hic bir zaman arti getrmedi dengeledm.Ciddi olamazsın
sagl cnmmmm sanada afiyet olsunnnnnnn menun guzelAfiyet olsun Can'ım bende arkadaş gelince yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
5 de yiyorum ya canım acikiyorum çok da gece kalmiyorumGece meyve yeme Can'ım gündüz tüketmeye çalış
Yoo yapmadim valla oyle bisey ben=DSen gecenin yarısı yuruyus yapip ustune mısır mi yedin canim
Bende katılmak isterim gerçekten motivasyon olacağına inanıyorum :) bu arada boyum 160 kilom ise 85Merhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Eki Görüntüle 1858401
Menun harika canim ya ne kadar guzellesti menulerin valla cok guzel kilo vericeksinMenum
Sabah 08:
Omlet
6 zeytin
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
1dilim tam bugday ekmeği
Ara öğün 9:45 5 er tane ceviz ve findik 1tane küçük muz
Öğlen 14 de
Orta Boy kasede Müsli yarim cay bardağı sütle hazırladım
Aksami birazdan yiyeceğim
1tane haşlanmış baget
Zeytinyagli salata (semiz otu maydonoz domates ve marul)
2 lt su
inşallah sürekliliği olur canım her zaman müsli veya kuru yemiş tavuk alamıyorum ama dediğimi gibi evde olanı az az yiyerek verecegim kiloları inşallah ayda 1 kiloya bile razıyımMenun harika canim ya ne kadar guzellesti menulerin valla cok guzel kilo vericeksin
Canim izgara kofte cekti, gerci farkettim ki siz menunuze ne yazsaniz benim canim cekiyoBugünkü menüm geceden Mısır yediğim için kahvaltı yapamadım spor çıkışı ızgara köfte köftenin içinde ekmek yok yanında domates,soğan söğüş ayran ,sade Türk kahvesi,akşam ise zeytinyağlı sarımsaklı dereotlu kabak yemeği yanında semizotlu yoğurt
hoşgeldin tatlımBende katılmak isterim gerçekten motivasyon olacağına inanıyorum :) bu arada boyum 160 kilom ise 85
Bu arada bende katılmak istiyorum demiştim fakat bazı bilgileri eksik vermişim yaş falanda verilmesi gerekiyormuş sanırım 17 yaşındayım 85 kiloyum boyum 160 hedef kilom ise 60 :)listeye eklerseniz çok mutlu olurum :)Hosgeldin evlilik teklifi benzetmen cok hos olduevlilik kadar olmasada ciddi ve disiplinli bir yola çıkacağımiz icin sorun yok :)
10 kilodan kurtulmussun bile ne güzel. Tabiki istikrarli olup kurtuluruz kilolarimizdan inşallah..
Olsun onlar olmak zorunda degil, tavuk olmaz mantar olur, musli olmaz 1 dilim ekmek olur o ara ne varsa ona gore ayarlarsin canim menunu=)inşallah sürekliliği olur canım her zaman müsli veya kuru yemiş tavuk allamıyorum ama değimi gibi evde olanı az az yiyerek verecegim kiloları inşallah ayda 1 kiloya bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?