- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Uzuldum boyle olmasina, umarim kisa surede halleder ve harika bir yaz gecirirsinEvet Can'ım verdim şu aralar sorunlar ile başedeiyorun malesef çözememiyırum hayatım alt üst oldu
hayirdir cnm cok kotu bisi yoktur insallahEvet Can'ım verdim şu aralar sorunlar ile başedeiyorun malesef çözememiyırum hayatım alt üst oldu
Tesekkurler=) oglen yemegimi evden getirmeye basladigimdan beri menulerim duzene girdi, biraz ac kaliyorum tabi ama olucak olucak=)afiyet olsun cnm dier menunde cok guzel :)
olsun cnm olucak insallah ta cok acta birakma kendiniTesekkurler=) oglen yemegimi evden getirmeye basladigimdan beri menulerim duzene girdi, biraz ac kaliyorum tabi ama olucak olucak=)
Kışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşeyUzuldum boyle olmasina, umarim kisa surede halleder ve harika bir yaz gecirirsin
ay kiyamam yaaa insallah duzelir canm bol bol dua edelimKışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşey
Bak canim sen de soyluyorsun zaten, ne guzel bir isin var. Yazin islerin iyi gider tabiki, icini ferah tut.Kışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşey
Amin inşallah bakalım rte Putin'den özür diler tazminat verirse tabi haberlerin Aslı varsa herşey yoluna gireray kiyamam yaaa insallah duzelir canm bol bol dua edelim
Amin inşallah bakalım rte Putin'den özür diler tazminat verirse tabi haberlerin Aslı varsa herşey yoluna gireramin çok sagol
Cok sevindim! KK beni hep cok motive ediyor kilo verme zamanlarimda, eminim senin de hem kalan kilolarini vermene hem de ruh halinin duzelmesine cok yardimci olucak tatlimkremsokola burdayım kalıyorum artık silkelenme Zaman'ı geldi
İnşallah Can'ım benimCok sevindim! KK beni hep cok motive ediyor kilo verme zamanlarimda, eminim senin de hem kalan kilolarini vermene hem de ruh halinin duzelmesine cok yardimci olucak tatlim
kendinide fazla sıkma yaz gledi yerli yada yabanci turistler olucak duzlir durumunuz oyuzdrn bir derin nefes al pozitf dusun ve kendini topla artikİnşallah Can'ım benim
16 günde 6 kilomu verdin kuzum süpersin...
Verdiginiz kilolari bana yollayin
adresi yolluyorum :)
Evet Can'ım verdim şu aralar sorunlar ile başedeiyorun malesef çözememiyırum hayatım alt üst oldu
Kışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşey
sabah yyok
ara ogun:sutlu icecek
oglen :3 kasik karni yarik 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt ve su
ara ogun:bir adet havuc
bu aksamki menum :
pirinc lapa baharatli
ayran biraz tuz attim
semizotu salatasi (sogan ve semizotundan olusuyor:)
@puantiyeli_kelebek ben vazgeçtim kalıyorum tatlım kendime Çek'i düzen vermem lazım sabah kahvaltıda domates-salatalık zeytin ve bir cay bardağı karışık kuruyemiş yedim yanında şekersiz çay akşam ise fırında köfte salata ve turşu suyu 2 saat spor yaptım
bazen sabah kahvaltidan once sekersiz turk kahvesi iciyorumKizlar bu arada ne kadar cay-kahve tuketiyorsunuz merak ettim? Ben kahve cok severim, her gun iki buyuk bardak sade filtre kahve iciyorum, aksamlari da yemekten sonra yaseminli yesil cay icmeye calisiyorum. Hatta bazen yesil cayi demledikten sonra sogutup limon suyu ve tatlandiriciyla karistirarak buzlu cay yapiyorum=) Kahvenin guzel tarafi beni tok tutuyor ve tabiki odaklanmami sagliyor=)
saol cnmImmm pilavin cok güzel görünüyorafiyet olsun menun guzel
Kizlar bu arada ne kadar cay-kahve tuketiyorsunuz merak ettim? Ben kahve cok severim, her gun iki buyuk bardak sade filtre kahve iciyorum, aksamlari da yemekten sonra yaseminli yesil cay icmeye calisiyorum. Hatta bazen yesil cayi demledikten sonra sogutup limon suyu ve tatlandiriciyla karistirarak buzlu cay yapiyorum=) Kahvenin guzel tarafi beni tok tutuyor ve tabiki odaklanmami sagliyor=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?