Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşey
Bak canim sen de soyluyorsun zaten, ne guzel bir isin var. Yazin islerin iyi gider tabiki, icini ferah tut.

sabah yyok
ara ogun:sutlu icecek
oglen :3 kasik karni yarik 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt ve su
ara ogun:bir adet havuc
bu aksamki menum :
pirinc lapa baharatli
ayran biraz tuz attim
semizotu salatasi (sogan ve semizotundan olusuyor:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-28-20-43-55-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar bu arada ne kadar cay-kahve tuketiyorsunuz merak ettim? Ben kahve cok severim, her gun iki buyuk bardak sade filtre kahve iciyorum, aksamlari da yemekten sonra yaseminli yesil cay icmeye calisiyorum. Hatta bazen yesil cayi demledikten sonra sogutup limon suyu ve tatlandiriciyla karistirarak buzlu cay yapiyorum=) Kahvenin guzel tarafi beni tok tutuyor ve tabiki odaklanmami sagliyor=)

16 günde 6 kilomu verdin kuzum süpersin...

Evet canim cok sukur öyle oldu:)
Verdiginiz kilolari bana yollayin
adresi yolluyorum :)

Valla bak demedi deme hepimiz sana kilolarimizi.bi gondeririz zayıflama topigi kurtaramaz seni sonra obezite cerrahisi anca paklar

Evet Can'ım verdim şu aralar sorunlar ile başedeiyorun malesef çözememiyırum hayatım alt üst oldu

Kışından Bu yana böyle Can'ım malesef hem iş hem özel yazın inşallah işlerim rast gider turizmciyim malesef borcun içinde kaldık gırtlağa kadar umarım bir an önce düzelir herşey

Allah yardimcin olsun canım insallah en kisa zamanda bir yol bulur Feraha ulasirsin.

sabah yyok
ara ogun:sutlu icecek
oglen :3 kasik karni yarik 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt ve su
ara ogun:bir adet havuc
bu aksamki menum :
pirinc lapa baharatli
ayran biraz tuz attim
semizotu salatasi (sogan ve semizotundan olusuyor:)

Immm pilavin cok güzel görünüyor afiyet olsun menun guzel

Vazgeçmene sevindim canim musait oldukca yazarsın hem zayiflayip hem islerini yola koyarsin insallah.

bazen sabah kahvaltidan once sekersiz turk kahvesi iciyorum
cayla aram yok zaten ..
yesil cayi (nenelimonlu) bazen iki kere bazen bi kere tuketiyorum gunde onun yani sira form cayi iciyorum

Kahvencay olaylarin guzel bende gunde en az bir sutlu Nescafe yada sade turk kahvesi icerim. Yesil cay gunde 2 tane icerim su 2 lt olmasina dikkat ediyorum yaptigin o buzlu cayin icine 1 soda da kat harika bir icecek olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…