Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim mesajinda @puantiyeli_kelebek i de etiketlersen ekler bilgilerini=) ayrica hosgeldiiiin

Canim mesajinda @puantiyeli_kelebek i de etiketlersen ekler bilgilerini=) ayrica hosgeldiiiin
Bu arada bende katılmak istiyorum demiştim fakat bazı bilgileri eksik vermişim yaş falanda verilmesi gerekiyormuş sanırım 17 yaşındayım 85 kiloyum boyum 160 hedef kilom ise 60 :)listeye eklerseniz çok mutlu olurum :)

TAMAMDIR KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM ŞİMDİ @puantiyeli_kelebek bu arada hoşbuldum :)

Hahahahaha

Sabah
Iki yumurtadan omlet
Yarim domates,salatalik
Uc zeytin
Iki Dilim fume

Oglen
Uc kucuk yulafcik
Yarim domates, 4zeytin biraz peynirle yidim.

Aksam
Bir butuk tavuk buttt
Uc kasik yogurt

2lt su
Aksam yuruyuse cikicam
Buna ek olarak bir saat yurudumm kizimla ancak yaramaz durmuyo yerinde kurtlu gibi :)

INSALLAH kuzum benim mukemelsin canimmm ya takipteyimmm seni ben ilk ay 9 kilo versem cildiririm
canım merak etme illa artıda çıkacaksın diye bir şey yok ama çok veremeyebilirsin,mesela 1 kg verecekken 500 gr gibi.ben geçen ay regl haftamda 700 vermiştim sonraki hafta 2 kg gibi bir şey gitmişti.moral bozmak yok
Yarini merak ediyorum kuzum gobegim tas gibi ellerimde şişti en azindan bu siskinkige gene 300 400 grm eksi gostersin tartii
Vay kuzum bende haftaya 2 veririm INŞALLAH

Niye vermiceksin ki cooook ski yapman lazim cnm cook... takipde kal bende versemde kurtulsam yaa yavasliyo biyerden sonra..

Niye vermiceksin ki cooook ski yapman lazim cnm cook... takipde kal bende versemde kurtulsam yaa yavasliyo biyerden sonra..
Canim sence menulerim sıkı mı? Daha yapmam gereken ne varsa yapayım canimcim

Sen 69sun ama eminim daha az gorunuyosundur hedefin ne canim? Boyun kac

Miyav_su
Harika spor yapiyosunnnnnnn hayranim kiz sana
Sagol Canım şimdi geldim eve arkadaş ile bugün 1 saat Kardio+2 saat ağırlık yaptım arkadaş ile 3 saat yürüdük eşim gelirse birde dağ yolu var çamlar içinde adıda çamlık Oray'a götürebilirsem orada da 2 saat yürüsem süper olur

Afiyet olsun Canım bugün bende yedim yoğurtlu semizotu oh mis gibi tam yaz yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…