Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su dur artik oraya da yarin yuru=D

Can'ım az mı 3 kg birde koştun muallahım ne yaptın sen ben hayatta koşamam çişim gelirbirdeallahım millete bak ben niye böyle çişliyimbirkaç ara ver ve krem sür ağrı kesicili kremlerden

Saka bi yana "overtrain" ediceksin bak, bi gunde o kadar sporu tavsiye etmiyolar kaslarinin onarilmasi icin firsat tanimiyosun

Iste kuzum sporun meyvelerini topliyorusun gerçekten bende regli agrim bitsin sen gibi olucam söz

Kuzu bide bisi dicem bende b 12 ekiskliyi kansızlık d vitamini eksikliği var hemen 1 saat yürüyüşle yoruluyorum bundan dolayimi acaba?

Bide dah yürüyüşü ben cok seviyorum kiskandim

Can'ım az mı 3 kg birde koştun muallahım ne yaptın sen ben hayatta koşamam çişim gelirbirdeallahım millete bak ben niye böyle çişliyimbirkaç ara ver ve krem sür ağrı kesicili kremlerden
Cisim gelmesin dalagim sismesin diye bisey yiyip icmiyorum kosmadan 2 saat once. Yoksa zaten cisimin gelmesine firsat kalmiyo, agridan kosamiyorum cunku=))

Saka bi yana "overtrain" ediceksin bak, bi gunde o kadar sporu tavsiye etmiyolar kaslarinin onarilmasi icin firsat tanimiyosun
O dediğin de var haklısın Can'ım içim kıpır kıpır kurtlu elma gibiyim ya @ParteMoralll minnak yavrusu gibi hoplamak zıplamak istiyorum kışında böyleydim ben günde 6-7 saat spor yapıyordum

Evet yorgunluğun ondan dolayı birde d vitamin eksiliği kilo vermeyi engelliyor bir araştır bence şuan Ağrı'n yoksa reglini bahane etme başla bu işin yarın yok hemen başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…