- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Sagol Canım şimdi geldim eve arkadaş ile bugün 1 saat Kardio+2 saat ağırlık yaptım arkadaş ile 3 saat yürüdük eşim gelirse birde dağ yolu var çamlar içinde adıda çamlık Oray'a götürebilirsem orada da 2 saat yürüsem süper olur
Can'ım az mı 3 kg birde koştun muBu arada dun bacaglarima agirlik takip kosunca bugun bacaklarim meftatakigim agirlik da topu topu 3 kilo ya... "ben bikac hafta once 3 kilo fazlaydim sevgili bacaklarim, o zaman kosunca boyle bagimsizliginizi ilan etmiyodunuz ya" demek istiyorum kendilerine=))
Saka bi yana "overtrain" ediceksin bak, bi gunde o kadar sporu tavsiye etmiyolar kaslarinin onarilmasi icin firsat tanimiyosunSagol Canım şimdi geldim eve arkadaş ile bugün 1 saat Kardio+2 saat ağırlık yaptım arkadaş ile 3 saat yürüdük eşim gelirse birde dağ yolu var çamlar içinde adıda çamlık Oray'a götürebilirsem orada da 2 saat yürüsem süper olur
Kesinlikle kuzum yarin yine yicemAfiyet olsun Canım bugün bende yedim yoğurtlu semizotu oh mis gibi tam yaz yemeği
Olmaz ben artık aşka geldim burada spor topiği vardı günde 7 saat spor ile birinci oluyordum bugünki elbise olayından sonra olmazMiyav_su dur artik oraya da yarin yuru=D
Iste kuzum sporun meyvelerini topliyorusun gerçekten bende regli agrim bitsin sen gibi olucam sözSagol Canım şimdi geldim eve arkadaş ile bugün 1 saat Kardio+2 saat ağırlık yaptım arkadaş ile 3 saat yürüdük eşim gelirse birde dağ yolu var çamlar içinde adıda çamlık Oray'a götürebilirsem orada da 2 saat yürüsem süper olur
Cisim gelmesin dalagim sismesin diye bisey yiyip icmiyorum kosmadan 2 saat once. Yoksa zaten cisimin gelmesine firsat kalmiyo, agridan kosamiyorum cunku=))Can'ım az mı 3 kg birde koştun muallahım ne yaptın sen ben hayatta koşamam çişim gelir birde allahım millete bak ben niye böyle çişliyim birkaç ara ver ve krem sür ağrı kesicili kremlerden
O dediğin de var haklısın Can'ım içim kıpır kıpır kurtlu elma gibiyim ya @ParteMoralll minnak yavrusu gibi hoplamak zıplamak istiyorum kışında böyleydim ben günde 6-7 saat spor yapıyordumSaka bi yana "overtrain" ediceksin bak, bi gunde o kadar sporu tavsiye etmiyolar kaslarinin onarilmasi icin firsat tanimiyosun
Evet yorgunluğun ondan dolayı birde d vitamin eksiliği kilo vermeyi engelliyor bir araştır bence şuan Ağrı'n yoksa reglini bahane etme başla bu işin yarın yok hemen başlaIste kuzum sporun meyvelerini topliyorusun gerçekten bende regli agrim bitsin sen gibi olucam söz
Kuzu bide bisi dicem bende b 12 ekiskliyi kansızlık d vitamini eksikliği var hemen 1 saat yürüyüşle yoruluyorum bundan dolayimi acaba?
Bide dah yürüyüşü ben cok seviyorum kiskandim
Kız ben 20 kere giderim wc yok anacağım geliyor geliyorCisim gelmesin dalagim sismesin diye bisey yiyip icmiyorum kosmadan 2 saat once. Yoksa zaten cisimin gelmesine firsat kalmiyo, agridan kosamiyorum cunku=))
Senin karnın tok gözün aç şaka bir yanada şuan diyetteyiz açız modundayızCanim izgara kofte cekti, gerci farkettim ki siz menunuze ne yazsaniz benim canim cekiyo
Ben çok sıkı spor yaptım şu 2 aydır biraz boşladım fakat toparlandımBu aradaMiyav_su supersin M beden ben 177 boy 61 kilo M beden giyiyorum ki 65'le basladigimda bazi eski kiyafetlerim olmuyodu! Hala olmayanlar var gerci=(
Sus inkar etmeYoo yapmadim valla oyle bisey ben=D
Kimin kızı armut dibine düşermiş sana çekmiş cimcimeBuna ek olarak bir saat yurudumm kizimla ancak yaramaz durmuyo yerinde kurtlu gibi :)
Afiyet olsun Canım spor yapamadın mıMenüm
Sabah:salatalık domates biber semiz otu
Yumurta 1 ader haşlanmış
peynir
Zeytin
1çay kaşığı gül reçeli
Akşam:sebze yemeği
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata yoğurt
Kizlar yavaz yavas teşrif ediyorrr
Kopar simdi buralar yetisememkendimi haxirlayayim
Can'ım bisikleti 30 dk fazla yapma fazlası basen yapıyor ona göreSporum
1 saat yürüyüş
30 dakika kondisyon bisiklet
Nasıl beğendin mi Can'ım balık yemezsen bile semizotunda omega3 var aynı değerdeBende ilkkez semizotu yedim ama tek degil maydonoz derotu ve marullA:)
Can'ım kocamı tenhada sıkıştırmayı planlıyorumMiyav_su dur artik oraya da yarin yuru=D
Afiyet olsun aldın omega 3 vitaminleriKesinlikle kuzum yarin yine yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?