Cok kötü değilmiş balik alacaktim ama balik pazari cok uzakti gidemedim açıkçası hangi baligi alacağım onuda bilmiyorumNasıl beğendin mi Can'ım balık yemezsen bile semizotunda omega3 var aynı değerde
Saksi degilim ben, en cok bana sorucaksinizSus inkar etme
Şuan balık mevsimi değil Can'ım alabalık doktorlar yem ile beslendiği için sağlıklı bulmuyorlarCok kötü değilmiş balik alacaktim ama balik pazari cok uzakti gidemedim açıkçası hangi baligi alacağım onuda bilmiyorum
Allah rahmet eylesin Erol büyükburcun sözüydüSaksi degilim ben, en cok bana sorucaksiniz
Ya kesinlikle cok dogru delirdim artik gozum yediginiz semizotunda=D burda nerden bulcaksam, milletin bahcesinden toplicam gizli gizli=))Senin karnın tok gözün aç şaka bir yanada şuan diyetteyiz açız modundayız
Almayim o zamanŞuan balık mevsimi değil Can'ım alabalık doktorlar yem ile beslendiği için sağlıklı bulmuyorlar
Valla dene ben onceden kosarken susamiyim diye su iciyodum sonuc: kosamiyodumKız ben 20 kere giderim wc yok anacağım geliyor geliyorsenin yöntemi bir yapayım
Ay Can'ım kıyamam ben sana yaYa kesinlikle cok dogru delirdim artik gozum yediginiz semizotunda=D burda nerden bulcaksam, milletin bahcesinden toplicam gizli gizli=))
Aslında doğruyu söylüyorsun bende öyleyim normalde fazla içerim zaten birde ip atlıyacam koşucam diye tanker gibi içiyordumValla dene ben onceden kosarken susamiyim diye su iciyodum sonuc: kosamiyodumsonra da diyodum ki "ay kosmak bana iyi gelmiyo, hemen dalagim sisiyo". meger keriz gibi hemen kosmadan su icmemek gerekiyomus=)
Yanlış bilmiyorsam avlanma eylül ayında başlıyor hamsi-sardalya-tekirAlmayim o zaman
Tamam aklimda tutayim alabalık ve levrek somon yağlı mi oluyorYanlış bilmiyorsam avlanma eylül ayında başlıyor hamsi-sardalya-tekir@kremsokola benimde Can'ım balık çekti olsada yesek tek sen aç gözlü değilsin
Evet somon en güzeli ama ithal al yerli burada besi çiftliğinde yetişiyorTamam aklimda tutayim alabalık ve levrek somon yağlı mi oluyor
Kahvaltıda;
Maydonozlu Lor peynir
3 zeytin
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği
Öğlen
3 yemek kasigi bulgur pilavı
3 4 parca küçük parça et
1 bardak ayran
Aksam
Yogurtlu Semiz otu
Ara öğünde
Sade Türk Kahvesi
Bir lokma bitter cikilota
Ben anlamadim herkes burda ve burdan bimdirim geldiginde buraya giriyorum direkt cnm
Iste kuzum sporun meyvelerini topliyorusun gerçekten bende regli agrim bitsin sen gibi olucam söz
Kuzu bide bisi dicem bende b 12 ekiskliyi kansızlık d vitamini eksikliği var hemen 1 saat yürüyüşle yoruluyorum bundan dolayimi acaba?
Bide dah yürüyüşü ben cok seviyorum kiskandim
Tamam canimEvet somon en güzeli ama ithal al yerli burada besi çiftliğinde yetişiyor
Kahvaltıda;
Maydonozlu Lor peynir
3 zeytin
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği
Öğlen
3 yemek kasigi bulgur pilavı
3 4 parca küçük parça et
1 bardak ayran
Aksam
Yogurtlu Semiz otu
Ara öğünde
Sade Türk Kahvesi
Bir lokma bitter cikilota
58hedefim cnm boyum 160Canim sence menulerim sıkı mı? Daha yapmam gereken ne varsa yapayım canimcim
Himm bitter hergun olmasinnnnn
Sen 69sun ama eminim daha az gorunuyosundur hedefin ne canim? Boyun kac
Ayyyyyy sormaa yaa kosuyo elinide tutamiyorm ah ah yaramazzzKimin kızı armut dibine düşermiş sana çekmiş cimcimeyerim ben o kurtlu elmayı
hyr cnmmmm bugun biraz mizmiz :)@ParteMoralll nerde kaldın senin kurtlu minnak uyudu mu
Hadi ya kuzu zaten basenliyimCan'ım bisikleti 30 dk fazla yapma fazlası basen yapıyor ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?