ahahah çok güldümBu arada dun bacaglarima agirlik takip kosunca bugun bacaklarim meftatakigim agirlik da topu topu 3 kilo ya... "ben bikac hafta once 3 kilo fazlaydim sevgili bacaklarim, o zaman kosunca boyle bagimsizliginizi ilan etmiyodunuz ya" demek istiyorum kendilerine=))
benim de göbüş falan şişti hepINSALLAH kuzum benimmukemelsin canimmm ya takipteyimmm seni ben ilk ay 9 kilo versem cildiririm
Yarini merak ediyorum kuzum gobegim tas gibi ellerimde şişti en azindan bu siskinkige gene 300 400 grm eksi gostersin tartii
Vay kuzum bende haftaya 2 veririm INŞALLAH
Sagol tatlummmCok guzel menun. Proteininide almissin ohh cok saglikli
Ben anlamadim herkes burda ve burdan bimdirim geldiginde buraya giriyorum direkt cnm
Bende de var tahlil sonrasi ilac yazdi doktor
D vitamini icin bir adt ampul yazdi sadece yaz ayinda oldugumuzdan dolayi.
Yakındır canimmmm yüzdün yüzdün kuyruguna geldin58hedefim cnm boyum 160
Ayyyyyy sormaa yaa kosuyo elinide tutamiyorm ah ah yaramazzz
hyr cnmmmm bugun biraz mizmiz :)
Sende mi reglisin kuzummm bende regli.migde bulantısı yapıyorbenim de göbüş falan şişti hep300-400 de olsa eksi olalım canım o bize yeter
Benimde hep kalca basen bacak ustte bisi yok yaw beni ustten goren zayf sanir altimi goruncee tombissahahah çok güldümişte vücuda eşit dağılıyor ya bu meret ondan.gerçi bende öyle değil hepsi kalçada mübarek
Sorma bende bulantı yapıyor ya kekik dalından çay yapıyorum yada mercan Köşk'ünden çok iyi geliyorSende mi reglisin kuzummm bende regli.migde bulantısı yapıyor
Hepimiz klasik Türk bayanlarıyızBenimde hep kalca basen bacak ustte bisi yok yaw beni ustten goren zayf sanir altimi goruncee tombiss
Evt cnm ben 88ken spora yazlmstm bana 25dk bisiklet veriyodu fazlasi zararmis dort bes alete bndiriodu 70ol oyle diyodu ne gicik durumdu sonra dyete grdm gtmedm bir ay olmadan gttm bidaha tartti 80vikiyorm kiz sok oldu bidaha bakti tartiya naptin dediHadi ya kuzu zaten basenliyim
Cisss sudanmi acaba benm gelmiyo.. bide ben basladigim zaman dyete yuzumde biseyler cikmisti hatta regl zamanim gelmedigi halde siyah lekeleme gormustm. Hatta o sivilceleri takimda gormustm miyavda hatirlar bence kg vermekle ilgli sonra gitmisti. Bende sasirmistm cnku hc sivilcem olmazbi tane olur gider.ozaman baya cikmisti gitmisti sonraya kızlar ben ip atlarken çişim geliyor birde tüm yüzüm sivilce doldu diyete girdiğimden beri ceviz ve fındıktan mı ki birde yeşillikleri nasıl bozulmadan saklayabilirim
benimde ya bir ya iki çıkar regl döneminde ama çok fazla var ve galiba sudan oluyor ama ip atlarken oluyor en fazlaCisss sudanmi acaba benm gelmiyo.. bide ben basladigim zaman dyete yuzumde biseyler cikmisti hatta regl zamanim gelmedigi halde siyah lekeleme gormustm. Hatta o sivilceleri takimda gormustm miyavda hatirlar bence kg vermekle ilgli sonra gitmisti. Bende sasirmistm cnku hc sivilcem olmazbi tane olur gider.ozaman baya cikmisti gitmisti sonra
Insallah sende birgun hatirlayp dersnki kg verdigim icinmis. Biyerdede okumustm ben ona yormustm insallah ondandir cnm.benimde ya bir ya iki çıkar regl döneminde ama çok fazla var ve galiba sudan oluyor ama ip atlarken oluyor en fazla
inşallahInsallah sende birgun hatirlayp dersnki kg verdigim icinmis. Biyerdede okumustm ben ona yormustm insallah ondandir cnm.
Kuzum kekik agriyi yok etrgini biliyodum ama hic denemedim mercan Köşkü hic duymadim.aslinda yapmak lazim bende nane limon içiyorum kuzumSorma bende bulantı yapıyor ya kekik dalından çay yapıyorum yada mercan Köşk'ünden çok iyi geliyor
FıstığıZHepimiz klasik Türk bayanlarıyız
Ya iste bu cok guzel bi duugu yaaaa tarti 1 ay sonra harikalar yaratiyosun herkes sok oluyorEvt cnm ben 88ken spora yazlmstm bana 25dk bisiklet veriyodu fazlasi zararmis dort bes alete bndiriodu 70ol oyle diyodu ne gicik durumdu sonra dyete grdm gtmedm bir ay olmadan gttm bidaha tartti 80vikiyorm kiz sok oldu bidaha bakti tartiya naptin dedisuper bi andi ama gtmedm sonra kg vernce dye dusundm..
Hatırladım yumurta diye tahmin etmiştikCisss sudanmi acaba benm gelmiyo.. bide ben basladigim zaman dyete yuzumde biseyler cikmisti hatta regl zamanim gelmedigi halde siyah lekeleme gormustm. Hatta o sivilceleri takimda gormustm miyavda hatirlar bence kg vermekle ilgli sonra gitmisti. Bende sasirmistm cnku hc sivilcem olmazbi tane olur gider.ozaman baya cikmisti gitmisti sonra
ben lessie yapmaya çalışmıştımda baygınlık geçirecektimKizlar ben sguati hic yapamiyorum dizlerimcok agriyor sizdede oylemi kilom cok diyemi
Allah rahmet eylesin başın sagolsun canım
Başınız Sağolsun üzüldüm rabbim rahmet eylesin cennetden bir bahçe versin
koza16 kuzum ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm minicik bi kiz gencligin baharinda ALLAHIM ailesine sizlere sabir versin mekani cennet olsun cok üzüldüm
koza16 19 yasinda bende en yakin arkadasimi kaybettim canim trafik kazasiydi oda seni o kadar iyi anlıyorum ki basin sagolsun canim. Ne desem boş biliyorum mekani cennet olsun
canıımm çok üzüldüm,başın sağ olsun.ne denebilir ki,çok genç gerçekten.çocuk resmen
Hepiniz çok sağolun kızlar.. Allah razı olsunkoza16 basin sagolsun, arkadasin cok cok gencmis mekani cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?