Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ahahah çok güldüm işte vücuda eşit dağılıyor ya bu meret ondan.gerçi bende öyle değil hepsi kalçada mübarek

benim de göbüş falan şişti hep 300-400 de olsa eksi olalım canım o bize yeter

Sagol tatlummm d vitamini benimde ilac kullanmam lazimda anlamadım gel gel fistigim saka yaptim
58hedefim cnm boyum 160

Ayyyyyy sormaa yaa kosuyo elinide tutamiyorm ah ah yaramazzz
hyr cnmmmm bugun biraz mizmiz :)
Yakındır canimmmm yüzdün yüzdün kuyruguna geldin

Hadi ya kuzu zaten basenliyim
Evt cnm ben 88ken spora yazlmstm bana 25dk bisiklet veriyodu fazlasi zararmis dort bes alete bndiriodu 70ol oyle diyodu ne gicik durumdu sonra dyete grdm gtmedm bir ay olmadan gttm bidaha tartti 80vikiyorm kiz sok oldu bidaha bakti tartiya naptin dedi super bi andi ama gtmedm sonra kg vernce dye dusundm..

ya kızlar ben ip atlarken çişim geliyor birde tüm yüzüm sivilce doldu diyete girdiğimden beri ceviz ve fındıktan mı ki birde yeşillikleri nasıl bozulmadan saklayabilirim
Cisss sudanmi acaba benm gelmiyo.. bide ben basladigim zaman dyete yuzumde biseyler cikmisti hatta regl zamanim gelmedigi halde siyah lekeleme gormustm. Hatta o sivilceleri takimda gormustm miyavda hatirlar bence kg vermekle ilgli sonra gitmisti. Bende sasirmistm cnku hc sivilcem olmazbi tane olur gider.ozaman baya cikmisti gitmisti sonra

benimde ya bir ya iki çıkar regl döneminde ama çok fazla var ve galiba sudan oluyor ama ip atlarken oluyor en fazla

Sorma bende bulantı yapıyor ya kekik dalından çay yapıyorum yada mercan Köşk'ünden çok iyi geliyor
Kuzum kekik agriyi yok etrgini biliyodum ama hic denemedim mercan Köşkü hic duymadim.aslinda yapmak lazim bende nane limon içiyorum kuzum

Ya iste bu cok guzel bi duugu yaaaa tarti 1 ay sonra harikalar yaratiyosun herkes sok oluyor
Kuzum ozaman bende 15 dk ceviriyim

Hatırladım yumurta diye tahmin etmiştik

Allah rahmet eylesin başın sagolsun canım

Başınız Sağolsun üzüldüm rabbim rahmet eylesin cennetden bir bahçe versin

koza16 kuzum ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm minicik bi kiz gencligin baharinda ALLAHIM ailesine sizlere sabir versin mekani cennet olsun cok üzüldüm

koza16 19 yasinda bende en yakin arkadasimi kaybettim canim trafik kazasiydi oda seni o kadar iyi anlıyorum ki basin sagolsun canim. Ne desem boş biliyorum mekani cennet olsun

canıımm çok üzüldüm,başın sağ olsun.ne denebilir ki,çok genç gerçekten.çocuk resmen

koza16 basin sagolsun, arkadasin cok cok gencmis mekani cennet olsun...
Hepiniz çok sağolun kızlar.. Allah razı olsun

@puantiyeli_kelebek Allah rahmet eylesin arkadaşına da.. Çok kötü bir durum gerçekten.. İşte bir tek ölüme çare yok. Böyle erken ölümler çok acı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…