Ağırlıkla mı yapıyorsun makineli Sukuat mı yapıyorsunKizlar ben sguati hic yapamiyorum dizlerimcok agriyor sizdede oylemi kilom cok diyemi
Ben korkuyormm zayiflaynca yapicam kafam karisik yapma diyende varKizlar ben sguati hic yapamiyorum dizlerimcok agriyor sizdede oylemi kilom cok diyemi
Kuzum leslide cok.kalbimi artiyor ama seviyorum sguat varya dizlerim kopacak gibi oluyor yapmicam bidahaben lessie yapmaya çalışmıştımda baygınlık geçirecektiminşallah bişey yoktur canım
Aslında şuan yapabilirsin Can'ım imkanın varsa salonda makineli yapBen korkuyormm zayiflaynca yapicam kafam karisik yapma diyende var
Kuzu cok kotu bisi ya kopacak gibi oluyorBen korkuyormm zayiflaynca yapicam kafam karisik yapma diyende var
önemli değil tatlımKuzum leslide cok.kalbimi artiyor ama seviyorum sguat varya dizlerim kopacak gibi oluyor yapmicam bidahaINŞALLAH cok sagol kuzum
Yok kuzum evde yaptım maholdumAğırlıkla mı yapıyorsun makineli Sukuat mı yapıyorsun
Allah allah niyeki leslie zor degilki hadi jillian olsa nyse o daha yorucu gelio banaKuzum leslide cok.kalbimi artiyor ama seviyorum sguat varya dizlerim kopacak gibi oluyor yapmicam bidahaINŞALLAH cok sagol kuzum
Sasirdim cnm bence sen yapma suan ya.kg ver oyle yap squatiKuzu cok kotu bisi ya kopacak gibi oluyor
Sen hangi sporlari yapıyorsun canimönemli değil tatlım
Kuzu kalbim cikicak gibi oluyor nefes nefese kaliyorum sonlara dogru yeni yeni spor yaptgm icin mi? Sigarada icmiyorum hani ondan mi desemAllah allah niyeki leslie zor degilki hadi jillian olsa nyse o daha yorucu gelio bana
Salona yazlmak istiyorm aslndaaa ama kizim az daha buyuk olsaydi.. ozamanda esime birakiodum ne blim evde baslasammi bilmiyormAslında şuan yapabilirsin Can'ım imkanın varsa salonda makineli yap
Tamam kuzum en iyisi aslinda spordanda eğlenceksin ozaman tatsiz oluyorSasirdim cnm bence sen yapma suan ya.kg ver oyle yap squati
ben yapmıyorumSen hangi sporlari yapıyorsun canim
romatizma yada başka bişey olabilir mi ?Kuzu kalbim cikicak gibi oluyor nefes nefese kaliyorum sonlara dogru yeni yeni spor yaptgm icin mi? Sigarada icmiyorum hani ondan mi desem
Olabilir kuzumromatizma yada başka bişey olabilir mi ?
Valla ben cook asiri olmasada sgarada iciyorm ama hc blmem oyle tkanmak vs spora ara verdigim.icin gttigimde mesela cok zorladm ogum basm agridiKuzu kalbim cikicak gibi oluyor nefes nefese kaliyorum sonlara dogru yeni yeni spor yaptgm icin mi? Sigarada icmiyorum hani ondan mi desem
Bence kesin sıkılasir kuzumSizce leslie ile ust bacak skilasirmi? Tavsiyeee alalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?