Gercek Sukuat salonda yapılan makineli Sukuat dır Can'ımYok kuzum evde yaptım maholdum
bir romataloga git benim gibi dr dr dolaşmadan onlar seni romatizman varsa türüne göre hangi bölüme gitmen gerekiyorsa yönlendirirlerOlabilir kuzum
Bence kondiyon eksikligi var sanirim bendeValla ben cook asiri olmasada sgarada iciyorm ama hc blmem oyle tkanmak vs spora ara verdigim.icin gttigimde mesela cok zorladm ogum basm agridi
Heheh cok fena durumdayim, semizotu atin ustume ustume=DAy Can'ım kıyamam ben sana yaimkanım olsa sana göndersem
DiyosunnBence kesin sıkılasir kuzum
ne gibi sorun cnmbenim gögüs bölgemde sorun var
Can'ım Sukuat en verimlisi salondaki makineli Sukuat ben çok verim almıştım taki boyun fıtığı oluncaya kadar ama ona eş değer şunu yapıyorumSalona yazlmak istiyorm aslndaaa ama kizim az daha buyuk olsaydi.. ozamanda esime birakiodum ne blim evde baslasammi bilmiyorm
Ay kuzum elimden gelse hergün veririm banada babamın kiraladığı bahçeden günlük geliyorHeheh cok fena durumdayim, semizotu atin ustume ustume=D
Hiç bilmiyorum Can'ım yaSizce leslie ile ust bacak skilasirmi? Tavsiyeee alalimmm
Dizlere yuk binmemesi lazim, dizler parmak ucunu gecmemeli. Belki pozisyonun dogru degildir canim, topuktan guc alarak kalkmalisin, oyle mi yapiyosun?Kizlar ben sguati hic yapamiyorum dizlerimcok agriyor sizdede oylemi kilom cok diyemi
İyi fikir Can'ım ben salona gidiyorum onu yazarım buraya @puantiyeli_kelebek sence Nasıl fikir güzel değil miKizlar fikir sunucam
Bence hergun belirli bir saatimizde brbirmize spora zorlayalm.
Yani mesela bi spor belirleyelm atiyorm leslie sukadar mekik gibi herkes yapabilcegi duzende yapsin. Soralmm boylece mecbhr hssedelm.
Ben usenmiyormds kizim okadar hareketliki 14aylk olcak yuruyo ve pesndeym evn icinde o gunduz iki kere uyudugunda biseylerle ugrasiorm ama artk zaman yaratmaya caliscam
Gidiyim balım ihmale gelmezbir romataloga git benim gibi dr dr dolaşmadan onlar seni romatizman varsa türüne göre hangi bölüme gitmen gerekiyorsa yönlendirirler
aynen canımGidiyim balım ihmale gelmez
Senin neyin var canim?bir romataloga git benim gibi dr dr dolaşmadan onlar seni romatizman varsa türüne göre hangi bölüme gitmen gerekiyorsa yönlendirirler
benide zorlamayacak spor olursa daha iyi olurİyi fikir Can'ım ben salona gidiyorum onu yazarım buraya @puantiyeli_kelebek sence Nasıl fikir güzel değil mi
kas romatizması +eklem romatizması ,astım ve damar tıkanıklıgıSenin neyin var canim?
Ben varimKizlar fikir sunucam
Bence hergun belirli bir saatimizde brbirmize spora zorlayalm.
Yani mesela bi spor belirleyelm atiyorm leslie sukadar mekik gibi herkes yapabilcegi duzende yapsin. Soralmm boylece mecbhr hssedelm.
Ben usenmiyormds kizim okadar hareketliki 15aylk olcak yuruyo ve pesndeym evn icinde o gunduz iki kere uyudugunda biseylerle ugrasiorm ama artk zaman yaratmaya caliscam
Belkide beceremiyorum benim.dizlere agirlik biniyorDizlere yuk binmemesi lazim, dizler parmak ucunu gecmemeli. Belki pozisyonun dogru degildir canim, topuktan guc alarak kalkmalisin, oyle mi yapiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?