Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Super fikir! Ben sporun yaninda gun icinde de hareketimi arttirmaya calisiyorum, ofise ogle yemegine vs. ya bisikletle ya yuruyerek gidiyorum mesela.

Super fikir! Ben sporun yaninda gun icinde de hareketimi arttirmaya calisiyorum, ofise ogle yemegine vs. ya bisikletle ya yuruyerek gidiyorum mesela.
Cok.guzel bende artik asansor yada arabaa kullanmiyorum her yere yuruoyrum.merdiven kullaniyorum

110 beden canım ve sarkmaya başladı sütyen bile bulamıyorum
Cnm kg verdiginde emin olllll kuculucekkkk buna emn ol..
Hep kendimden ornek veriyorm deneyimlerimden yaziyorm
Bende emzirmeden once 80d 85 aliyodum ikisinden var kaLibi farkli.. sonra tabi olmadi 90beden aldim hemde pahaliyaa cok uzuldm nedenmi cunku suan o eskiden aldigim sudyenleri kullaniyorm cnku kucullduuu emzirdigim halde gitti senin hayliii gider be cnmmmmm..

İyi fikir Can'ım ben salona gidiyorum onu yazarım buraya @puantiyeli_kelebek sence Nasıl fikir güzel değil mi
Evet cnmm sen zaten gidiyosun bizde evdeysek yada iste ona gore program yapalim
Supersinnnn
tamam cnm superrrr hepimizzzzzz katilalm

inşallah benim gögüslerim hep büyüktü zaten ama en fazla 95 i görmüştüm

Simdi kizlarrr toplu soruyorm sizce evdw yapilan hangi programa uyalim
Ben jillian denedm snav cok cekemiyorm uc tane belki o bana zor geliyo leslie basit bunun yaninda neler ekliyelim
Herkes fikir versin kgsuna gore
Kuzum ben zumba yapalım derim kuzenim ayda 7 kilo verdi diyetsiz 1 ayda 30 dk zumba ve Yürüyüşle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…