110 beden canım ve sarkmaya başladı sütyen bile bulamıyorumDiyosunn
ne gibi sorun cnm
Super fikir! Ben sporun yaninda gun icinde de hareketimi arttirmaya calisiyorum, ofise ogle yemegine vs. ya bisikletle ya yuruyerek gidiyorum mesela.Kizlar fikir sunucam
Bence hergun belirli bir saatimizde brbirmize spora zorlayalm.
Yani mesela bi spor belirleyelm atiyorm leslie sukadar mekik gibi herkes yapabilcegi duzende yapsin. Soralmm boylece mecbhr hssedelm.
Ben usenmiyormds kizim okadar hareketliki 15aylk olcak yuruyo ve pesndeym evn icinde o gunduz iki kere uyudugunda biseylerle ugrasiorm ama artk zaman yaratmaya caliscam
ALLAHIM sifa versin canım cok gecmis olsun sende yormayacak sporlar yap herseyden önemlisi saglik kendine cici bakkas romatizması +eklem romatizması ,astım ve damar tıkanıklıgı
sagol tatlımALLAHIM sifa versin canım cok gecmis olsun sende yormayacak sporlar yap herseyden önemlisi saglik kendine cici bak
Cok.guzel bende artik asansor yada arabaa kullanmiyorum her yere yuruoyrum.merdiven kullaniyorumSuper fikir! Ben sporun yaninda gun icinde de hareketimi arttirmaya calisiyorum, ofise ogle yemegine vs. ya bisikletle ya yuruyerek gidiyorum mesela.
Cnm kg verdiginde emin olllll kuculucekkkk buna emn ol..110 beden canım ve sarkmaya başladı sütyen bile bulamıyorum
Bi de topluklara agirlik vererek ve dizlerini parmak ucundan oteye gecirmeyerek denemeye calis o zaman istersen=)Belkide beceremiyorum benim.dizlere agirlik biniyor
Evet cnmm sen zaten gidiyosun bizde evdeysek yada iste ona gore program yapalimİyi fikir Can'ım ben salona gidiyorum onu yazarım buraya @puantiyeli_kelebek sence Nasıl fikir güzel değil mi
SupersinnnnBen varim
tamam cnm superrrr hepimizzzzzz katilalmSuper fikir! Ben sporun yaninda gun icinde de hareketimi arttirmaya calisiyorum, ofise ogle yemegine vs. ya bisikletle ya yuruyerek gidiyorum mesela.
inşallah benim gögüslerim hep büyüktü zaten ama en fazla 95 i görmüştümCnm kg verdiginde emin olllll kuculucekkkk buna emn ol..
Hep kendimden ornek veriyorm deneyimlerimden yaziyorm
Bende emzirmeden once 80d 85 aliyodum ikisinden var kaLibi farkli.. sonra tabi olmadi 90beden aldim hemde pahaliyaa cok uzuldm nedenmi cunku suan o eskiden aldigim sudyenleri kullaniyorm cnku kucullduuu emzirdigim halde gitti senin hayliii gider be cnmmmmm..
Nerden biliyosn belki 60kg olcaksn cnminşallah benim gögüslerim hep büyüktü zaten ama en fazla 95 i görmüştüm
Kayla programları yada Tibet egzersiz yapabilirsiniz kızlarSimdi kizlarrr toplu soruyorm sizce evdw yapilan hangi programa uyalim
Ben jillian denedm snav cok cekemiyorm uc tane belki o bana zor geliyo leslie basit bunun yaninda neler ekliyelim
Herkes fikir versin kgsuna gore
Ne guzel iste kilo verince normal boyuta gelirler=) benimkiler yok olucak yakinda meselainşallah benim gögüslerim hep büyüktü zaten ama en fazla 95 i görmüştüm
Benimkilerde öyleNe guzel iste kilo verince normal boyuta gelirler=) benimkiler yok olucak yakinda mesela
Kuzum ben zumba yapalım derim kuzenim ayda 7 kilo verdi diyetsiz 1 ayda 30 dk zumba ve YürüyüşleSimdi kizlarrr toplu soruyorm sizce evdw yapilan hangi programa uyalim
Ben jillian denedm snav cok cekemiyorm uc tane belki o bana zor geliyo leslie basit bunun yaninda neler ekliyelim
Herkes fikir versin kgsuna gore
inşallah yaa inşallah :)Nerden biliyosn belki 60kg olcaksn cnm
Kayla bayiliyormm ama progrmajna hc bakmadm cnmm takip ediyormda super yaaaaKayla programları yada Tibet egzersiz yapabilirsiniz kızlar
@ParteMoralll sinav cekemiyorum diyo Kayla yap diyosunKayla programları yada Tibet egzersiz yapabilirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?