benim bir fikrim yok lessie yı yapamamıştım ben uyarım size tabi yormayacak beniSimdi kizlarrr toplu soruyorm sizce evdw yapilan hangi programa uyalim
Ben jillian denedm snav cok cekemiyorm uc tane belki o bana zor geliyo leslie basit bunun yaninda neler ekliyelim
Herkes fikir versin kgsuna gore
Basenlern varmi benm alt bacagm bilegim ince kgma gore ama diZden ustu var malesf.. birde alt kolum ince ama ust kolum daha cok.. gobek sezeryan yapms gbi hc degl ustm ince buna gore ben neler yapablrmmmm varsa bilgisi olan. Ben onceden plates ftness zmba step hepsnden yapmstm ama hani sunun faydasi i gordm diyen varsa super olrKuzum ben zumba yapalım derim kuzenim ayda 7 kilo verdi diyetsiz 1 ayda 30 dk zumba ve Yürüyüşle
bende de var sezaryen göbegiBasenlern varmi benm alt bacagm bilegim ince kgma gore ama diZden ustu var malesf.. birde alt kolum ince ama ust kolum daha cok.. gobek sezeryan yapms gbi hc degl ustm ince buna gore ben neler yapablrmmmm varsa bilgisi olan. Ben onceden plates ftness zmba step hepsnden yapmstm ama hani sunun faydasi i gordm diyen varsa super olr
Evet yaaa denesem surekli olur mu sence.. nedn yapamiorm kendmi kaldiramiom sanirimhahahahahaah kizz okadarda esnegimki ama snavda tirtt baska ne derseniz yaparm
Kuzum kuzenim bacaklardan gitmis zumbayla hemde oyle noyle degil baya süper olmus 30 dklik zumbayla zumba arti leslie yapalım nedersiniz kuzum?Basenlern varmi benm alt bacagm bilegim ince kgma gore ama diZden ustu var malesf.. birde alt kolum ince ama ust kolum daha cok.. gobek sezeryan yapms gbi hc degl ustm ince buna gore ben neler yapablrmmmm varsa bilgisi olan. Ben onceden plates ftness zmba step hepsnden yapmstm ama hani sunun faydasi i gordm diyen varsa super olr
Yaaaa sen suan 80sin gidiceeeeeeeek baaaak neler soyluyorm hicmi umut etmiyosnnnnn ben 78e indigimde ay ne guzel diodm smdi before after yapiormm ohoo o halmdem eser yokkk sen bi verrrr valla dovucembende de var sezaryen göbegi
Nasilsin kuzumKızlar bencee ortak spordan ise günlük en az mesela 40 dk spor yapalımHanii ortak da olur yaparız ama böyle daha kolay olur
Ben soyle diyim o zaman benim yapip faydasini gormedigim spor yok=) ne yaparsan yap duzenli yaparsan faydasini gorursun. hem agirlik hem cardio'dan olusan bi program yapabilirsin. jillian olabilir, ya da internetten bigun cardio videosu acarsin (zumba, leslie vs.) bu gun de agirlik (fitnessblender gibi gibi).Basenlern varmi benm alt bacagm bilegim ince kgma gore ama diZden ustu var malesf.. birde alt kolum ince ama ust kolum daha cok.. gobek sezeryan yapms gbi hc degl ustm ince buna gore ben neler yapablrmmmm varsa bilgisi olan. Ben onceden plates ftness zmba step hepsnden yapmstm ama hani sunun faydasi i gordm diyen varsa super olr
Yaaaa sen suan 80sin gidiceeeeeeeek baaaak neler soyluyorm hicmi umut etmiyosnnnnn ben 78e indigimde ay ne guzel diodm smdi before after yapiormm ohoo o halmdem eser yokkk sen bi verrrr valla dovucem
Agirlik kaldrsammi canim esimin dambillari var ?Ben soyle diyim o zaman benim yapip faydasini gormedigim spor yok=) ne yaparsan yap duzenli yaparsan faydasini gorursun. hem agirlik hem cardio'dan olusan bi program yapabilirsin. jillian olabilir, ya da internetten bigun cardio videosu acarsin (zumba, leslie vs.) bu gun de agirlik (fitnessblender gibi gibi).
Sinav zor bi hareket ama normal yani zorlanmak. Diz ustunde basla yapabildigin kadar yap, gun gectikce guclendigini daha cok yapabildigini goruceksin zaten=)Evet
Evet yaaa denesem surekli olur mu sence.. nedn yapamiorm kendmi kaldiramiom sanirimhahahahahaah kizz okadarda esnegimki ama snavda tirtt baska ne derseniz yaparm
Yaaaa sen suan 80sin gidiceeeeeeeek baaaak neler soyluyorm hicmi umut etmiyosnnnnn ben 78e indigimde ay ne guzel diodm smdi before after yapiormm ohoo o halmdem eser yokkk sen bi verrrr valla dovucem
Mantikli geldi banadaKızlar bencee ortak spordan ise günlük en az mesela 40 dk spor yapalımHanii ortak da olur yaparız ama böyle daha kolay olur
He bu arada sarkiyosa bisey dyemem cnm.o konuda fikrim yok ben hemen korse takmistm dogmdan sonra suan bekarken naslsa suan oyle..sarkiyosaa sporla duzelir bencebende de var sezaryen göbegi
Ben sana güveniyorum sende kendine guventamam tamam sustum
Tabikii agirlik super bisey. Daha once soylemistim ben 50 kilo agirlikla squat yapiyorum mesela, baya baya 50 kiloluk bari sirtima koyup egilip kalkiyorum=))Agirlik kaldrsammi canim esimin dambillari var ?
Alışmaya çalışıyorum canımNasilsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?