Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Simdi kizlarrr toplu soruyorm sizce evdw yapilan hangi programa uyalim
Ben jillian denedm snav cok cekemiyorm uc tane belki o bana zor geliyo leslie basit bunun yaninda neler ekliyelim
Herkes fikir versin kgsuna gore
benim bir fikrim yok lessie yı yapamamıştım ben uyarım size tabi yormayacak beni

Kuzum ben zumba yapalım derim kuzenim ayda 7 kilo verdi diyetsiz 1 ayda 30 dk zumba ve Yürüyüşle
Basenlern varmi benm alt bacagm bilegim ince kgma gore ama diZden ustu var malesf.. birde alt kolum ince ama ust kolum daha cok.. gobek sezeryan yapms gbi hc degl ustm ince buna gore ben neler yapablrmmmm varsa bilgisi olan. Ben onceden plates ftness zmba step hepsnden yapmstm ama hani sunun faydasi i gordm diyen varsa super olr

kızlar annem ve gelinimiz gögüs korsesi kullanıyor 10 tl ye almışlar bende alsam mı ?

bende de var sezaryen göbegi

Kuzum kuzenim bacaklardan gitmis zumbayla hemde oyle noyle degil baya süper olmus 30 dklik zumbayla zumba arti leslie yapalım nedersiniz kuzum?

Bide kuzu benimde bileklerim ince ama kollarim kalin vucudumuz benziyor bizim tarifine gore

Ben soyle diyim o zaman benim yapip faydasini gormedigim spor yok=) ne yaparsan yap duzenli yaparsan faydasini gorursun. hem agirlik hem cardio'dan olusan bi program yapabilirsin. jillian olabilir, ya da internetten bigun cardio videosu acarsin (zumba, leslie vs.) bu gun de agirlik (fitnessblender gibi gibi).

Agirlik kaldrsammi canim esimin dambillari var ?

Evet

Evet yaaa denesem surekli olur mu sence.. nedn yapamiorm kendmi kaldiramiom sanirimhahahahahaah kizz okadarda esnegimki ama snavda tirtt baska ne derseniz yaparm
Sinav zor bi hareket ama normal yani zorlanmak. Diz ustunde basla yapabildigin kadar yap, gun gectikce guclendigini daha cok yapabildigini goruceksin zaten=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…