Cnm ortaktan kastim herkesn yapisina kgsuna gore ama mutlaka yapalim ortaklik bu :)Kızlar bencee ortak spordan ise günlük en az mesela 40 dk spor yapalımHanii ortak da olur yaparız ama böyle daha kolay olur
Sus
benim dr um 6 ay takma dedi bi kaç sorun yasadım dikişle ilgili sonrada alamadım falan neyse düzelecek inşallahHe bu arada sarkiyosa bisey dyemem cnm.o konuda fikrim yok ben hemen korse takmistm dogmdan sonra suan bekarken naslsa suan oyle..sarkiyosaa sporla duzelir bence
Vay canina harikasinTabikii agirlik super bisey. Daha once soylemistim ben 50 kilo agirlikla squat yapiyorum mesela, baya baya 50 kiloluk bari sirtima koyup egilip kalkiyorum=))
Anladım canıım evett hatta günlük spor listesi olabilir yapmayanlara cezaCnm ortaktan kastim herkesn yapisina kgsuna gore ama mutlaka yapalim ortaklik bu :)
Süper bence kullansana Can'ım çok faydası olurAgirlik kaldrsammi canim esimin dambillari var ?
AMIN bitanem mekani cennet olsun INSALLAHAlışmaya çalışıyorum canımElden birşey gelmiyor ne yazık ki dua etmekten başka... Allah mekanını cennet eylesin
Simdi mi kullaniyim kuzum yoksa az kilo verince mi?Süper bence kullansana Can'ım çok faydası olur
Hic de degil, zaten harekete gore kullanilan agirlik degisiyo. 15 kilo baslangic icin fazla bile, bence baslarken vucut agirligiyla yapilan hareketlere yonel sonradan eklersin agirliklari alistikca.Vay canina harikasin15 kilo kuzum dambillar yetersiz mii?
Aman allahim cezali mezali nazi subayi olucazAnladım canıım evett hatta günlük spor listesi olabilir yapmayanlara ceza
Yapmayana cezaaaaCnm ortaktan kastim herkesn yapisina kgsuna gore ama mutlaka yapalim ortaklik bu :)
Bide 4 kiloluk varmis kuzum simdi baktimda onla basliyim mi?Hic de degil, zaten harekete gore kullanilan agirlik degisiyo. 15 kilo baslangic icin fazla bile, bence baslarken vucut agirligiyla yapilan hareketlere yonel sonradan eklersin agirliklari alistikca.
:) olabilr cnmKuzum kuzenim bacaklardan gitmis zumbayla hemde oyle noyle degil baya süper olmus 30 dklik zumbayla zumba arti leslie yapalım nedersiniz kuzum?
Diyosunnn ayy bilemedm
Bide kuzu benimde bileklerim ince ama kollarim kalin vucudumuz benziyor bizim tarifine gore
Ya tabiki oyleeee buda umut kg vermeden oncw diyet lisetesi biri versede zayiflasam diyodumBen soyle diyim o zaman benim yapip faydasini gormedigim spor yok=) ne yaparsan yap duzenli yaparsan faydasini gorursun. hem agirlik hem cardio'dan olusan bi program yapabilirsin. jillian olabilir, ya da internetten bigun cardio videosu acarsin (zumba, leslie vs.) bu gun de agirlik (fitnessblender gibi gibi).
Aynen oyle denedm dahada cok yogunlasmam lazmSinav zor bi hareket ama normal yani zorlanmak. Diz ustunde basla yapabildigin kadar yap, gun gectikce guclendigini daha cok yapabildigini goruceksin zaten=)
aynennnnn ayyyy superrr oldu buuuuAnladım canıım evett hatta günlük spor listesi olabilir yapmayanlara ceza
:/Yapmayana cezaaaa
Kiz sana msj atamiyorm nedenYapmayana cezaaaa
Tabiii kiii ilk cezayı ben alırmışiıımAman allahim cezali mezali nazi subayi olucaz
Yine de ilk bikac gun lunge, squat vs agirliksiz yap bence yavas yavas alistir kendini. Sonra agirliga gecersin, agirliksiz da zorlicak zaten yeterince hic merak etme=)Bide 4 kiloluk varmis kuzum simdi baktimda onla basliyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?