- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Hahahahaha@ParteMoralll ya bu fikrinle heyecanlandimmm kuzummm yarin olsunda baslasinnn sporlu harika bi hayat
Bence oralara daha grmesi icin erken cnm kg vermesi lazm once zmba onun icin iyi simdilk yuruyus vsYine de ilk bikac gun lunge, squat vs agirliksiz yap bence yavas yavas alistir kendini. Sonra agirliga gecersin, agirliksiz da zorlicak zaten yeterince hic merak etme=)
Kuzum simdi atablrsn mesajHahahahahaiyi bari bi faydam olsun kendimede insallah
Nldu kiz korktnmu cezadan
evet azcık korktumNldu kiz korktnmu cezadan
Tamam o sekil yol izliyim tesekkur ederim canımcimYine de ilk bikac gun lunge, squat vs agirliksiz yap bence yavas yavas alistir kendini. Sonra agirliga gecersin, agirliksiz da zorlicak zaten yeterince hic merak etme=)
Bence olur cnmKizlar butun gun evde degildim yuruyus askina yurudum de allahtan bisey soracagim: bugun yulaf kepegi kullanamadim hiç bir ogunde bugunu boyle atlatsam olur mu?
evet azcık korktum
tamam tatlımcaktirma
Bence olur cnm
iyi gecelrİyi geceler kızlar
Olur kuzumKizlar butun gun evde degildim yuruyus askina yurudum de allahtan bisey soracagim: bugun yulaf kepegi kullanamadim hiç bir ogunde bugunu boyle atlatsam olur mu?
Yulafi sabah yemen daha faydali bu yulafin puf noktasi ama ben aksamlari tuketiyorm cnku 5e kadar yemis oluyorm oyuzde . :) rica edermZaten seni etiketleyecektim nickini unuttum:)) Sağol canım
@puantiyeli_kelebek Canım ben yarın tartılmasam olur mu ? Bu sabah regl oldum hem de 2 gündür ne spor ne de düzenli beslenebiliyorumYarından itibaren başlıycam yine ama yarın regl den dolayı kesin + çıkarım bi de ona moralim bozulmasın ?
Bence kesin sıkılasir kuzum
Hadi bakalım afiyet olsun bende bugün yapıcaktım arkadaşım geldi ben öyle karışık şeyler yiyemem dedi bende kabak yemeği yaptım artıkBugunku menum,
Oglen: Donerli salata (evet bence de donerli salata mi olur=))
Aksam: firinda tavuk, badem unlu mucver
Miyav_su aklima soktugundan beri mucver hayalleri kuruyorum bugun yapicam artik umarim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?